Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
válasz dvdbackuper #93256 üzenetére
Abdul, nem cickány?
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
-
Trailblazer
veterán
Tegnapelőtt feldobtam HA-ra egy használt vga-t, és már most annyi megtekintése van, mint soha semminek, amit valaha árultam. Érdeklődő viszont nulla. Ez így WTF?
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
válasz Trailblazer #93262 üzenetére
Nekem is nagyon ritkán jön most érdeklődő. Néha az antik telókra, de az is mind csereprogramba akarja, amibe meg nem jók
Mutogatni való hater díszpinty
-
koby11h
őstag
Nekem is rekord számú megtekintés van, de csak az apróságokat viszik, kábelek, wifi modul, szerver memória... sok kicsi sokra megy, de a nagyok meg sok helyet foglalnak...
hcl: nálam is ez van, 1000 Ft-ot is adna érte! Ja, hogy 40000-el akar majd beszámíttatni? Ühüm, értem... kis pénz, nagy haszon.
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
koby11h
őstag
válasz Trailblazer #93265 üzenetére
14 hirdetésből 12-re nekem sem... nyár van, spórolás, uborka szezon, csak uborka nincs, mert felégett, mivel azt sem tudja mi az az eső...
[ Szerkesztve ]
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
Astroboy
őstag
válasz Trailblazer #93265 üzenetére
Ha akarod én megtekintés nélkül elviszem a feléért - bármi legyen is az.
-
válasz koby11h #93264 üzenetére
1000-et ja. Csak ha bemegy egy telefonboltba, akkor 15000-ért kap olyat - és én nem cserés telefonnak árulom ezeket...
Ja, most írt egy ilyet az arc, hogy függetlenítve érdekelné a telefon... BB5-ös Nokia
5-8000 volt egy unlock pár éve... Megírtam neki, hogy ha kifizeti, hát mehet[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
őstag
Én még áprilisban adtam el egy VGA-t majdnem 30k megtekintés után a 4. érdeklődőnek
Megy ez, csak lassan.We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
KROK640
nagyúr
Lesz. A mikor persze még kérdés... ha a hónap eleje úgy jött volna be, ahogy amennyire pont nem, akkor már most rendelhetnék egyet... bár lehet h talán nem is baj, az árak már szépen csökkengetnek, úgyis aug végére és szept elejére terveztem valahogy a vételt, de majd jönnek az Intel kártyák az RTX4XXX gen (ettől nem várok csodát) így ELMÉLETILEG(!) az idő nekem dolgozik.
Gyakorlatban nem tudom, most jelentős az egyéni költségvetési hiányom is így VGA-ról szerintem augusztusban is csak álmodni fogok. Szeptember azonban még sokat menthet a dolgokonInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
-
envagyok
veterán
Joálapotba
KárcsaDe ram kereső hirdetést is találtam:
"Ha neked van elfekvőben, én szívesen átvenném, de kérlek ne kérj érte egy vagyont, mert roki/nyugis vagyok, és csóró!
Köszi szépen!
Minden jót, szép napot!"Jó indokok, gondolkodtam, hogy szülinapomon én is felteszek pár kereső hirdetést.
Múltkor írt valaki, hogy szülinapja van, adjam már fele áron oda neki a cuccot. -
koby11h
őstag
válasz envagyok #93273 üzenetére
Ha szülinapja van, akkor örüljön, lehet majd engedek 50%-ot ha nekem lesz szülinapom, berúgtam és pont akkor hív fel...
Nekem pár hónapja volt, hogy pasi írt, megvenné, alkudott kicsit (10%, belefér) ok.
Találkozhatunk hazafelé a főúton, az Neki jó lenne, ott közeli buszmegállóban meg tudok állni 1 percre, ok.
Majd 1 óra múlva: egy utcával odébb is lehetne? Hááát ok, bár ahhoz már le kell kanyarodni, parkolóhelyet keresni, de rendben.
Még egy óra múlva: nem vinném fel a hatodikra, mert ő nehezen mozog... ja, hogy még vegyek parkolójegyet is és várjam amíg kinyitja az ajtót, lift fel, ott majd kiderül, hogy nincs aprója... sajnálom, szóljon, ha le tudja szervezni, hogy valaki lejöjjön érte a közeli buszmegállóba a kiszámolt pénzzel, ott átvehető, ahogy eredetileg is megegyeztünk.
Persze nem lett belőle semmi, másnap eljött érte házhoz másik vevő és elvitte teljes áron."C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
-
koby11h
őstag
Oda én is átvittem volna, sőt vittem bicajjal futóbiciklit a város másik végére is. De plusz 10-15 perc, +200 Ft egy 1000 Ft-os cuccnál, amit lealkudott 900 Ft-ra? A kedvességnek is van határa. Meg ezt írja meg előre, ne óránként variáljon...
-
-
válasz fatpingvin #93280 üzenetére
Já.
Ez mondjuk nem rokkantnál is nopeMutogatni való hater díszpinty
-
-
válasz KROK640 #93270 üzenetére
Azért az rtx4xxx-et, meg az új intel vackokat egy mondatban említeni úgy, hogy az nv-hez teszed oda, hogy nem vársz tőle csodát, az egy icipicit erős azért, na.
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
-
Astroboy
őstag
válasz Trailblazer #93298 üzenetére
Az biztos, de végülis sufni-módon működhet a dolog ha alul cseppmentesen zár - legalábbis amíg a jég tart.
(Alul melegszik, felül hideg, tehát folyamatos keverés nélkül is kialakul a flakonban néminemű konvekció)hot-spot
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5 Pro teszt
- SONY LCD és LED TV-k
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest