Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
bl4ze
veterán
Leírnád lépésről-lépésre ?
Vagy 1-2 screenshot?Ami már megy: híváskor kiírja a hívó nevét, de a telefon már cseng rég, és a mi band csak 5-6 mp múlva kezdi kiírni. Ez eddig nem volt ilyen "lagos". Lehet ezt állítani a Notify-ban? Mi Fit-ben le van kapcsolva a bejövő hívások.
Mi Fit teljesen törölhető, Notify mindent tud kezelni ? Elég sok és átláthatatlan menüje van.
"Basic" beállítások mik lennének ahhoz, hogy kiírja a hívót, gmail, viber stb.... Köszönöm !.:. bl4ze .:.
-
drag
tag
válasz lkristóf #4097 üzenetére
SMS kijelzés is megy? Nekem azt vmiért nem szereti. A kapcsolatot nálam sose veszti el. Telefon beállításban kell rögzíteni.
Xiaomi Redmi 4 Prime, Xiaomi Redmi Note 3 SE, Xiaomi Mi Band 2, Xiaomi Dome 1080p, Xiaomi Mi Box3, Xiaomi Stratos, Xiaomi Mi Robot, Xiaomi Redmi Note 6 Pro, Redmi Note 9S
-
petya80
tag
Sziasztok,
Páromnak van úton egy ilyen kis kütyü.
Nagyon sokat sétál babakocsival, vajon azokat a lépéseket is jól érzékeli majd, mert ugye olyankor a keze félig meddig nyugalomban van.Kösz
-
lkristóf
senior tag
-
FingR86
őstag
még januárban gamiss-ról érkezett band2-m van, akkor fel is tettem play-ből az aktuális mifit verziót.
frissített is firm-et meg működött minden ahogy kell. Láttam kb egy hete jött ki frisebb verzió mifit-ből, de nem nagyon érdekelt, mert most minek frissítgessem ha működik minden tökéletesen. Erre vagy 2 napja fogta és megmakacsolta magát, nem működött többet a pulzusmérő benne. Na mondom ráfrissítem már akkor az appot az áruházból és lőőőn csoda, újra működött azonnal. Hát nekem ez vhogy ilyen "erőszaknak" tűnik, hogy márpedig frissíts... ezt csak azért írtam, ha esetleg vki úgy járna mint én, akkor frissítsen, mert KELL. -
Boresz
tag
válasz lkristóf #4110 üzenetére
Szia!
Mi fit-ben kapcsolj ki minden értesítést.
Mi Bandage-ben hozz létre egy új csoportot, válaszd ki az üzenet + Abc ikont, és add hozzá az sms kezelő app-odat, alapértelmezetten com.android.messaging.Utána már meg kellene, hogy jelenjen az sms küldő + a tartalom is ha beállítod.
-
bl4ze
veterán
Nem, meg is lett végül
Eléggé el van dugva, megtaláltam.
Beállítottam, elvileg most már működik asszonynak. Köszi!DE : az alvás része sokkal gyengébb a Notify-nak.
Notify : alvás 5,5 óra - az elalvást 0 óra után mutatja és méri
Mi Fit : alvás 7,5 óra - az alvást JÓL a tényleges elalvás 23 órai időpontjától mériEz így kuka, ha rosszul méri az alvást a Notify
.:. bl4ze .:.
-
Gaborz1
senior tag
Na megjött a Gamisstól a band. Eddig egy fehér LED-es verziót használtam. Az új még töltőn pihen. Mi a menete a MiFitben annak, hogy az újat tudjam használni a telefonommal?
iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
hati
addikt
Komolyan elhiszed egy ilyen eszköznek, hogy képes valós alvást mérni? Az alvást nem a mozgás, hanem az agytevékenység alapján mérik. Így a mérés csak erős közelítés.
Ugyan ez a véleményem a pulzus mérésről is. Nekem képes a band 1 percen belül 60 és 90-es pulzust is mérni. Így a mérés csak erős közelítés.
Ugyan ez a véleményem a lépés számlásáról is. Nekem számolja a kocsiban ülve, vezetés közben vagy a járműveken zötyögve is a lépést. Így a mérés csak erős közelítés.
SZVSZ, egyedül az értesítések jelzésére való. Arra tényleg jó.
-
andrisbandi
őstag
"az alvás része sokkal gyengébb a Notify-nak"
- A szakik azt mesélték itt régebben, h anno a Mifit engedte a hozzáférést a külső progiknak, így azok is megfelelően jelezték az alvást. Egy ideje viszont ki vannak tiltva az alvásfigyelésből a Mifit által, emiatt nem tudnak rendes alvásmonitorozást.
Lehet egy régebbi Mifittel (apkmirror) jól működne a Notify alvásfigyelése... -
bl4ze
veterán
Nem hiszem, de ekkora eltérés, blama info a Notify-tól azért elég gáz. Maga az app tetszik, de az alvásról sokkal korrektebb infót ad úgy néz ki a Mi Fit.
Csodát nem vártam egy 5-10 Ezer Ft körüli eszköztől, de a Mi Fit sokkal reálisabban mutatja az elalvást, és a felébredést is. (volt amikor percre pontosan amikor felkeltem éjszaka mondjuk WC-re menni
.:. bl4ze .:.
-
Sutee89
aktív tag
A Notify-ban két féle alvásfigyelő algoritmus van. Mind a kettőt kipróbáltad? Esetleg kapcsold be a alvás közbeni pulzusmérést is, hátha javul.
Ellenben, ha esetleg mégis pontosan mér, akkor sem lehet ezzel az egésszel sok mindent kezdeni, ahogy korábban is leírták a fórumtársak
[ Szerkesztve ]
-
szpali
addikt
Sziasztok!
Lejött a telefonomra az Android 7.1.1-es frissítési. Szépen fel is települt, utána szüttyögött jó 4-5 percet.
Ami viszont nem tetszik
Tudja valaki, hogy hogyan lehet eltüntetni a MiFit-et az értesítési sávból?iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
szpali
addikt
válasz bencsikgab #4125 üzenetére
Köszi! Ezt ismerem, annak színes Mi logó az ikonja és ki van kapcsolva.
(#4124) Sutee89
Azt hiszem kénytelen leszek ezt a megoldást választani
Az a furcsa, hogy 7.0-án nem emlékszem, hogy kellett volna ezzel nyünnyögni.[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
_Moriarty_
aktív tag
Pár napja vettem észre, hogy nem jelez a Band. Akkor futottam egy kört, de mindent rendben találtam. Azóta sem jelez, ma picit több időt rászánva sem tudtam megoldani a problémát. Letöröltem a Mi Bandage-t is, de maga a Mi Fit sem jelez. Viszont ha rányomok a Band keresésre, akkor rezeg. Mi történhetett? Eddig szépen tette a dolgát. Engedélyeket megadtam, illetve meg is voltak adva. Telefon újraindításon is túl vagyok. Bluetooth-t sosem kapcsolom ki.
Egyéb ötlete lenne valakinek?[ Szerkesztve ]
-
válasz _Moriarty_ #4128 üzenetére
Profilból eltávolítás, majd újból hozzáadás?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
tigipuf
senior tag
Ebben egyetértek én is,munkahelyen,zajos környezetben nagyon hasznos értesítés jelző.Nagyon jó kis kütyü vékony és könnyű,óraként is jól muzsikál.Nem beszélve arról,hogy elegáns fém szíjak is vannak hozzá amivel akár alkalmi viseletként is használható.
[ Szerkesztve ]
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
ReFleXx
addikt
ez a mi band 2 kicsit karcosabban rezeg mint egy telefon (pl a redmi3-mam) vagy kifogtam egy hibásat?
rezegni rezeg, de van a rezgés mellett egy másik rezonancia ami kicsit zavaro a fülemnek.2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
Tibko8
senior tag
OP3 szintén ez van régóta én azt csináltam hogy ahol a beállításokban ertesiteseket lehet állítani (magánál a MiFit alkalmazásnál) ott letiltottam mindent majd utána megint engedélyeztem és addig eltűnik míg újra nem indítod a telefont.
[kép] itt arra nyomsz hogy Az összes tiltása majd utána megint rá nyomsz és kész el is tűnt, és minden megy úgy ahogy eddigEz egyébként az android rendszer üzenete nem a MiFit alkalmazás rakta ki. Ez csak figyelmeztet hogy mindig fut a háttérben.
[ Szerkesztve ]
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
bl4ze
veterán
válasz Sutee89 #4122 üzenetére
Nem, nem néztem ezt, a default van beállítva, gondolom.
Hol lehet állítani az algoritmusokat ?Más: asszony Mi band 2-je néha nem mutat más infót, csak azt időt. Nyomod a gombot, és nem jön a többi infó, ugrik vissza az időre. Mitől lehet? Mi Fit-en be van állítva, hogy mit mutasson.
Notify-ban is engedélyezni kell azokat ???.:. bl4ze .:.
-
szpali
addikt
Huhh, király vagy, köszi
Így jelezni tudja, ha feltölt a band meg hasonlók
(plusz egy restart utáni teendő , a másik a lockscreen bal alsó ikonja )iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
cris78
őstag
A notifyt megtudom venni a Telekom számlámra is?
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
-
CSAVI38
tag
most a gearbest-en $20.89 az mi band 2.
[link] -
Victoryus94
őstag
Az első részben igazad van, bár komolyabb eszközök is mérnek alvást pulzus/mozgás alapján.
Viszont a pulzus méréssel kapcsolatban szerintem tévedsz.
Valóban lehet kisebb eltérés 2 mérés között, de kifejezetten pontos eszköz, ha jól van a csuklódon.A méréskülönbséget okozhatja:
- Pontatlan felhelyezés
- Csukló mozgatása
- Rendszertelen szívdobogás
Az eszköz nem méri folyamatosan 1 percig a pulzust, hanem megnézi, mennyit ver a szíved (lüktet az ér a karodon) 10-20mp alatt, majd azt szorozza fel 60mp-re.Egyébként januárban voltam orvosnál, miután lebetegedtem; és lemérte a doki, mert nem hitte el, hogy folyamatosan 130 (120-135közötti értéket mért 3-4 napig) a pulzusom. Pont annyit mért, mint a miband.
-
tahepa
senior tag
válasz CSAVI38 #4143 üzenetére
A Banggood-on 10 centtel olcsóbb
-
cris78
őstag
A weather for miband2 alkalmazást próbálta valaki? (Tasker kell hozzá)
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
hati
addikt
válasz Victoryus94 #4144 üzenetére
Most is mértem nyugalomban háromszor pulzust. A mérések között meg sem mozdítottam a kezem. Ez első 102, a második 82 volt, a harmadik 94 volt. 10 másodpercig tartott egy mérés. Azaz, ha 8-at mért, akkor 80, ha 10-et akkor 100? (szvsz legalább 20 másodpercig kellene mérni) Ekkora szórás részemről a vicc kategória.
-
AMDaZERG_1
senior tag
Nos, már többször is írtam, hogy orvosi higanyos pulzusmérőhöz is összehasonlítottam már, valamint azóta másik orvosnál is összehasonlítottam a pulzusmérést jóval drágább mérőműszerrel. Az eltérés +-5% volt.
Én futáshoz is használom, és már linkeltem be képet, amin másodperces intervallummal végeztettem a méréseket. A másodpercenkénti mérés folyamatosan azonos értékeket mutatott, vagyis nem ugrált.
Nekem tökéletes. Véleményem szerint nálad egy rossz eszköz van.[ Szerkesztve ]
Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest