Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
válasz #96349952 #5950 üzenetére
A Forza 6-hoz jár egy ilyesmi kocsi. Jó nekik.
vlevi: Túl sokat ne várj az őszi vásár alatt. Egyelőre egyik sem kapott leárazást, csak az alapjáték -50%-ot.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
törölt tag
Ez a Lotus Type 49C a Classic Hockenheimmel párosítva egyszerűen briliáns! Olyan szinten csalóka a pálya és annyira egy odafigyelős az autó, hogy az kész... Nagyon tetszik!
-
törölt tag
Ja, még a Lotus Type 38-on haltam ki. Összesen két sebességes! Oké, hogy Indy verda, de ennyire?
-
dino_m
senior tag
A gameplay setupban van valami UDP állítási lehetőség. Tudja valaki, hogy az mi? Van OFF és 1-9-ig való állítható érték.
[ Szerkesztve ]
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
-
dino_m
senior tag
Közben meglett.
http://forum.projectcarsgame.com/showthread.php?40113-COMPLETE-Companion-app-UDP-streaming
-
törölt tag
Azt meg tudja valaki mondani, hogy mi az anyjáért szarakodik a kormányom játék alatt? Kb 5-6 napja azt csinálja, hogy egyszerűen lefittyed jobbra. Ha egyenesbe hozom, akkor az autó nem egyenesen megy, hanem balra, elég erősen. Na most ez van Logitech driverrel meg az nélkül is, és őszintén szólva most már kurvára idegesítő, hogy mindig van valami gond… A kormány alig két hónapja vettem – kb. – zsír új volt, nagyon meglepődnék, ha ez valami hardveres hiba lenne. Akkor viszont mi van, már megint egy CARS-os fogyatékos dolog ez, vagy mi? Rohadtul unalmas…
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Dr. Gonzο #5964 üzenetére
Itt vettem PH-n, használtan, de még a gyári csomagolás volt rajta, amikor kibontottam. A srác, akitől vettem, nulla papírt adott, meg pár nap próbagarit. Most ugye nem komoly, hogy megint a kormánnyal van a probléma, mert akkor itt fejeztem be ezt a műfajt, az biztos, márt hát mondjuk a kurva anyjuk fog kéthavonta kormányt venni a bugos játékukhoz.
-
törölt tag
Gonzo: Köszi a tippet, egyszer voltam már nála - úgy egy éve? -, 5000-ért csinálta meg a korábbi DFP-met, két, kb 200 forintos mikrokapcsolót kellett rajta kicserélni - és ráadásul tőlem vagy másfél órára lakik, szóval nem pálya.
Sityi: Eleve alaplapiba van dugva, szerintem tökmindegy, hogy melyikbe.
Nagyon elegem van már ebből. Hol a játék produkál hülyeségeket, hol az épp aktuális kormány örvendeztet meg ilyen-olyan hibákkal. Vicc.
Annyi, hogy egy-két körig még rendesen áll a kormány, aztán szépen lerohad...
-
törölt tag
Nagyon jó, töröltem a Logitech szoftvert, erre a CARS elfelejtette a beállításokat és 200 fokos kormányként érzékeli, miközben ki van jelölve a típusa, és így nem lehet bekalibrálni. Extra: A Logitech oldalán már nincs külön driver, az új Gaming Softvare pedig az egeren kívül nem érzékel mást. Paródia. Mondom az lesz, hogy kukázom a picsába az egész autós-kormányos-agyonproblémázott-mindigvalamifos szart, aztán marad időm a Fallout 4-re.
-
SityiSXT
őstag
válasz #96349952 #5968 üzenetére
Elvileg tökmindegy, gyakorlatilag nem árt azért egy másik portot is megnézni - lehetőleg olyat, ami nem szomszédos a jelenlegivel. A driver meg nem ez volna vélet-nélkül? Esetleg ezt is felrakhatod, ha Intel chipsetes alaplapod van (a SetupChipset.exe az, ami kell neked).
-
törölt tag
válasz SityiSXT #5973 üzenetére
Köszi, ez nagyon hasznos volt, most már teljesen irányíthatatlan az autó, hiába állítom be, hogy ne legyen holtjáték, van egy rohadt nagy lyuk középen, és ezzel együtt a legkisebb mozdulatra is eltúlzottan reagál az autó. Na most ehhez képest a korábbi állapot legalább játszható volt valamennyire. Ez már nem az, kösz.
-
dino_m
senior tag
válasz #96349952 #5963 üzenetére
Nem hiszem, hogy kormányhiba, mert nekem is csinálta pár napja. Nekem nem Logitech van. Balra szinte leesett, jobbra meg alig tudtam elfordítani. Online volt. Qualin semmi baj, azután átváltott versenyre és rajttól kezdve ilyen volt. Két kört így csináltam meg Nordon. Utána másik lobby, megint semmi baj. Szerintem ez is CARS hiba. Valahogy sessionök között megszakad egy pillanatra kapcsolat az FFB-vel. De van hogy napokig semmi gond sincs. Az is elképzelhető, hogy Steam kavar be. A franc se tudja. Szoktam ilyenkor egy kövéret anyázni, egyik szereplőt se kihagyva, majd újra indítom a játékot és egy darabig meghúzza magát és jól viselkedik.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Újratelepítettem a játékot, szoftvert. Továbbra is oldalra lóg a kormány, akármit csinálok, USB csatlakozástól teljesen függetlenül. De most már legalább a driverben alapból 50%-on van a gázpedál, nem nullán ahogy kéne, és menet közben rángat a kormány mint a szar, gázadásra nulla százalékos érzékenységen is kiforog minden, szóval remek! Á, én ezt nem csinálom, ez a szimulátor műfaj akkora egy szedett-vetett amatőr egy fostalicska, hogy az valami elmondhatatlan. Programozni normálisan képtelen nagypofájú faszfejek csinálnak félkész játékokat meg szoftvereket, és percek alatt széteső gagyi szemét beviteli eszközöket árulnak aranyáron. Egyszerűen nevetséges. A hátralevő közös versenyeket még hostolom, aztán hali, nincs is más választásom, miután teljesen vezethetetlenek az autók. Ezt követően elfelejtem ezt az egész mocskot, öt fillért nem ér egyben az egész az összes félkész programtárgyadombbal, amit játéknak neveznek, meg a hipphopp elromló kormányokkal együtt. Biztos, hogy nem fogok venni évente 3 kormányt, hát mit képzelnek ezek... 100 ezer+-ért meg pláne nem veszek egy nyakigszaros játékvezérlőt.
[ Szerkesztve ]
-
kishubi84
tag
válasz #96349952 #5979 üzenetére
Sajnálom hogy ilyen gondokkal küzdesz, én még nem találkoztam ilyen hibával, igaz nekem csak nem váltott, de az kormány gond volt, mint azt itt jó múltkor olvashattátok.
Ha már csak hostolod az eseményeket, hogy őszinte legyek nekem ez már így nem gyere be, ha tényleg így lesz akkor lehet hogy én inkább megköszönöm az eddigi versenyeket, és hanyagolnám a további futamokat, a mai futam úgysem jön be annyira, a vasárnapihoz meg nincs meg az autó, tudom hogy lesznek gyakorlások, de ez így nekem akkor sem jó, hiszen a megadott időpontokban lehet csak 1 órát tudnék gyakorolni.....
-
törölt tag
Megnéztem AC-ban, itt a kép, a valós kormányállás tökig középen van, a játékban meg:
Szóval azt hiszem, ennyi volt a szimulátoros pályafutásom, mert nem fogok újabb 2-3 hónapra újabb súlyos tízezreket kinyomni szaros játékkormányra.
Kishubi: Ha ki akarsz szállni, akkor mondd azt, az egy eléggé érthetetlen dolog, hogy ha te nem, akkor én sem. Nem gond, elvégre magyar területen nem lehet közösségi dolgokat hosszútávra tervezni, ez már simán megszokott, nem vagyunk sem angolok, sem németek, sem akár olaszok, spanyolok, akik 25-35 fős hosszú távú futamokat zavarnak le rendszeresen immár hosszú hónapok (évek?) óta (ráadásul nem egy csoportról van szó, hanem jó néhányról, egymással párhuzamosan...), nálunk ilyesmi elképzelhetetlen, néplélek, na. Szóval ha nincs kedved ehhez a továbbiakban, megértem, az is csoda, hogy eddig ment ez a dolog - annyira, amennyire...
[ Szerkesztve ]
-
kishubi84
tag
válasz #96349952 #5982 üzenetére
Ez nem kedv kérdése, csak van egy olyan érzésem, hogy ha nem tudsz részt venni a futamokon, nem is fogsz szervezni, azt mondjuk nem tudom hogy valaki át akarja e venni a versenyek szervezését, de nagyon úgy tűnik hogy már csak ez a 2 verseny lesz...... Ha nem így lesz akkor eszem ágában sincs kilépni a csoportból, de infó hiányában nem tudom pozitívan látni a helyzetet..... A mai futamra is készülgettem, de elolvasva a monológodat, elment a kedvem az egésztől, mert sejthető hogy akkor ez kb ennyi volt..... Remélem azért megcáfolsz
-
dino_m
senior tag
válasz #96349952 #5982 üzenetére
Ha jól tudom a DFGT-ben is mozgásérzékelő szenzor van. Nekem a Fanatecen van egy olyan, hogy fizikailag beállítom a kormányt közép állásba, majd a kormányon lévő két gomb megnyomásával a szoftveresen is középre áll. A DFGT-én nincs ilyen lehetőség?
-
törölt tag
Kishubi: December 20-ig terveztem ezeket a futamokat, utána az ünnepek miatt úgyis jött volna egy szünet január közepéig kb. De amit beterveztem, azt már lefuttatom, ha van rá érdeklődés. Januártól valami ligafélét akartam volna összehozni, de így értelemszerűen erre már nem kerül sor, de ha valaki akarja, akkor onnantól kezdve átveheti a szervezést – persze úgy, hogy továbbra is én maradok a csoport admin, legfeljebb kap egy kiemeltebb hozzáférést. És persze egy megbízható, általam ismer tagnak kell lennie.
Marhára sajnálom, mert ahogy írtam, voltak hosszabb távú terveim, de én sem vagyok hülyéből, nem vagyok hajlandó 12 hónap leforgása alatt megvenni három kormányt…
Dino: Én itt akármit nyomogathatok, meg se nyekken.
-
dino_m
senior tag
válasz #96349952 #5985 üzenetére
Gondoltam, hogy random gombnyomogatásra nem fog reagálni.
Valamitől elmászott a középállás a kormányodon. Vagy kosz került a szenzorba vagy elromlott vagy véletlenül pont eltaláltad azt a gombkombinációt, amivel elállítottad véletlenül a centerpozíciót, már ha van ilyen lehetőség.
Egy DFGT-ben jártasabb valaki, nyugodtan segíthetne.Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
-
törölt tag
Driveren belül ha a nyilakat nyomogatom, akkor elkezd körbe forogni, de nem használ. Szerintem meghalt benne valami. Hétvégén még esetleg annyit csinálok, hogy szétkapom, úgysem értek hozzá. A mostani versenyt elég korrekten lenyomtam, a felétől már 15 óránál volt a középállás. Na jó, 14-nél, de annyi biztos. A gázpedálra meg ha rátettem a nem létező tyúkszemem legfelső, egy mikron vastagságú bőrrétegét, már teljes gázt adott. Egy élmény volt! Hácé! (És még így is volt körökön át tartó csatám valakivel, na az milyen! )
-
kishubi84
tag
válasz #96349952 #5988 üzenetére
Egyébként válasz a kérdésedre, az elején be vágott elém valaki, nem tudom ki volt, majd leszorított, utána úgy telibe vertem az előttem lévőt, hogy a komplett hátsó futóműve kiszakadt, akkor gondolhatod hogy az én autómnak is reccs volt érdemes megnézni a visszajátszást, főleg az első incidenst....
-
kishubi84
tag
Üdv...
Szerintetek hogy az istenben lehet a steamen megvenni bankkártyával egy dlct??? erste bankkártyám van, de nem akarja elfogadni.... ötlet??? -
Csapoati
nagyúr
-
-
wertad
tag
Nem sok időm van mostanában a játékra, de mikor néha oda jutok, mostanában nekem is kormány gondok vannak (ismét). Gyakorlatilag vannak olyan kocsik amikkel szinte állandó jelleggel, másokkal meg simán csak gyakran félig elmegy a FFB. Sejtettem, hogy pCars bug, de mióta a logitech profiler-ben megtiltottam, hogy a játék bármit is változtathasson a beállításokon és azóta stabilan jó az FFB, már biztos vagyok benne... Rohadtul rá kéne feküdniük a játék 1.0-ás verziójának a megírására. Így most ugyan fasza, de nem annyira testreszabható a FFB.
-
dino_m
senior tag
Szerintem túlzottan is testre szabható az FFB. A kevesebb több lenne. De főleg az alapbeállításból lehetne csak egyféle, amihez esetleg finomítani lehet autónként a carsetupban. Ez a default, meg Classic és azután még, egyik autóhoz ez jó, a másikhoz meg a másik. Enyhén szólva, kicsit zavaró. De az tuti, hogy ennyire testhez állítható FFB-t még egy játékban se láttam. A Raceroom is jóval szerényebb FFB-vel rendelkezik.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Elektromos autók - motorok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- Xbox One
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs