Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrisbandi
őstag
Pont ez a becsapós az optikai elven pulzusmérőknél.
A leírása szerinti ideális állapotban kiválóan saccol, egymás után is.
(Mibandnál pl mozdulatlan állapotban, minha megnéznéd az időt.)De a reklámjaikban összemossák a lépés számlálást a pulzusméréssel, mintha mozgás közben is pontosan tudna mérni. Pedig egyik sem tud. A drágák sem.
(Kizárólag a mellkaspánosok mérnek pontosan pulzust sportolás közben.)Sokan azért elégedettek a MB2 pulzusmérésével (és az egyéb márkák hasonló elven működő kütyüivel) mert az átlag pulzus szám egész jól megegyezik egy mellkaspántos által mérttel.
De ha csak az átlag számít valakinek, akkor kb értelmetlen mérnie.
Pulzusmérős edzéskor azt egy előre meghatározott tartományban kellene tartani. Ez még egy drága mellkaspántossal is kihívás, ami EKG pontosságú, bármilyen körülmény között.A MB2 (és társai) 10-20 vagy többet is tévedhetnek a pillanatnyi méréskor mozgás közben. Így jóindulattal érdekes, jópofa kütyünek lehet nevezni (más márkák, drága verzióit is), de a mellkaspántosokat nem tudja leváltani.
-
Tiger.
nagyúr
válasz andrisbandi #5501 üzenetére
Ugyan már az lg urbane watch ami kb 70eft lemérte az ágy pulzusát
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Peterhappy
őstag
Csak FYI jelleggel. Emlékeim szerint régen többször volt hasonló kérdés.
Telefonváltás. Új telefonra Mi Fit fel, az app jelezte hogy párosított eszközzel rendelkezik, de hiába kereste, kereste, semmi. Újraindítás után sem, nem látta a Bluetooth.
Régi telefonra visszatelepítettem az alkalmazást, ott még be tudta a kütyüt azonosítani.
Megszüntettem a párosítást, ezt követően a karkötő és az új telefon gyönyörűen egymásra talált. -
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Mik a tapasztalatok a gearbest-el kapcsolatban, átlag mennyi idő alatt érkezik meg az óra magyarhonba?
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
Aksomatic
senior tag
Alkalmas ez a Band mondjuk Messenger üzenetek kijelzesere? Vagy emailekre?
-
janosibaja
őstag
válasz Peterhappy #5504 üzenetére
Kis kiegészítés a magam kétnapos tapasztalatából.
Ugyanezzel harcoltam órákig. Le is választottam a régi mobilról, ahogy kell, de akkor sem konnektált az újjal. Akkor jött csak össze a párosítás, amikor az előzőt még ki is kapcsoltam.
Hogy mi "emlékezett" a leválasztás után a telefonból, azt nem tudom, de így történt.
-
Flashy
veterán
válasz Aksomatic #5507 üzenetére
párszáz forintért megvehető plusz alkalmazással bármit meg tud jeleníteni, de a firmware sajátossága miatt kb 18 karakteres darabokban, tehát hívó/feladó nevére, esetleg üzenet tárgyára jó, hosszabbat nem érdemes (lassú és idegesítő). de a progikban alkalmazásonként állítható a rezgés, az ismétlések száma, tördelés mérete, stb.
-
Peterhappy
őstag
válasz janosibaja #5508 üzenetére
Nekem szerencsém volt, két újraindítással kb. 5 perc alatt megvoltam. Igaz, nagyjából tudtam, mit kell csinálnom - ezért is írtam le, hátha másnak is sikerül pár felesleges órácskát így megspórolnia.
De lehet, hogy akkor nekem szerencsém is volt.
-
lacuska74
tag
Én már 1 hónapja lassan nem bírom párosítani a mi fit-tel.Egyszerűen nem látja a karkötőt, ki írja, hogy korábban párosodott eszköz és ott van, de nem kapcsolódik.
Ujratelepítettem már az alkalmazást, minden s...rt kipróbáltam, de nem jó.
Letöltöttem a Mi Band Masterst az nagy sokára párosodott vele, most így használom, de a gyári alk. jó lenne ha firmware frissítés van.
Ja, egy másik telefonon csináltam új mi fit fiókót, de az se látja a karkötőt. -
Tiger.
nagyúr
válasz lacuska74 #5512 üzenetére
Nálam akkor csinált ilyet amikor egy másik fiokot csináltam és az elsőből kijelentkeztem, de ő látta és nem volt hajlandó kapcsolódni, csak amivel először kapcsolódott.
[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
espista
senior tag
Csak tájékoztatás képpen. 2 hét használat után 17%-os akkumulátorral tettem töltőre. Számolja a lépéseket, ébreszt, viber/gmail/sms/whatsup/messenger értesítésekkel.
Romani ite domum!
-
bolcsodal
addikt
Nektek hol méri a legpontosabban a szívverést? Azt vettem észre, hogy a pontossága erősen függ a szíj szorosságától. Sőt igazán akkor pontos, amikor már kényelmetlenül szoros.
Viszont együtt Mi Band Tools-al és Sleep as Android-al (full compatibility) meglepően jó vétel 24 dodóért. Nekem az alváskövető tulajdonságai fontosabbak mint szaladgálni vele, de ízlések és pofonok...
They drew first blood....
-
MODERÁTOR
-
addikt
Sziasztok! Tegnapi napon csatlakoztam a mi band 2 használók köréhez. Régóta nézegettem, a gear S3 mellé kellett egy alternatíva, munkahelyre, ahol féltettem az órát használni. Ledöbbentem, hogy cca 6e ft-ért mennyire prémium eszközt kaptam. Nem véletlenül red dot győztes, megérdemli!
Aki használ bandage appot, attól kérdezném, ha szeretném, hogy kijelezze az üzenetek szövegét, az minden esetben annyi rezgés, ahány sorban jön az üzenet. Tehát pl. Viber esetén: viber ikon/rezgés feladó neve/rezgés üzenet szövege/rezgés? Vagyis ez esetben 3 rezgés?
My name is Bond, James... Dean.
-
internetezoo
senior tag
Megjött a fém karkötő és alig érezni a rezgést.
-
Peterhappy
őstag
-
addikt
válasz Peterhappy #5519 üzenetére
Igen, ma én is rászántam a szabadidőmet, hogy kitapasztaljam, a badage-t és a tools-t is megvettem, végül a bandage maradt, mert a tools szerintem feleslegesen komplikált.
Végül úgy döntöttem, hogy egyedül a bejövő hívásnál hasznos, ha kiírja a hívót és a gombbal le lehet tenni, de az appoknál elég, ha jelzi, hogy sms, viber, messenger, stb jött. Tetszik, hogy a bandage több alkalmazást is értesít. Engem nagyon bosszant, hogy soronként rezeg, meg ugye mégsem okosóra, nem tudok rajta választ írni.My name is Bond, James... Dean.
-
Flashy
veterán
válasz Peterhappy #5519 üzenetére
valószínűleg egyik program se tud mást és soha nem is fog, egyszerűen a firmware azt tudja, hogy ha telefon kiküldi rá egy ikon kódját és egy rövid szöveget akkor rezeg és megjeleníti. folyamatosan scrollozós 100 karaktert nem tud, mindent darabolni kell a max méretre (ami a programok szerint 18 karakter), custom ikont se tud, csak ami be van építve. sajnos. én még így is szeretem, de tényleg nem lenne rossz, ha bitmapot is tudna fogadni meg hosszabb szöveget is.
-
Peterhappy
őstag
Biztos, hogy igazad van, ebbe eddig nem is gondoltam bele ennyire alaposan.
Talán majd a Mi Band 3...
A gyári firmware-be vannak beleégetve az ikonok, szóval annak frissülésével akár bővülhetne is a paletta. A bitmap nem rossz ötlet, de én már plusz még egy féle borítékkal is beérném. Állandóan keverem a céges és a privát leveleket, próbáltam másféle ikonnal, de egyszerűen nem tudtam megszokni, most annyi a "fejlesztés", hogy a cégesnél kiíratom a küldő nevét, a privátnál csak ikon...
-
chatran
őstag
Ma érkezett Mijobs belső pántos szíj. Kb egy dollárba került ajándék fóliával, mert volt egy dolláros kupon.
Picivel mintha gumiszerűbb, mint a hagyományos Mijobs szíjak. Beletelt pár percbe mire fel tudtam tenni a csuklómra, egy kézzel alig van fogása a rögzítőnek.
Van még valakinek ilyen típus, van valami trükkje a gyors fel/le csatolásnak? -
Jabby
őstag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne:
- Melyik a legújabb FW a karkötőre,
- Van olyan app, amelyben be lehet állítani, hogy a Band gombjának megnyomásával a teló készítsen egy képet? -
Peterhappy
őstag
Na, az enyém konstans 14 napot bír egy feltöltéssel. Ezzel eddig nem volt bajom, most már van, mivel nem találom a töltőjét 25-45 nap múlva folyt. köv.
-
Flashy
veterán
válasz Peterhappy #5532 üzenetére
a töltőcsatlakozó csak az 5V-ot ráadja a két érintkezőre, ha nagyon sürgős, egy elvágott usb kábel meg szigszalag vagy gyurmaragasztó megoldja. hogy melyik melyik érintkező, arra biztos találsz valami videót vagy képet, vagy multiméterrel megmondjuk mi, akiknek még megvan kell?
-
addikt
Az mitől függ, hogy az oled kijelző fehér vagy világosabb kék? Az enyém a hátán CE jelölt EU verzió és fehér az oled színe. A neten egy csomó képen, meg a tesztben itt a MA-n meg kéket ír?
-
Flashy
veterán
válasz Memmaao #5536 üzenetére
az eredeti változatból csak egyféle van, de fényképezőtől és szögtől függően fehér és világoskék közé tehető a színe. minél tovább nézed, annál kevésbé tudod megállapítani, úgyhogy hagyd a fenébe elvileg a hamisaknak más a színe és nem annyira fényes, de fotón és videón nehéz visszaadni...
-
addikt
Az enyém eredeti. Már nem a barna karton dobozos, hanem fehér matt dobozos, a dobozon a karkötő fotójával. CE jelzett, angol szöveggel, és már írja, hogy 2017 red dot design Ill. IF design nyertes termék. A kijelzőnek meg semmi kék beütése. Hófehér. A Mobilarena tesztben egy kínai belső piacos termék van, azon se CE jelölés, se s/n, az enyémen mindkettő rajta van. Szerintem a legújabb verzió már más oled panellel van szerelve.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Criminal017 #5540 üzenetére
Akkor valószínű az újabb modellek fehérek. A kínai miben más? Csak a CE jelölés hiánya?
# Tiger. : napfényben semmit sem látni belőle.
-
Tiger.
nagyúr
válasz Criminal017 #5540 üzenetére
Nekem is kínai.
-
Keem1
veterán
válasz _Moriarty_ #5544 üzenetére
Éjszakára ki lehet kapcsolni
-
Tiger.
nagyúr
válasz _Moriarty_ #5544 üzenetére
Én úgy vettem észre egy idő után kikapcsolja, és egy hold jel jelenik meg.
-
Keem1
veterán
válasz _Moriarty_ #5548 üzenetére
Mi fit -> Értesítések -> Egyéb -> Ne zavarjanak (DND) -> Csukló felemelése a megtekintéshez ne zavarjanak módban -> csúszka kikapcsolva
A DND nekem automatikusra van állítva, így ha alszom, akkor életbe lép (és ha életbe lépett, a csuklóemeléses kijelzés nem lesz érvényes).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
- Autós topik
- Milyen routert?
- Lexus, Toyota topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Monitor hiba topik
- Filmvilág
- Őskoczka
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro & Pro Max Fine Woven
- Eredeti Gyári Apple 20W PD gyorstöltő adapter 12hó jótállással/számlával
- DJI Osmo Mobile 2 kézi stabilizátor mobilokhoz
- Apple iPhone 14 Pro Leather Case bőr tok - Midnight, Umber
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs