Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny Cage
addikt
válasz Johnny Cage #2 üzenetére
...azért sikerült leírnom, hogy "FPS shooter"...
-
Findzs
addikt
egyetértek
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
D_r_u
tag
Szerintem egyértelmű, hogy egy Blood III-ra vár a világ, nem is értem, miért nem említettétek eddig. De jó lenne egy Shogo 2 is, ha már a 2000 előtti felhozatalukat nézzük. Vagy kezdjenek valami újba, a Warnernek úgyis lenne pénze rá felfuttatni.
A FEAR2 meg hiába lett szinte minden lényeges elemében gyengébb, mint az első rész, mégis messze jobb az átlagnál, sőt számomra idén a 2 közül az egyik (a másik a Mirror's Edge) akciójáték, amely ért is valamit (nem is keveset), nem csak elpocsékolt időt. Persze ez csak az én véleményem.
-
Nunder
őstag
Nekem egy Condemned folytatás kéne. Az első rész nagyon nagy volt, leginkább azt várnám tőlük.
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
Silex
aktív tag
Na azért én örülnék egy új Tron résznek is. A 2. nagyon jó volt, hangulatos. Persze én a filmet nagyon szeretem. (és nem csalódtam a játékban)
-
Sweet Lou 6
addikt
Jó hír, a FEAR és a FEAR2 máig kedvenc játékaim. A Condemneddel is nemrég játszottam, nekem annyira nem jött be, de elkell ismerni, hogy az egyediség onnan se hiányzik.
sweetlou6.wordpress.com
-
LackoMester
addikt
egy új FEAR sem lenne rossz
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
nrgia
őstag
Belenéztem a Condemned 2-be, azért az szvsz jobb mint egy középkategóriás játék....a többivel egyetértek...
...ha valaki a sarkára áll, az talpra esett ???...
-
Johnny Cage
addikt
Francba a folytatásokkal, elég Hollywood-ból a sok folytatás, remake, újragondolás stb., a játékvilágból nem hiányzik ez a kreatív krízis. Egyébként meg hol maradnak a Monolith stílusteremtő újításai? Ez a cég olyan játékokat rakott le az asztalra, mint a NOLF vagy a FEAR. Mindkét folytatást elcseszték, de alaposan (a FEAR2 egy vicc, olyan mint egy trash-játék, egy 10 évvel ezelőtti FPS shooter mementója), a Condemned meg egy középkategóriás konzoljáték, semmi több. Fel kéne ébredni a hosszan tartó téli álomból, tőlük sokkal többet várunk.
[ Szerkesztve ]
-
T.Peter
őstag
Én mindenféleképpen a Condemned folytatását látnám legszívesebben. A 2-t kiadhatnák már PC-re.
Új hozzászólás Aktív témák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- VoLTE/VoWiFi
- MárkaLánc
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Műbőr kötésben, feltűnőbb dizájnnal is elérhető lesz a Redmi Turbo 4
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest