Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladogeppc
veterán
Hogy lesz akkor a szoftver magyar ezek után ???
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
hati
addikt
válasz eladogeppc #4401 üzenetére
Kitől kérdezed és melyik szoftver?
-
hati
addikt
válasz eladogeppc #4403 üzenetére
Több alkalmazásról beszélünk párhuzamosan. A Notify az pl. tud magyarul, a többit nem ismerem.
-
-
hati
addikt
válasz janosibaja #4405 üzenetére
Én csak a Notify-ről tudok nyilatkozni, a gyári MI Fit alkalmazást nem használom. Azt tudod használni magyar beállításokkal, nem kell más alkalmazás mellé, csak a band első beüzemeléséhez, mert a firmware és a font frissítést jelenleg csak a gyári MI Fit alkalmazásban működik. Ahhoz kell angolra állítani a telefont, megcsinálni a frissítést, majd mehet vissza magyarra a telefon és utána vagy használod a MI Fit-et tovább, vagy egy másik alkalmazást, pl. a Notify-t.
-
janosibaja
őstag
Kösz a választ, és bocs a lassú felfogásért, de felmondom a leckét, hogy jól értelek-e:
1. Telefon angolra állítása
2. Mit fit telepítése. Ezt rakjam fel? Ez nem csak 1-eshez van?
3. Frissítés
4. Telepítem a Notify & Fitness for Mi Band-et. Ez lenne az?
5. Törlöm a Mit Fitet.
6. Visszaállítom magyarra a telefont.
Jól írtam, vagy összekevertem valamit?
-
hati
addikt
válasz janosibaja #4407 üzenetére
Én inkább így csinálnám:
1. Telefon angolra állítása
2. Mit fit telepítése. Ezt rakjam fel? Igen
3. Eszköz párosítása a MI Fit-ben
4. Frissítés, FW és font
5: Párosítás megszüntetése a MI Fit-ben
6. Visszaállítom magyarra a telefont.
7. Törlöm a Mit Fitet.
8. Telepítem a Notify & Fitness for Mi Band-et. Ez lenne az? Igen
De tehetsz egy próbát a MI Fittel is, háta megtetszik. Ebben az esetben a 4. pont után mehet vissza magyarra a telefon nyelve és készen is vagy.
[ Szerkesztve ]
-
hati
addikt
válasz janosibaja #4410 üzenetére
Ha két app egy eszközt irányít, abból csak bajod lehet. Persze, ha csak az egyikkel párosítod, akkor nincs gond, de akkor meg minek?
-
lappy
őstag
az egyik hozzászólásban volt egy ilyen:
Igen Mi band tools kell hozzá és akár +ba megjeleniti az üzenet tartalmát is.
te válaszoltad hogy a Notify is tudja.
erre lettem volna kíváncsi hogy hol találom.[ Szerkesztve ]
Bámulatos hol tart már a tudomány!
-
Don Atosz
tag
válasz janosibaja #4419 üzenetére
A bandage-t nem ismerem, de tools-al meg vagyok elégedve
-
ultio
aktív tag
Próbáltam beállítani, hogy a karkötő írja ki a hívó nevét.
Átállítottam a telefont angolra, de nem sikerült a Mi Fitnek frissíteni a fontkészletet és azóta a karkötőt se tudom párosítani a telefonnal.Mi tudok tenni?
rasti rusti
-
-
Tibko8
senior tag
Miért kell a legbonyolultabb módszert ajánlani?
Ha a Notify is meg kell ugyan úgy venni akkor miért nem jó a Mi band Tools? Azzal nem kell semmit szórakozni.
Annyi az egész ha új felhasználóként kezded.
MiFit telepít párosít majd Tools megvesz telepít elindít berakod a listába azokat az alkalmazásokat amitől kérsz értesítést és kész.
Teljesen magyar az egész semmit sehol nem kell állítani.
Stabilan működik az egész úgy ahogy van. Nyár óta egyszer sem volt olyan értesítesem amiről ne tudtam volna. Még azt is belehet állítani hogy ha nem vagy a telefon közelébe és jön értesítés akkor amikor újra a közelbe kerülsz mindenről újra értesít.[ Szerkesztve ]
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
laci1892
őstag
Üdv sziasztok. Friss tulajként következő a problémám sajnos. Be üzemeltem a band-et. Parosítottam sikeresen a mi fit alkalmazáson keresztül. Frissítette a szoftvert is automatikusan. Majd... Egy két dolgot be állítottam még. ( Fel emelem a csuklóm akkor mutassa az időt, ilyen bagatel dolgok). Ezt követően a mi band tools-t le töltöttem a részletesebb jelzések érdekében, próbáltam párosítani itt is... De azt írja nem találta az eszközt. Mit csináltam rosszul? :/
-
laci1892
őstag
Srácok viszont egy érdekes kérdésem lenne... Igazából bagatel de érdekel. Az alvás adatokat hogyan számítja a band?Illetve érdekesebb kérdés hogy .. gondolom nem nekem kell megadni manuálisan az eszköznek az alvás kezdeti időpontját, ( vagy igen?) ergo honnan tudja mikor alszik az ember?
-
Duna
csendes tag
-
laci1892
őstag
Áh értem köszönöm. Még egy kérdés mint új felhasználó. Önmagában csak a notify & fitness milyen minőségű alkalmazás? Olvasom a fórumot a mi fittel kapcsolatban..nem túl közkedvelt itt
[ Szerkesztve ]
-
Duna
csendes tag
válasz laci1892 #4430 üzenetére
Én csak a MiFit-et használom. Hívás-, sms-, Messenger értesítés, ébresztés, csuklófordításos időkijelzés. Tökéletesen működik így. Kiírja a hívót, sms-t küldő nevét. A telefon nyelve nálam angolra van állítva. Egy apróság! Az ébresztőt akkor állítsd be, amikor csatlakozva van a telefon meg a Band, különben nem küldi át a karkötőnek és nem fog jelezni. Érdemes az alkalmazásban Band keresését nyomni. Ha rezeg, akkor mehet a beállítás.
-
laci1892
őstag
Végül is én is csak mi fit-et használom. Ki próbáltam a notifyt.... van pár előnye mint például érdekes de a csukló fordítás az az alkalmazás alatt érzékenyebb volt. Meg van egy két extra dolog benne de nincs nagy jelentősége.
Ha el Veszti a kapcsolatotot 10-ből 2x tudott vissza csatlakozni. :/[ Szerkesztve ]
-
janosibaja
őstag
Be lehet valahol állítani a súlyon és a magasságon kívül az életkort is? Feltételezem, nem ugyanazt az edzéstempót kell diktálni a 16, mint a 86 évesnek.
-
erzol
őstag
-
dugynok
senior tag
válasz _Moriarty_ #4437 üzenetére
ahh, köszi a mi band tool?
-
laci1892
őstag
Nos így a második nap az a véleményem hogy egy nagyon korrekt cucc ez a miband. Azt tudja amit kell. Se többet se kevesebbet. Kocsiban nem kell elő kotorászni a telefonom látom ki mit akar. Tökéletes
Tudom vezérelni a zenét, látok minden egyéb értesítést, ráadásul bekapcsolt GPS( telefonon ) mellett futás közben relatíve részletes adatokat is szolgál.Egyedül ami felmerült bennem kérdés vajon ip67 ide vagy oda zuhanyzást mennyire tolerálja?
-
paatrick
őstag
Sziasztok,
nagynéném vett egy ilyen eszközt az istennek nem tudtam beüzemelni. Lenovo xyz telefonja van 5.1 android. Gépen regisztráltam mi accountot neki (ott be is tudtam lépni). Telefonra letöltöttem a Mi Fit-et. De ott beírom a bejelentkezési adatokat és semmi nem történik. Illetve kb. 10 perc után behozza hogy a "weboldal nem elérhető". Pedig net van.
Most itt olvasom hogy angolra kell állítani a telefont előtte. WTF
Nálunk is ennyi lenne csak a probléma?
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
odinempire
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném a következőben:
Feleségem MI Band2 eszköze ma délutántól "nem ad képet", teljesen sötét a kijelző. Mi Fit látja, gombra reagál, hívásra / üzenetre stb.. rezeg, de teljesen sötét.
Lehet ezzel tenni valamit, vagy kuka..? -
-
csipuka
senior tag
Nna 5 nap utan 50%-on voltam, ezert ujra feltoltottem es levalasztottam a telorol a ketyeret:
- 10mp mulva 96%
- 4 ora mulva 92%
- 13 ora mulva 92%
Irtam az ebay-nek, hogy szerintem ez nem fasza, az elado meg nem valaszol. Nem regen jott uzenet, hogy az elado elfogadta a return-t, en meg most rendetem egyet csak nem helybol, hanem kinabol. -
m4csk4fogo
tag
Sziasztok,
Más is tapasztalta már, hogy az alvási időt szerkesztve 1 órával eltolja a beállított időpontot?
Ha jól emlékszem óraátállásig megfelelően működött.
IOS 10.(2,3(.1)) alatt is. -
bandigyerek
senior tag
válasz odinempire #4447 üzenetére
Nincs ingyé', de nem rossz, na.
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest