Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ma nem kellett azon gondolkodni, hogy kit ne hívjunk be, mert nem maradt hely a szerveren. Velem együtt hatan voltunk, tehát 6 aktív ember, mivel én még mindig nem kaptam meg a két-nap-múlva-hívlak-ja-mégsem-megbízható-szerelőtől, ami azért nem egy olyan nagy szám. Pedig jó verda, jó pálya, szóval nem értem, biztosan mindenki tökig elfoglalt így, vasárnap este.
Minden esetre specből követtem az eseményeket, a kevés résztvevő mindegyik jól szerepelt, volt két lelépőnk, így négyes befutó lett. Kishubi stabilan vette a köröket, a többieknek beesett egy-két vagy több nagyobb hiba, ezen dőlt el a verseny. Tomszaba és Nunder remek csatákat vívtak egymással, végül Nunder üzemanyag problémák miatt adta fel a versenyt az utolsó körben. Volt egy újoncunk is, Spectraleggings, egész jól nyitott, időmérőn 3. hely, a futamon futott körei is elég versenyképesek voltak, csak hát most többször is sikerült lekeverednie a pályáról és többször is ki kellett állnia a boxba.
Időmérős végeredmény
Noha kevesen voltunk, hangulatos kis verseny volt ez, gratulálok a győztesnek, illetve minden résztvevőnek, akik végig maradtak, így kell ezt csinálni. Spectraleggings teljesen esélytelen helyzetből keveredett fel a 3. helyre, csak azért, mert nem lépett ki az utolsó helyről akár két kicsúszás és a kerékcserés nehézségek ellenére sem. Kitartás, az esély az utolsó körig ott van a jobb helyezésre.
Futam végeredmény
Leggyorsabb körök
Köszi, hogy eljöttetek, remélem, csütörtökön és vasárnap már én is tudok veletek versenyezni.
[ Szerkesztve ]
-
kishubi84
tag
Belenéztem a csütörtöki futamba, és azt javaslom hogy senki ne próbálkozzon a time trial-al, hihetetlen miket művel benne a program, használom egy picit a kerékvetőt, és invalid lap???? , és ezt majdnem mindegyik kanyarnál eljátssza, remélem a versenyen nem fog büntetni, mert agyvérzést kapok
-
Grafirka
őstag
i34160 + GTX750ti komboval mennyire jatszhato a jatek ?
-
törölt tag
-
wertad
tag
3 monitorral milyen vga-val hajtjátok, milyen beállítások mellett?
GTX970 elég lehet? -
Dr. Gonzο
senior tag
válasz Grafirka #6204 üzenetére
Azon is múlik milyen felbontás mellett! Full HD mellett szerintem kompromisszummal elég.
El Nano videójában magasabb a felbontás.(#6207) wertad: szerintem annyira le kell venni a beállításokat GTX970-el, hogy nem éri meg. GTX 980ti ajánlott 3 monitorhoz véleményem szerint.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Visszakaptam a kormányomat. Kifizettem 10 ezer forintot. Hazaértem. Kipróbáltam. És ugyanaz a hibája, mintha el sem vittem volna.
-
Nunder
őstag
válasz #96349952 #6209 üzenetére
Nem mondod Ez azért már a pofátlanság határait súrolja. Beszéltél a komával azóta?
Ha már itt vagyok, a csütörtöki kanyart ki kell hagyjam, céges karácsonyi dorbézolás lesz aznap este.
[ Szerkesztve ]
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
törölt tag
Beszéltem vele, nem pofátlan, sőt halál türelmes az ember. Elmondta, hogy mit csinált, hogy utána három órán keresztül tesztelték AC-val és teljesen jól működött. Azt javasolta, hogy telepítsem újra a rendszert, mert ott lehet a hiba fészke. Megtettem, mentem két-három kört, és hát egyelőre (kopp-kopp-kopp) úgy néz ki, hogy igaza volt, most úgy állt a kormány, ahogy kell. De még majd tesztelem, de mivel most leradíroztam a rendszert, mindent újra kell telepítenem, meg beállítanom, jó kis délután elé nézek. Szóval az a lényeg, hogy a srác nem simlis, ezt érezni a dumájából, és egyelőre úgy áll, hogy tényleg volt valami rendszerszintű gebasz. Elképzelni nem tudom mi lehetett az, de most már mindegy. Még nem állítom, hogy minden oké, a telepítés és beállítás után alaposabban nekifekszem,de egyelőre jónak tűnik.
Sajnálom, hogy csütörtökön nem jössz, jó bulizást!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Na, rendszert újrahúztam, mindent megcsináltam, beállítottam, próbaképp CARS TT pár kör, és úgy néz ki, okés a dolog. Szóval csütörtökön jövök -ni!
-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz #96349952 #6211 üzenetére
Ismerős picit a szitu!
Jó múltkor valahol valaki linkelt egy Youtube-os videót a kormány driver játékokhoz való beállításairól.
Szépen lépésenként megcsináltam amit az emberünk a videóban.
Természetesen azután lehetetlen volt kormányozni, nálam is csak a rendszer újra húzása volt a megoldás![ Szerkesztve ]
-
dino_m
senior tag
válasz Dr. Gonzο #6217 üzenetére
Ha szoftveres probléma van, akkor nem feltétlenül kell újratelepíteni a rendszert. Elég uninstallálni a kormány driverét, ha esetleg maradt utána könyvtár vagy egyéb bejegyzés azt törölni. Ajánlott utána egy gép újraindítás. Azután megkeresni az eszközök és nyomtatók címszó alatt a Microsoft által létrehozott játékvezérlő beállítása ikont, majd azon belül az alapértelmezett használatra ráokézni. Ha ez megvan, újra telepíteni a kormány driverét. És kész. Ez eddig nálam mindig minden szoftveres elpiszkálást rendbehozott Windows újra telepítés nélkül.
[ Szerkesztve ]
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
-
törölt tag
Ma esti program:
ASPHALT SURFERS
Pálya: Dubai Autodrome Club
Autó: Renault Clio Cup
Időmérő: 15 perc
Versenytáv: 26 kör
Időjárás: Napos
Helyi idő: 2015. szeptember 11. 10:00
Időgyorsítás: Nincs
Gumikopás: Normál
Üzemanyag fogyasztás: Normál
Segítségek: Bekapcsolva
Nézet: Választható
Váltó: VálaszthatóSzervernyitás: 19:30
Kezdés: 19:45
Időmérő: 15 percA futam 30-31 perc hosszúságú lesz, tehát időmérővel együtt kb. 20:30-ra végzünk.
Könnyű verda, nem egy nehéz pálya, a táv sem megerőltető, bármilyen segítség vagy nézet használható.
-
ferensz
senior tag
Urak, nekiálltam fejleszteni egy dashboard appot Windows 10 UWP platformra, így mobilra és asztali rendszerre is elérhető lesz. Egy olyan kérésem lenne, hogy privátban vagy valahogy küldjetek légyszi ötleteket, hogy milyen felosztásban legyenek az oldalak a dashboardon belül, vagy milyen adatokra lennétek kíváncsiak (gondolok itt pl. üzemanyag, gumifogyás/kör, meddig elegendő, stb). Azért gondoltam, hogy megkérdezlek titeket, hisz végülis ti vagytok a célközönség
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
-
Csapoati
nagyúr
Én csak jövőre tudok visszacsatlakozni a versenyek mezőnyébe, egyszerűen nincs időm gyakorolni, anélkül meg a fene megette.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Enton
addikt
válasz ferensz #6220 üzenetére
Betöltött kép alapján pozicót a pályára(minimap(telemetriában működik a dolog)), esetlegesen ellenfelek mutatásával igy spotterként működve.
A játékon belüli idő/dátum kijelzése, pálya hőmérséklet környezeti hőmérséklet, autónként megtett km.
Valami realtime köridő ha lehet menthetően telóra. Multiban mindez persze playerenként nézhető legyen és mentse/menthető legyen az is.Most hirtelen ennyi ötletem akadt.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Nimrod_83
csendes tag
Köszönöm az idei szervezést és a küzdelmeket! Nordra én már nem megyek.
Remélem egyre több emberrel találkozhatok majd a rajtrácson jövőre! -
törölt tag
Kellemes kis verseny volt ez. Harmadik helyről indultam (több mint két hét kihagyás és minimális gyakorlás után ezt nem éltem meg hatalmas tragédiaként ), rajtnál az első kettővel történt valami, mert lemaradtak, kovdav később akadásra hivatkozva feladta. Kishubival meccseltünk szinte végig, két-három, az utolsó körökben egy mp-n belül egymástól, aztán olyan helyen ért mellém, ahol nem fértünk el ketten, a játék lebüntette 10 mp-re, szóval onnantól csak be kellett gurulnom a célba. Nem mondom, hogy nem lett volna jó dupla ennyi emberrel, de hát abból kell főzni, ami van. Idén már csak egy futam van hátra, szóval aki kedveli ezt a társaságot, az jöjjön, ha egy mód van rá.
Időmérő végeredmény:
Futam végeredmény:
Jövőre január 7-én lesz az első 2016-os versenyünk, lenyomunk kettőt-hármat, aztán jön a weboldal, és a bajnokság, mindezt persze megelőzi egy kérdőív. Előzetes elképzelések szerint csütörtökön lenne funrace – egyik csütörtökön könnyebb másikon keményebb -, vasárnaponként meg bajnoki futamok. Remélem, hogy minél több ember érdeklődését felkelti majd az új, teljesebb rendszer.
-
Grafirka
őstag
Melyik a legolcsobb kormany amivel jol mukodik ez a jatek.? (max 30k ft de ha van olcsobb nem banom) Csupan casual szintu autokazasra kene. Tudom ez inkabb kormanyos topikba illo kerdes de gondolom itt sokaknak van konkret tapasztalata.
-
dino_m
senior tag
válasz Grafirka #6231 üzenetére
http://hardverapro.hu/apro/logitech_driving_force_gt_dfgt_pc_ps3
Szerintem, csapj le rá!
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
-
Grafirka
őstag
Ez nagyon jo ajanlat de sajna nem MO. elek mindenkepp koszonom a segitseget mindanyiatoknak
Tsebacsi: Pont ezert kerdeztem , mert ha ez az EX hasznalhato akkor valoszinu oromet leli benne ( a billentyuzetnel mindekepp merfoldekkel jobb) a GT verziot pedig lehet, hogy nem is ertekelne. Nem vagyok biztos, hogy 3 honap mulva nem fog a sarokba porosodni.
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
-
törölt tag
Öhm, azért egy DFP-vel is el lehet vegetálni, főleg, ha csak casual szinten tolja az ember. De ha komolyabban, akkor is, nekem hosszú évekig DFP-m volt és nem akadt gondom vele.
-
törölt tag
Igényfelmérő kérdőív a jövőre elindítandó bajnoksággal kapcsolatban. Akit érdekel, az legyen szíves segítsen annyiban, hogy válaszol erre a néhány kérdésre. Köszönöm!
-
wertad
tag
-
Nimrod_83
csendes tag
válasz Grafirka #6231 üzenetére
Nem tudom született-e már döntés de szerintem az az EX tökéletes lenne ahhoz hogy a gyerkőc megismerkedjen a kormányos irányítással. Van FFB, a 270 fok miatt nem kell nagyon tekergetnie, ismerkedésre tökéletes.
Aztán ha rákattan jöhet egy DFGT. Sajnos középkategóriában (30-40 ezer Ft) nincs más alternatíva jelenleg (én legalábbis nem tudok róla). Új kütyüről beszélek természetesen.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szerintem ez mindenkinek a saját belátására kell bízni. Végül is ha valakinek ki kell hagyni egy-egy futamot, pontokat veszít óhatatlan módon, így inkább abban érdekelt, hogy a lehető legtöbbször megjelenjen. Ha becsúszik, hogy mégsem tud jönni, az szerintem nem büntetendő dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autóhifi
- Trollok komolyan
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- alza vélemények - tapasztalatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest