Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benyuss
tag
Nem vagy egyedi eset. Minden ismerősömnek elérett a szíj belseje és szintén kifordul.
Nekem kb 4-5 hónapos korában. Kb mindenkinek ez a fél éves intervallum az, amikor kezdi feladni. Aki sokat cserélgeti a szíjakat vagy teszi tölteni, annak hamarabb is el fog jönni ez a pillanat.
Típushiba, kész. Akinek még nincs vele baja, nyugodjon meg, lesz. A cégnél pl. majdnem mindenkinek van és nincs olyan ember, aki már ne csere szíjjal mászkálna.
1-2 barátom van, akinek még bírja az eredeti, de ők más szíjakat is használnak mellette. Annyi, hogy ha megdöglött, ne dobjátok ki az eredetit, mert van a belsejében egy kis azonosító. Hátha jól jön valamikor... -
CactuS
Arcképgyáros
válasz Benyuss #4306 üzenetére
Az első fotó csalóka volt, ott elég szélesnek tűnt, viszont ennek szépen le van kerekítve a ház része. Én is fémet használok, de "kockásabb" sajnos, viszont kell, mert ez legalább maxon kiengedve ~kényelmes a kezemen.
Ennek a szíjnak a linkjét be tudnád ide dobni, hogy honnan vetted?
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Benyuss
tag
tudtam, hogy valamit megint elfelejtettem...
-
V.Stryker
nagyúr
-
Robynho
tag
heló!
Mi a teendő olyankor, ha a párosítás egy használhatatlanná vált telefonban ragadt? Ilyen esetben, h oldható meg a leválasztás?
Köszönöm! -
csipuka
senior tag
Levettem az 1 honapos Mi Band 2-t a toltorol es fel perc alatt az akksi leesett 96%-ra, majd 12 ora alatt 92%-ra. Nincs semmi extra bekapcsolva, es hetvegen tan max 1-2 ertesites jott a band-re. Ez normalis?
-
válasz csipuka #4323 üzenetére
Azóta is ilyen gyorsan merül, vagy beállt normál merülésre? Nekem akkor szokott ilyet csinálni, ha feltöltődés után hamar lehúzom a töltőről, de ha hagyom még pár órát, akkor lassan merül az első pár százalék is.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
nord_
veterán
iOS:
kijött a Mi HR ver.1.7: végre rendesen, azonnal, es bármikor elsőre elindul a mérés. -
csipuka
senior tag
válasz bandigyerek #4325 üzenetére
Az első töltés 7 napig bírta, a 2. 12 napig. Most volt a 3. töltés és nem úgy tűnik, hogy meglesz a 10 nap egy töltéssel. A Mi Band 1em linearisabb volt és bírta 1 hónapig.
-
válasz csipuka #4328 üzenetére
Nekem már az is fura, hogy csak kb 10 napig bírja nálad. Sok értesítésed van, melyeket jelez a Band? Nekem még nem volt olyan ,hogy 20 napnál hamarabb merült volna le, bár tény, hogy csak a hívásokat és sms-eket jelzi nálam, és mindkettőből max pár darab van naponta.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
csipuka
senior tag
válasz AMDaZERG_1 #4335 üzenetére
Nincs pulzusmeres. Az elejen erdekes volt, es akkor kaptam 7 napos uzemidot, mert 2 orankent mert.
Kikapcsoltam azt is, ha felemelem a kezem akkor mutassa az idot.
Csak ebreszto, es notification-ok vannak. Mar gondoltam arra is, hogy lerakom par napra es levalasztom, majd meglatom hogy merul. -
gyulavezir
aktív tag
Nekem is 8-10 napig bírja, már az elejétől. Mindegy, hogy méretek-e vele pulzust 5 percenként vagy nem, a 8-10 nap tuti. Sajna.
Ez van.
Mindegy, hogyan töltöm, lassan vagy a 2A-s töltővel, hogy megvárom, hogy 10% alá menjen vagy 20-nál már töltöm. Mindig egyforma.
Értesítés: naptár, gmail, telefon, messenger
Automata kijelzés kikapcsolva.[ Szerkesztve ]
-
lappy
őstag
A gyári szíj kinek mennyi időt bírt?
Értem ez alatt a méretváltozást (mintha egy kicsit megnyúlt volna, pedig nem szorosan hordom).
Honnan éredemes szíjat rendelni? Mennyivel jobb a fém szíj? (tapasztalat)[ Szerkesztve ]
Bámulatos hol tart már a tudomány!
-
ferob
őstag
Nálam 10 hónap alatt 2 lyukkal kellett szorosabbra állítani, pedig sose hordtam annyira szorosan, így kb. ennyit bírt, mivel a múlt héten töltés után a visszahelyezéskor félig kifordult a pántból a műanyag merevítő.
Eredeti szíjat nagyjából kétezer forint környékén lehet rendelni pl. Aliexpress-ről vagy Banggood-ról.
A fémet nem ajánlom, akármilyen szép képeket töltenek fel egy hirdetésbe, mert a legtöbb kopik és fémallergia esetén elég rosszul járhatsz, valamint a rezgés is más lesz vele.
-
Benyuss
tag
Én vagyok az egyetlen aki nem bírja működésre bírni a név kijelzést? Csak notify van fent, angol a program és a telefon nyelve is. Mi fit eltávolítása előtt bekapcsoltam benne a szöveges kijelzést, ahogy mondtátok korábban. Aztán leválasztottam és töröltem a mifitet. Alapból minden más funkció tökéletesen működik, de ma hiába játszottam ezzel a név kijelzés dologgal, csak a szám kijelzést tudom életre bírni. '.39-es fw.
Nálam is 8-10 napig bírja a legelejetol.
[ Szerkesztve ]
-
hati
addikt
-
DaDa
senior tag
válasz Benyuss #4341 üzenetére
Vagy ott van egy régebbi megoldás amit én is használok. Le kell tölteni a régebbi mi fit-et 2.2.7.4-et amiben magyar nyelven is tudod állítani a kijelzést. Igaz nincs annyi funkciója mint a z új mi fitnek de tökéletesen működik Notify-val.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
Benyuss
tag
Köszönöm mindenkinek, sikerült!
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Csere-Beszámítás! Paidashu 10600MAH , 22.5W Gyorstöltő powerbank!
- Nokia, Sony Ericsson és Samsung telefonok szoftveres szervízelése
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- DJI Osmo Mobile 2 kézi stabilizátor mobilokhoz
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs