Új hozzászólás Aktív témák
-
benny_ray
csendes tag
Az egész Destiny 2 világa sandbox. A fegyverek viselkedése, superek és a fizika. Erre értettem. Ezt folyton csiszolgatják (talán néha túlságosan is), nem beszélve a szerverek sem ingyen árammal mennek gondolom. Jó dolog lenne ez a mindent ingyen, de csak a sz.r van ingyen a mai kapitalista világban.
-
FefeeX
veterán
Nézd, azt megértem, hogy ez nem a Te játékod. Így azt is, hogy te nem fizetsz érte, hogy megkapd a kiegészítőt. Viszont Te meg azt értsd meg, hogy ha az lenne a játék, amit Te szeretnél, akkor századennyien vennék meg, és eltűnne a süllyesztőben, mert ennél egyszerűbb, casual játékokkal Dunát lehet rekeszteni. A Witcher mondjuk pont egy olyan jó példa, ami ebből a casual zavarból is ki tud emelkedni sok mindennel.
Ennek pont az MMO része, és az endgame content az erőssége, amit nagyon kevés más játékban kapsz meg, és ezért kell fizetni, újra meg újra, mert ezt fejlesztik. Nyilván, ha a szőkék jönnek be, nem veszel el egy barnát. Ennyi.
Ettől még nem ők csinálják rosszul, csak nem egymásnak vagytok teremtve. Ennyi. Peace[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
Az neked lehet, hogy három óra, másnak meg mondjuk többszáz. Ezért, ha neked nem kell, nem veszed meg, és nem is érzed a hiányát, win-win.
Egy raidet kitakarítani is több óra, pláne először, emellett nem csak azt kapsz. Ráadásul állítom, hogy egy jól összerakott raidben több meló van, mint magában az egész többi részben...
Szóval nem, nem ment mellé, csak max nem érted...#10: mondjuk megnézel egy patch notest és meglátod, mennyi meló, mennyi minden változik, mennyi mindenre figyelnek. Felhasználói szempontból jó esetben annyi jön le, hogy milyen passzentosan megcsinálták. Míg a másiknál ez nem stimmel, az nem stimmel, de azért még oké.
Fegyver skinek??? Mármint mikor kapsz valami teljesen új működésű, új fegyvert? Igazából Neked tökéletesen elég az ingyenes pakk ezek alapján, viszont csak azt nem értem már ezek után, hogy miért akarod ingyen a többi anyagot, mikor azokra elmondásod szerint sincs szükséged???[ Szerkesztve ]
-
benny_ray
csendes tag
Pontosan! Nem árt a vérfrissítés PVP-ben sem, még akkor is ha friss hússal lesz tele. Aki komolyan akarja tolni pl. a PVP-t vagy Gambitet, ahhoz nem kell fizetős tartalmat vennie feltétlen. Max. ha nagyon akar 1-1 exotic cuccot, akkor befizet csak arra a DLC-re, amiből azt ki lehet húzni.
Szerintem ezzel mindenki nyer. -
FefeeX
veterán
A GTA-t meg kellett venni. Aztán meg kellett venni külön a Vice City-t meg a San Andreast is. A kettő között a különbség annyi, hogy itt, mivel online vagy folyamatosan, biztosítják, hogy együtt játszhass azokkal is, akik megvették, ha te nem is vetted meg.
Mikor megvetted, te kaptál a pénzedért egy teljes játékot, ami a tied marad, és azzal bármikor bármennyit játszhatsz. Akár most is. Miért kellene nekik az újabb és újabb tartalmakat ingyen szolgáltatni hozzá? Mikor más sem így tesz?
Nem kötelező megvenni, ráadásul a Season Passal itt nem is buktál sokat, mert pár dolgon kívül mindent megkaptál csak a Forsakennel is.
Szóval azt kéne megérteni, hogy a folyamatos munka sehol nincs ingyen. Mindenhol fizetsz érte, és minél többet fizetsz, annál több és jobb tartalmat tudnak neked generálni havonta, negyedévente. Legjobb példája a WoW, amiben ráadásul havonta is fizetsz díjat, DLC-ket is veszel.
Szóval mikor az árat hasonlítod, érdemes azt is nézni, mit kapsz érte. (persze érzésre nekem se jó, hogy évente újra meg újra fizetni kell, de mégis megteszem, mivel van miért és mire)benny_ray: pont ez a lényeg, ingyen lesz az eleje, hogy legyen kivel PVP-zni mert az összes játékos kis része az, aki rendszeresen PVPzik, nyilván ennek egy nagy része pedig már elég magas szinten van, hogy eltántorítsa a többieket. Ezzel ez is megoldódik, ők meg kapnak egy csomó jó tartalmat ingyen.
[ Szerkesztve ]
-
benny_ray
csendes tag
Így, hogy Activison kiszállt, teljes mértékben Bungie alakítja a Destiny jövőjét. F2P rendszer Warminddel bezárólag, valamint az összes PVP, Gambit és Strike ingyen azért elég jó húzás volt.Szeptemberben ez az 1M bőven túl lesz lépve, mert sokak úgy választanak játékot, hogy ingyen lehet tolni és minek fizessen érte...
Pont a matchmaking játékmódoknak tesz majd ezt jót, mert nagyobb lesz a játékosszám.Ha meg arra vársz, hogy ingyen hozzád vágják mert te már 2x fizettél érte (nem is értem, talán az ujjad remegett meg a kosárba teszem gombon??), akkor ki kell ábrándítsalak.
-
Zoltn
senior tag
Ez ezzel a bajom, hogy már 2x kifizettem a játék árát, és azt akarják, hogy perkáljak még még még. Valahol félúton meguntam(mármint fizetni). Pedig nagyon jó játék lenne.
Mondjuk a 1M nem is rossz szám. Majd ha ingyen hozzám vágják a maradékot, újra előveszem.[ Szerkesztve ]
"Music is your only friend. Until the end!"
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Zoltn
senior tag
Ezzel játszik még valaki?
"Music is your only friend. Until the end!"
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest