Új hozzászólás Aktív témák

  • szebe

    őstag

    válasz KROK640 #93945 üzenetére

    Ebben semmi olyan nem volt, tényleg érdekelt csak. Mert pl családi háznál is a szabad égről (verandáról, szélfogóról, előszobából, stb) lépsz a házba, ezért kérdeztem.

    Van aki éli a magas belmagasságot, nekem sem igazán jött be. Persze lehet galériázni, stb, hasznosan is lehet használni, de én inkább egy átlagos magasságú lakásnál maradok/maradnék.
    Nekem sajnos a parapetes konvektoros, átfolyós vízmelegítős jutott, abból is a lepusztultabb változat, így ez engem sajnos egy életre traumatizált. De ezeket is nyilván meg lehet csinálni jól.

    4-5 emelet, lift két esetben van:
    -valami régi van, mert az öregedő lakóközösség anno beruházott egyre (huszon-harminc éve)
    -valami újabb van, mert a tetőteret eladták beépítésre építési vállalkozónak ("luxylakásokra"), szerződés vagy sokadik szint miatt pedig be kellett húzni egy liftet.

    Egyébként tudnak ezek a gangok szépek lenni, de ahhoz kellenek a lakók, akik nem riadnak meg attól, ha a közös költség picit magas. Szóval leginkább lepusztultak vannak.

    "ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"

Új hozzászólás Aktív témák