Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz Kutykurutty7 #5301 üzenetére
+1 és véleményem szerint fárasztó is már ez a stopperes küszködés...
Beállítom, hogy akár 100 méter után rezegjen és rezeg, vagy tetszés szerint 1000 méter után. A telefon kell mellé és kész. Azt meg felcsatolom a koromra.Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
-
Criminal017
őstag
Kedves Crus!
Értettük, hogy neked ez hatalmas érvágás, hogy nincs benne stopper, de azon kívül, hogy napok óta olvassuk a felháborodásod mást nem tudunk tenni. Kérlek szépen fejezd be.
Ha észrevételed van, akkor itt írd meg nekik angolul, lehet eljut olyanhoz, aki bennfentes. Ha van egy kis affinitásod a kínaihoz, akkor a kínai fórumon is megírhatod a fejlesztési tanácsaidat.
Megértésedet köszönöm!
-
nord_
veterán
Ha jól sejtem, te vagy az az elégedetlen, morgós öregember, akinek soha, semmi nem jó.
Amúgy ez a fantasztikus óra, amit belinkeltél, vajon használható is?? Mert specifikációt bárki tud ám gyártani! Próbáltad azt a kütyüt? Ha nem, akkor ugyan mire is alapozod, hogy az legalább olyan jó?!
De inkább mutatok neked egy képet, hátha akkor egy picit elgondolkodsz...
A zöld színű képkivágás részlete a Band 2-höz készült MI HR iOS alkalmazásból van:
A fehér egy alváslabor vizsgálat részlete, ugyanarról az időtartamról:
Tisztán látszik, hogy folyamatában kvázi ugyanazt mériv mindkét eszköz.
Persze... lehet, hogy az egyiknél nem 59, hanem 63 a pulzus adott időpillanatban; de ha akarod, nyugodtan lovagolj tovább, tovább, tovább ezen, meg a másodperces stopper hiányán.
-
beg
veterán
-
cidalain
veterán
a vita parttalan. neked stopper kellene, de az nincs benne. vegyél egy stoppert.
most hiába mondod ezt itt 23× akkor sem lesz benne, mert mi nem tudunk bele tenni. és mi is tudjuk hogy egy stopper önmagában nem egy nagy truváj, de akkor sincs benne. és nem tudjuk megmondani hogy a mérnökök miért nem tettek bele, mert nem ismerjük a tervezőket, és nem tudjuk megkérdezni őket.
javaslom a további stopper problémával, észrevételekkel fordulj közvetlenül a gyártóhoz.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Joke21
aktív tag
Nektek milyen sűrűn szakad meg a kapcsolat a telefonnal? Nekem általában 2-3 méter, amit elvisel, viszont sokszor van olyan, pl otthon, hogy ott van mellettem a telefon, és jelez miband, hogy megszakadt a kapcsolat. A fura, hogy napközben meló helyen nem csinálja, viszont otthon többször is pár óra alatt. A telefon Xiaomi Note 4. Van valakinek ötlete, hol kereseem a hibát?
-
-
Joke21
aktív tag
Az a furcsa, hogy van, hogy jelez, hogy megszakadt a kapcsolat aztan 1mp-ben belül rezeg h üzenetem van. Visszont van, hogy kell neki 10mp is, hogy újra csatlakozzon. Az a baj, hogy én csak emiatt vettem, hogy a lakáson belül jelezzen, ha keresnek. (nem hangosíhatom fel a telefont, csak rezeg)
Neked csak a mifit van fent,vagy másik progi, vagy a kettő együtt?
[ Szerkesztve ]
-
janosibaja
őstag
válasz Viktor0610 #5290 üzenetére
Hát a fémszíj még nem érkezett meg, de koromfeketéből rendeltem, ahogy a mostani bőrszíjam is fekete. Szerintem max attól lehet "csajos" - de ezen nehéz segíteni -, hogy az egész karpánt eleve olyan kicsi, keskeny. De szerintem mivel fekete, és férfiholmival viselem, senkiben nem merül fel a heteroszexuálus beállítottságom megkérdőjelezése.
[ Szerkesztve ]
-
piglet76
tag
Sziasztok!
Tegnap kaptam kézhez a MiBand 2-t, szóval meglehetősen friss tulaj vagyok. :-)
Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy mi lehet az oka annak, hogy nálam +1 óra eltérés van a pulzusmérés ideje a MiFit programban és a valós idő között? Ja és néha ha nyomok egy mérést az nem, vagy csak késve jelenik meg listában. (Mint pl. a csatolt képen is, hiába csináltam egy friss mérést.)
Az órát pontosan mutatja, az ébresztés időben történik... Nem tudom, hogy ez miért lehet.
Az app verziója 2.4.2, algoritmus verzió 1.0.95. (Play-ről való letöltés.)[ Szerkesztve ]
-
piglet76
tag
Köszönöm!
Én is erre jutottam. (Majd megkérdeztem két kollégámat akik szintén használnak MiBand 2-t és a szemem láttára elvégzett két mérésnél pontos időt adott mindkettő. Redmi Note 3 SE-t használnak, bár ennek lehet, hogy semmi köze hozzá.)
Esetleg más ötlet, hogy mit lehet ezzel kezdeni?
-
piglet76
tag
Automata, hálózat által megadott.
De ahogy mondtam, a pánt pontosan mutatja az időt, és pontosan ébreszt, ugyanazt látom a telefonon, mint az pánton.
(Sőt még a Mi-fiókomat is lecheckoltam, ott is helyesen van megadva a területi beállítás. Lehet, hogy nem függ össze, de azért megnéztem azt is.) -
Jofi81
őstag
Az mitől lehet, hogy mióta fent van a Mi Band Tools, azóta háromból kétszer elfelejtett rezgéssel ébreszteni? A beállított időben nem rezeg (biztos, mert az egyiknél ébren voltam és vártam), aztán 3 perc múlva meg csörög hangosan a telefon. A BT mindig be van kapcsolva, a telefon mellettem van akkor is, mikor beállítom, meg egész éjszaka.
-
Crus
őstag
válasz Kutykurutty7 #5301 üzenetére
Szerintem, meg még pár 100-1000 user szerint nem. Az, hogy te/ti nem mozogtok, vagy ha mozogtok nem érdekel benneteket egy fitness karkötő normális működése, arra is van jelző... Neked, nem kell, akkor a másiknak sem kell. Fck logic.
Nem vitát indukáltam, hanem leírtam egy problémát, amire érdemi választ senkitől sem kaptam. Tiszta szégyen, hogy egy külföldi fórumon hívják fel aztán a figyelmem arra, hogy létezik egy MAGYAR third party app, amivel valamiféle stopper megoldható. Régen a PH nem ilyen volt... érezhető vegytisztán, hogy ha valakinek problémája, kritikája, negatív észrevétele van egy termékkel kapcsolatban, akkor sokan mintha személyes sértésnek éreznék az elhangzottakat.
Egy óra időmérő eszköz. Minden valamire való fitnesskarkötő képes az idő kijelzésére. Erre ez is képes. Innen már csak fél lépés, hogy te magad is indíthass egyéni időmérést, vagy legalább egy nyamvadék mp kijelzést. A sok 100 évvel ezelőtti órákon, időmérő eszközökön szintén volt LÁTHATÓ mp kijelzés. De, hogy ezt el kell magyarázni egy fitness karkötő kapcsán, az betonkemény. És pontosan ezért nettó baromság a kerékcserés párhuzam, mert alapvető funkcióról van szó.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Crus
őstag
válasz AMDaZERG_1 #5302 üzenetére
Akkor kérlek ne olvasd el. Másnak is pontosan annyi joga van véleményt formálni mint neked.
"akár 100 méter után rezegjen és rezeg, vagy tetszés szerint 1000 méter után."
Ezzel csak az a probléma, hogy NEM számolja pontosan a távolságot, így hót' mindegy mire állítod pontatlan eredményt fogsz kapni. Ezért jobb a mp kijelzés és/vagy a stopper funkció, mert ezzel legalább pontosan tudni fogod, hogy ha Coopert futsz, akkor mikor kell még jobban belehúznod.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Crus
őstag
válasz Criminal017 #5303 üzenetére
Kedves Criminal017!
Mit fejezzek be? Ne reagáljak a hozzászólásaitokra? Akkor kérlek szépen fejezzétek be a válaszadást. Egyszerű. Lehet, hogy ti vitáztok, de én még mindig beszélgetek... próbálnék, csak senkit nem érdekel semmi.
Az észrevételeim már megírtam nekik... u.a. a sablon ígéretet kaptam, amit több 100 másik sporttársam.
Köszönöm én is a megértést!
-
Oké, mindenki megértette, neked csalódás volt a pánt. Lépjünk tovább, te veszel valami mást, nem jössz többet ebbe a topikba (mi sem fogunk neked a továbbiakban válaszolni) mi meg továbbra is megelégedve használjuk tovább a Bandünket.
Mindenki más:
Az összes többi, Crusnak írt hsz-t törölni fogom innentől.Crus: az ez utáni hsz-ed már töröltem, lépjünk tovább, jó?
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Crus
őstag
Kizárólag az MI Band 2-ről van szó. Ezzel mi a probléma? Nem az lenne a lényeg, hogy a készülékről beszéljünk?
Miről szól ez a topik akkor? A kerékcseréről tényleg? Ne már gyerekek :-D
-
nagyúr
Sziasztok!
Az összefoglalóban lévő 3 nem hivatalos app közül melyiket ajánlanátok leginkább? Nem baj, ha fizetős.
Köszönöm
-
Criminal017
őstag
Egyébként mostanában találtatok fordítási pontatlanságot, félrefordítást?
-
Duna
csendes tag
-
nagyúr
válasz janosibaja #5344 üzenetére
Köszönöm
-
piglet76
tag
Jimmel is beszéltem, közben neki is módjában állt kipróbálni a pulzusmérést, és neki is pontosan írja az időpontot.
Az anomália tehát (szinte) csak nálam áll fenn. Marad a fejvakarás...
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- DJI Osmo Mobile 2 kézi stabilizátor mobilokhoz
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- Apple Pencil 2nd Gen., Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Gyári Apple Garancia
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest