Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
spidersoft
senior tag
válasz sambenez #4848 üzenetére
"Tűzfalat meg nem kapcsolunk ki." ezt mondd el a comodosoknak is nem rég frissült 10-esre, ami úgy történt, hogy előbb leszedte a régit, újraindult, majd feltette a 10-est... mivel megszűnt az offline installer belőle, amíg a 10-es települt, addig comodotalnul volt a gép a neten... ugyanez a helyzet, mikor újra kell a gépet telepíteni: addig nincs rajta comodo, amíg fel nem települ, de rá kell engedni a gépet a netre, hogy feltelepülhessen. Szóval ha comodot használsz, akkor muszájból néha elég kell legyen a win tűzfal és az, ami a routerben van... bár én ezeket eléggé karcsúnak ítélem.
(#81530) Zola007: a vízkeménységmérőre én is kíváncsi vagyok -- tapasztalatokat várunk mellesleg a linkelt készülék nem klasszikus keménységmérő, hanem TDS mérő, tehát minden oldott anyagot együtt értelmez, nem csak a kalciumra/magnéziumra vonatkozik. elvileg...
-
sambenez
addikt
válasz spidersoft #4851 üzenetére
Két dolog. Senki nem kötelez rá, hogy Comodot használj. A másik, tűzfal telepítés előtt ne nyiss meg semmit a neten. Annak azért kicsi az esélye, hogy külső támadás érjen miközben telepíted a tűzfaladat.
-
spidersoft
senior tag
válasz spidersoft #4851 üzenetére
szerintem összekutyultam két fórumot a lentebbi választ ide szántam. sry.
-
lócitrom
őstag
válasz sambenez #4848 üzenetére
önmagában tényleg teljesítmény, ha valakit bármi el tud téríteni a neten és emiatt kár éri. és ezzel nem akarok senkit sem degradálni, de ez user error általánosságban. az emberekből hiányzik az óvatosság. kell az egészséges gyanakvás. utólag ezek a nagyon nagy foltozások sem segítenek az emberen, ha nem megfelelő a hozzáállás.
„the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu
-
csipuka
senior tag
3 hete rendeltem az Ebay-rol kinabol MB2-t, es mivel ugy dontottem kell megegy, es itt a forumon pont bepostoltak a banggood-rol egy tutti eredetit ezert arra mentem ra, mert olcsobb is volt (29$ vs 25$). Az ebay-es kozben megjott a heten, a banggood-oost priority direct mail-al rendeltem mert az 7-12 napos szallitast igert.
A tracking alapjan elinditottak a shipinget 04.12-en, de azota semmi frissites a tracking-en, es mar boven tulvagyunk a 12 napon is.
Ez az elso banggood-os rendelesem, ezert nincs tapasztalatom a a szallitasuknal. Erdemes varni? -
csipuka
senior tag
válasz sambenez #4857 üzenetére
3 hete vasarnap rendeltem, meg aznap processzaltak a rendelest. En innen szamitom a 7-12 napot. Vagyis ez nekem mar 15 munkanap. Rosszul gondolom?
Ami inkabb bosszanto, hogy 12-e ota nincs a tracking-ban frissites. Mas rendelesnel szoktam latni, hogy megerkezik valahova vagy a vam-on all. A banggood-osnal meg semmi ilyesmi.[ Szerkesztve ]
-
lócitrom
őstag
válasz csipuka #4861 üzenetére
értem. mindenesetre javaslom, hogy nézd meg ezzel. érdemes hozzáadni pár postát/futárszolgálatot. teszem azt ha evidens, hogy mely országból érkezik, akkor annak az országnak a postáját. aztán javasolt 17track, Cainiao, Paktrac, Yanwen, China post alt. próbát megér, maximum kiderül, hogy tényleg elakadt a csomag.
„the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu
-
-
Lex Icon
senior tag
Sziasztok!
Lassan 4 hónapja használom a Mi Band2-t. Azóta volt pár frissítés, ami 1-2-3 próbálkozás után felment a karpántra a Mi Fit által.Most viszont 3 napja nem akar sikerülni. Már vagy egy tucatszor próbálkozott, de mindig sikertelenül. Végigmegy jó sok idő alatt a "kör", majd a frissítés nem sikerült hibával véget ér.
A karpántot közvetlen a teló mellé tettem, többféle pozícióban is, de a teljes átvitel végén a fenti hibát adja.Másnak is volt már ilyen gondja? Esetleg valaki tudja a miértet vagy a megoldást?
Elég idegesítő, hogy ahányszor használom a Mi Fit-et, az adatok áttöltése után rögtön a frissítésre megy és amíg végig nem megy, nem tudok vele semmit csinálni.
Köszönöm előre is a segítséget.
-
Lex Icon
senior tag
válasz andrisbandi #4867 üzenetére
Mi2-m van.
-
andrisbandi
őstag
válasz Lex Icon #4870 üzenetére
A telón lévő aktuális Mifitből települ a hozzá való pánt firmware a Mibandra.
Általában a telefon és a pánt közötti bluetooth kapcsolat nem megfelelő. A teló miatt állandóan leakad a bt-ről, így nem tud frissíteni.Lehet nyomozgatni mi okozza a bt hibát.
- Legegyszerűbb a teló újraindítása. Ekkor az alvó módba ragadt helytelen szoftver hibák derülhetnek ki.
(Ha a reboot segített; a tel. aksi menüjében kell az energiatakarékos funkciókból kikapcsolni valamelyiket.)- Gyakori hiba még, h a Mifit, vagy egyéb pántos app frissítése nem megfelelően megy végbe.
A telón marad valamilyen régi beállítás ami nem kompatibilis az új verzióval.
Minden pántos progit törölni kell, a tempekkel együtt.
Újraindítás.
Majd csak a playes Mifittel tesztelni.- Rootolt telefonnál, vagy nem playes appoknál már hozzáértés szükséges a helyes beállításokhoz.
A teló saját topikjában kérdeznék rá.- Ha egy másik telón egyből frissül a pánt, akkor a Miband jó.
-
loosht
senior tag
Az új Notify érdekesen számolja az alvást. Amire a régi 3ó 4p mélyalvást számolt, ugyanarra az új 47 percet. Ment is vissza a régi.
-
lócitrom
őstag
akkor nem én vagyok hülye ezek szerint. nem egészen egy hete tettem fel, gondoltam megnézem ez mit "lát". teljesen eltolva jelenítette meg az alvási adatokat pl. pedig ha jól értem ezek statikus értékek a Mi Band 2 memóriájában. tehát valamit elcsesztek.
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Nekem mostanában ledobja a Bluetooth kapcsolatot.
Itt rezeg a karomon hogy nincs kapcsolat.
Ez mitől lehet, a telefon itt van mellettem.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
gatesz
tag
Sziasztok, egy ideje nem működik a pulzus mérés. Sokáig minden működött. Tudok vele valamit kezdeni? Előre is köszönöm.
-
Zorall
csendes tag
válasz janosibaja #4882 üzenetére
Igen erre. Megéri az árát?
-
Flashy
veterán
-
janosibaja
őstag
Nem vagyok szakértő: nekem úgy tűnik a fórumon olvasottak alapján, hogy más-más telefonon, más-más oprendszeren más alkalmazás válik be. Nem beszélve az egyéni ízlésről.
Nekem ez lett a nyerő, mert egyszer sem állt még le, nem kellett kínlódni a telepítésével, s szerintem mindent tud, amit várni lehet tőle.
-
Flashy
veterán
válasz janosibaja #4885 üzenetére
nekem is bevált, egyedül a telefon elhagyásakor rezgetést hiányolom
-
Janaboy
veterán
Kernek segitseget szíjban, tudom volt mar tobbfele, de vmi strapas kellene de kényelmes.
Femmel jobban jarnek?
Sajna ez a szilikonos elhalt amit nemreg vettemJanaboy
-
erzol
őstag
-
Lex Icon
senior tag
válasz andrisbandi #4871 üzenetére
Általában a telefon és a pánt közötti bluetooth kapcsolat nem megfelelő.
Ha az lenne, akkor végigmenne a frissítéskor a "kör"?
A teló és a Band között 0-5 cm volt, mivel letettem mellé, illetve rá.
Mennyi idő alatt kellene feltöltődnie a FW-nek?Legegyszerűbb a teló újraindítása. Ekkor az alvó módba ragadt helytelen szoftver hibák derülhetnek ki.
Többször is újra lett indítva a teló. Minden éjszaka automatikusan kikapcsol.A Mi Fit-en kívül nincs és nem is volt semmilyen "pántos" app a telón.
Jelenleg nem tudom másik telón kipróbálni a Mi Fit-es frissítést.
-
erzol
őstag
válasz promagus00 #4892 üzenetére
-
FingR86
őstag
válasz Janaboy #4887 üzenetére
Én ilyenből vettem a terep színűt, és nekem nagyon jól bírja: foonbe
a gyárit azonnal letettem pihenni és kezdetektől ezt használom.
Nem túl merev az anyaga, a patent keményen bepattan a helyére és jól is tart.
Még soha nem esett le rólam a pánt pedig akadtam már be vele többször is.[ Szerkesztve ]
-
Janaboy
veterán
válasz FingR86 #4894 üzenetére
Köszi, de inkább most már a fémet favorizálnám, de 10 dodo..kicsit sok.
Más.
A Mi Band 3-al kapcsolatban a Xiaomi forumán írta egy Super moderator pár napja a Hey S3 megjelenése után:
'There are two products you mentioned here, one is Amazfit band and the other one is Hey S3.1.Huami is Xiaomi's ecosystem company. Yes, they are the one making our Mi Band 1/2 but they also have their own sub-brand product line called Amazfit which does not use Xiaomi's branding. Products launched and sold under Amazfit sub-brand has nothing to do with Xiaomi.
2.Hey S3 is a product from other manufacturers. They are just using Xiaomi's crowdfunding platform to sell their product.
There's no such product called Mi Band 3 yet as for now. Hope my explaination clear your doubt"Forrás: [link]
Janaboy
-
Criminal017
őstag
válasz Janaboy #4896 üzenetére
Én is ezt szajkózom állandóan, de a kínai weshopok könnyedén nyomnak rá mindenre egy "Xiaomi" márkát, közben semmi köze hozzá, a nem jártas vevő meg könnyedén bekajálja. Napokban is volt egy Gearbestes link amin a Huami legújabb karkötője van, de azt is már mindenki Xiaomiként ismeri...
-
Tiger.
nagyúr
Jelzi ha magasabb s pulzusod?
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
szpali
addikt
(itt találtam: http://www.gearbest.com/promotion-xiaomi-tech-special-1319.html)
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
Tiger.
nagyúr
Valakinek nincs 1db elado kijelzovedoje, akinek van írjon rám.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Csere-Beszámítás! Paidashu 10600MAH , 22.5W Gyorstöltő powerbank!
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Nokia, Sony Ericsson és Samsung telefonok szoftveres szervízelése
- Eredeti Gyári Apple 20W PD gyorstöltő adapter 12hó jótállással/számlával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest