Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
LWhite
tag
Ez a Notify.
Én is Mi Fit nélkül használom, szerintem remek. -
FingR86
őstag
-
Benyuss
tag
Köszi mindenki!
Mielőtt letörölném: mifitben jelentkezzek ki meg válasszam le a bandet törlés előtt vagy fölösleges?
[ Szerkesztve ]
-
LWhite
tag
Igen, nálam rendben vannak az értesítések, neveket ill. az üzenetek egy részét szépen kiírja (ha akarod a teljes üzenetet is több részletben, de egyszerre csak 18 karaktert).
(#4056) Benyuss: nálam így ment jól a név/üzenet kijelzés.
Ezt a módszert már másik telefonon is próbáltam, ott is gond nélkül, azóta is jól működik. -
diwx
csendes tag
Üdv! Hol van most jó árban a mi band 2? A gearbest-en néztem 23.59ért... de gondolom van jobb ár is...
-
bl4ze
veterán
Új mi Band 2, második töltés. Első töltés több mint 2 hétig bírta, most 6 nap után 8%. 🙄
Mi fit és mi Band tools van fent.
Mi lehet ez??? 😐.:. bl4ze .:.
-
Kutykurutty7
aktív tag
Esetleg próbád átgondolni, hogy milyen plusz funkciót kapcsoltál be a második töltés óta.
Pl. a karmozdításra megjelenő óra nálam (és sokan ugyanezt jelzik) meglepően gyorsan le tudja meríteni az akkut.
[ Szerkesztve ]
Életem a száguldás! - Szólt a csiga és bedőlt a kanyarban.
-
Duna
csendes tag
válasz Kutykurutty7 #4064 üzenetére
A MiFit nem meríti karfordításra sem. Nálam így 25-30 nap. 22 nap után tettem tölteni 30%-on. Hívás, Messenger, sms, ébresztés, karfordításra bekapcsol. Más alkalmazások folyamatos kapcsolata lehet a bűnös a gyors merülésben.
-
bl4ze
veterán
válasz Kutykurutty7 #4064 üzenetére
Meglett úgy néz ki : be lett nyomva véletlenül a folyamatos pulzus mérés. Az 6 nap alatt lemerítette. (Nem csoda)
.:. bl4ze .:.
-
Tyca
senior tag
asszem rájöttem mi okozta ezt. A Notify progi beállításainál az "Alvás idejénél" be volt kapcsolva, hogy alvás közben ne működjön a karmozgás figyelés, de ezek szerint itt van egy bug a programban, mert alvás időn kívül mindig bekapcsolt kézmozdulatra. Kikapcsoltam ezt az egész DND funkciót, most nem kapcsol be kézmozgásra
[ Szerkesztve ]
-
hati
addikt
Statisztika:
2000 lépés lépegető gépen, csak 29 lépés mínuszt mért a band2 (közben a kezem karban volt fonva vagy csípőre volt téve). Szerintem ez remek. Az, hogy a buszon állva is mér megállónként 3-5 lépést, miközben meg sem mozdulok, már kevésbé jó.
-
oris
aktív tag
Te nem mozdulsz a MiBand-hez képest, de a környezethez viszonyítva már igen. A busz zötyög, szegény gravitációs érzékelő meg regisztrálja a mozgást. Ez egy filléres eszköz, nem kell csodákat várni. Van a xiaomi-nak lépésszámlálóval kombinált futócipője is, azzal jobban lehet finomítani az eredményeket.
[ Szerkesztve ]
"Nagyon ritka az ember, akinél a szavak teljesen fedik az élet valóságát. Talán ez a legritkább tünemény az életben." Márai
-
sonye
senior tag
Lassan 1 hét használat után egyre jobb ez a kütyü.
A lépésszámlálás vicces tud lenni.
Ha autót vezetek csak úgy pörög a számlálóDe egyébként meg nagyon megéri az árát. Kicsi, nincs súlya és alig észrevehető.
A Mifit program alkotóját meg ássák mélyre a kínaiak. Egy vicc, hogy nem tudtam belépni 2 napig
-
doongoo
addikt
csak egy tapasztalat:
Mi Fit + Mi band Tools együtt: napi 6-7% akksi
Mi Fit + Notify&Fitness együtt: napi 2-3% akksiugyanarra a használatra belőve
-
hati
addikt
válasz doongoo #4084 üzenetére
Pl. hogy a háttérben futó részei, ne terheljék a telefonodat.
"az apk frissítések így gyorsabban érkeznek MiFit-en belül"
Bocs, ezt nem tudom értelmezni.
Amúgy nekem mind1, csak leírtam, hogy a Notify önmagában is ellátja a feladatot. A Fit addig kell, amíg a fw frissítve lesz, mert a gyári, amivel a band érkezik, már igen régi. Utána - szerintem - már felesleges frissítgetni, mert most is jó.
-
doongoo
addikt
6 GB RAM mellett nem érdekel a háttérben futó rész (fusson csak, ha akar. Nem fogja a telefont és nem is fogyaszt észrevehetően), főleg, ha be is zárom (a 128 GB tárhelyből sem igen foglal így bezárva)
Arra gondoltam, hogy a MiFit apk frissítése magán az alkalmazáson belül jelenik meg először. Az új apk meg hozza többnyire az új firmwaret is magával...
Azért köszi az infót, hogy elvileg a működéshez már nem is kéne a MiFit, lehet egyszer majd le is törlöm...
[ Szerkesztve ]
-
debcamp
aktív tag
Tegnap végre megérkezett a GAMISS -es Miband2-m.
39 napot jött januári rendeléssel, de február 2 feladással.
Olvasva hogy sorba jött meg másoknak/nektek.. Azt hittem már sose jön meg.. vagy már rég valamelyik postás csuklóját díszíti.. de nem így lett Kibontani még nem tudtam mert a munkahelyemre kértem és most szabi van.. csütörtökön kerül a kezeim közé.. -
bl4ze
veterán
válasz andrisbandi #4088 üzenetére
Én 2 pót szíjat, és kijelző védőket is várok - februári vételek, lassan 1 hónaposak....
-
Tündike25
tag
Sziasztok!
Ennél a Notify-nál is megnézhető egy nap részletes mozgási adata vagy csak én nem találom?
(Pl: 12:40 - 12:50 Gyaloglás 1500lépés,stb) -
bl4ze
veterán
válasz Tündike25 #4090 üzenetére
Asszony ma kapta meg a Gamiss-tól a Mi band 2-őt. (korábban 1-et használt)
A Mi Band 1 Mi fit-tel megy neki. Szeretném ha kiírná neki a hívó feleket, SMS, Viber stb.
Ehhez ahogy olvasom elég a Notify app. A Mi Fit teljesen törölhető, előtte Mi Band 1 unpair stb ?
Mi a menete ?
Ami fontos lenne :
-lépéseket számolja
-alvás monitorozás
-hívó fél, SMS, Viber, Whatsap kiírásaErre jó? Mik az ajánlott lépések ?
Köszönöm !.:. bl4ze .:.
-
hati
addikt
Nálam a következő volt:
- Telefon angol nyelvre állítva, de lehet, hogy ez felesleges volt.
- MI Fit fel, majd fw és font frissítés. Ez utóbbi fontos, mert a gyári fw még nem tudja a fontokat kezelni.
- MI Fit le, majd a telefon nyelve vissza magyarra.
- Notify fel és beállítani, ami kell (hívó nevének, üzenet küldőjének kijelzése).[ Szerkesztve ]
-
bl4ze
veterán
-
bl4ze
veterán
Felraktam a Notify-t , de nem írja ki a hívott fél nevét sem, illetve Viber, Whatsap üzenetnél sem.
Saját Mi Band 2 a fizetős Mi Band Tools-szal simán kiír mindent.
Mit rontottam el, miért nem ír szöveget, miért csak az ikonok jellennek meg ? Notify ingyenes, nem a PRO van fent.
Második Mi Band 2, feleség kapta meg - de a szöveg kijelzést nem sikerült rárakni.
Mi Fit-ben amit kellett szerintem kikapcsoltam....
Előre is köszönöm ha segítetek belőni ezt is
-
lkristóf
senior tag
Sziasztok, nekem ma érkezett meg végre!
55 nap telt el az előző feltöltés óta, csontra volt merülve.Mi Fit, Mi Bandage már előre telepítve várta a karkötőt. Nekem úgy sikerült megoldanom a híváskijelzést, hogy:
- először is párosítottam Mi Fit alkalmazásba a karkötőt
- utána rögtön kétszer is lefutott a firmware frissítés
- angol nyelvre raktam a telefont, hogy a Mi Fit-ben megnézhessem a híváskijelzést, és ott is legalább egyszer ki/be kellet kapcsolnom a név kijelzés funkciót, hogy a betütípus csomagot letöltse
- utána teszteltem működött, visszaállítottam a telefont magyar nyelvre, utána már nem írta ki, hogy ki hív, ezért kikapcsoltam ezt az opciót a Mi Fit-be
- Mi Bandage alkalmazásba meg bekapcsoltam a híváskijelzést és már ment is magyar nyelvvelNem tudom mennyire sikerült érthetően leírnom a dolgokat, még ismerkedem a készülékkel.
[ Szerkesztve ]
-
bl4ze
veterán
válasz PixelRambo #4099 üzenetére
Szia, Igen - Név kijelzése aktív.
Végre a Mi Fit angol nyelvre váltva csinált egy "Font update"-et. Akkor várhatóan most már jó lesz ? ?
Nagyon jó ez a Notify app, lehet a Mi Fit repülne is, ha ki tudná írni a neveket, üzeneteket. (Gmail, Viber stb.)
A Mi Band Tools képes erre, igaz elég bénán, de látszik "1 új üzenet" stb...
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Autós topik
- Milyen routert?
- Lexus, Toyota topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Monitor hiba topik
- Filmvilág
- Őskoczka
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest