Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz koko52 #59089 üzenetére

    Az a durva, hogy néha bejön. 11 éve árultak egy kétmagos VGA-t 40 körül. Ráírtam az emberre, hogy mennyit enged a feléből? közölte h semennyit, meg árulgatja még egy-két hétig, hátha elviszik. Két hét múlva rámírt h konkrétan én voltam az egyetlen(!) érdeklődő, és hogy a feléből nem engedne, de egy 20-asért az enyém ha még a héten letekerjük a business-t (kedd-szerda körül volt). nyélbei s ütöttük.
    Megjött, hibátlan. örültem.

    Pár hét múlva, több más cuccal együtt kiváncsiságból bevittem egy bontóba, ahol közölte a bontós, hogy ezt kb lehetettlen eladni, úgyhogy csak magának otthonra venné meg, egy 10-esért, neki többet nem ér. Úgy voltam vele, ha 25-öt vagy afeletti összeget mond odaadom neki, de ez így nagyon messze volt attól amit én képzeltem el érte. Jól is tettem, hogy megtartottam, az akkor még szabadszemmel is igencsak jól látható erejű kártyát... Ugyanis 2 évvel később egy haverom meglátta nálam, és közölte, hogy jujj ő mióta pont ilyet keres, és neki mennyire de nagyon kellene egy ilyen. 35 ezret, egy szatyor kaját (szalámi, konzerv, felvágott), egy 4000ft-os koncertjegyet és egy 32cm-es pizzát adott érte. Ha úgy cakk pakk mindent számosítok nagyjából 50-be fájt neki a kártya.
    Neki ennyit is megért. A bontósnak meg csak 10-et ért volna. Aki eredetileg árulta 40-et akart érte, de nekem csak 20-at ért. Szóval eléggé relatív ez... Ki kell fogni.

    #Tbor

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák