Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiz
őstag
válasz Tsebacsi #5801 üzenetére
Csak érdekelne, hogy mennyit jelent a játékban. Lehet-e érezni, hogy ki merre van a pályán éppen a kocsim körül, ilyesmi. Vagy inkább mondjak le a térhangzásról és elég egy sztereó is? Egyébként Creative Tactic3D Alpha a kiszemelt, vagy egy ilyen: [link]
Sztereóban még nem gondolkodtam, mert igazából szeretném kipróbálni mit tudnak nyújtani ezek a virtual 7.1 fejesek. Ha csak nem jönnek páran akik lebeszélnek róla, hogy egyáltalán nem jók semmire.
Egyébként még mielőtt vakaki megemlítené, tudom, hogy van fejhallgató topik, de engem konkrétan PC-szal kapcsolatosan érdekel a téma, mivel mással nem játszok. Esetleg még néha filmre használnám.
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
nagyúr
Hát nemtudom bevallom. A win10-es driver még azt hiszem várat magára creative-éknál. Az Alpha amúgy nem rossz ár-értékben bár megvárnám a helyedben a black friday-t, hátha kapsz jobbat olcsón. Az Alpha belépőszint volt már 2013-ban is. És annyira a hangok nem mérvadóak, mert egy nagyobb csoportban úgyis akkora a motorzaj hogy ott megmondani ki honnan jön...
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
zsiz
őstag
válasz Tsebacsi #5803 üzenetére
Értem, köszi. Black Friday-t mindenképpen megvárom. Sőt az is lehet, hogy csak jövőre veszek fejest, bár azért még szeretném karácsony előtt, de majd kialakul. Csak szeretem előre tudni, hogy milyen irányban is keresgéljek, véglegesen úgyis csak vásárláskor döntöm el mi lesz a kiválasztott
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
wertad
tag
válasz #96349952 #5748 üzenetére
Visszatérve az ötletezéshez:
Én meg azon agyaltam, hogy csapatokat is lehetne alkotni. Pl. lenne 1 csapatnak 2-3 tagja, ha valaki nem ér rá, akkor beugrik a 3. versenyző, ha egy csapatban mindhárom versenyző jönne, akkor valaki ideiglenesen "átigazolhatna" egy másikhoz, ahol nincs meg a 2 fő (előre lebeszélve, hogy melyik csapatnál kik indulnának az adott futamon).
Ilyesmi szerintetek? (nem mostanra gondoltam, meg csak ötlet / kiegészítés, nem tudom mik a tervek amúgy sem jövőre)
-
nagyúr
Lehet csinálni csapatversenyt? Nem is tudtam. Bár jelenleg nemtudom mennyi haszna lenne. Szerintem jövőre (úgysebíromkiaddig) kicsit fejlesztem a gépet, magyarán lecserélem a videókarit 7870XT-ről gtx 970-re. Vagy nemtudom. Azért ultra felbontásban fullHD-ban nem csúnya ez a játék És hát lassan jön a Star Citizen is
[ Szerkesztve ]
-
SityiSXT
őstag
Én most pont egy Tactic3D Alphát nyúzok. Virtuális 7.1-et nem tud, de amúgy hangminősége szerintem elég jó, főleg az árához mérten. Nyilván nem egy Audeze LCD-2, de játékra maximálisan megfelel.
Volt amúgy virtuális 7.1-es fülesem (Somic, vagy milyen kínai csoda), és ha nagyon akarod hallani a térhatást, akkor hallod, de a játék hevében nem fog nagyon feltűnni. Ha nagyon ki akarod próbálni ezt a csodát, ott az ingyenes Razer Surround, ami bármilyen fülessel megy - végülis a virtuális 7.1 csak szoftveres trükk. -
Dr. Gonzο
senior tag
Nano megint mekkora időt mentél tt-ben a Ginettával?
Meg kellene tanulnom a setup mesterséget. -
kishubi84
tag
mentem pár kört felkészülvén a csütörtöki futamra, azonban kijelentem hogy nem vagyok egy setup bajnok, állítok egy két dolgot, és csókolom, valamikor beválik, valamikor nem, na most sajnos az van hogy nem válik be, és innentől kezdve, fogalmam sincs mit állítsak, közben próbálok jobb köröket menni, de nem igazán sikerül, ennek hatására felidegesít. Számomra a játék szórakoztatónak kéne hogy legyen, azonban mivel hülye vagyok a setuphoz, már egyáltalán nem szórakoztató, sőt..... és ha jól akarok szórakozni egy jó setup kellene a versenyre, arra próbálok kilyukadni, hogy kezd elmenni valami más irányba ez a csoport, ahhoz képest, mint ami az elején volt, és ezért egyre jobban hajlok arra hogy ezt a csütörtöki futamot kihagyom, és ha nem változik bennem az érzés, akkor lehet egyre több versenyt fogok kihagyni....
-
-
törölt tag
válasz kishubi84 #5815 üzenetére
Én közellenség voltam amikor nem setupoltam és szóvá tettem, hogy hát azért a setuposok némi előnyt talán élveznek. Szét lettem oltva, hogy hú meg há és kaptam az ívet, hogy tessék akkor setupolni.. Most akkor mi a gond?
A csoport életében én nem tapasztalok változásokat, ismerős arcokkal összejövünk, hülyéskedünk a lobbyban, szerintem tök jó a hangulat, aztán nyomjuk, utána itt néha megbeszéljük mi hogy volt. Mi változott olyan nagyon, hogy ennyire kiakadtál? Főleg az érdekel, hogy mi volt az elején, és mi van most. Nézd, tudom mire gondolsz, nem vagyok hülye, és Téged sem akarlak annak nézni, de szerintem rosszul látod.
Mindenki, aki eddig elől volt, most is ott van - nagyjából. Pár ember elkezdett valamiért hiányozni (Dezső, Dohi, smark), akikkel keményebb meccseket tudtunk összehozni. Szerintem ennyi változott, meg az, hogy egy kicsit tényleg gyorsultam a setupolásnak köszönhetően - és ezt akkor ezek szerint rosszul viseled. Vagy nem tudom. Lehet, hogy félreértem, ez a "gyorsulás" is, lehet csak mák, vagy véletlen vagy átmeneti vagy csalóka. Lehet nem is ez a bajod, nem tudom, de tisztábban kéne fogalmazni és akkor megkereshetnénk a gondodra a megoldást. Mert most nagyon úgy jön le, mintha a TT-n akadtál ki, de akkor ne is frissítsd, mert most még rosszabb a helyzet. (Tényleg csak poénból írom, nem basztatásból.)
-
kishubi84
tag
válasz #96349952 #5820 üzenetére
az elején nem nagyon volt setupolás, leszámítva egy két embert, és a mezőny folyamatosan együtt volt, most meg azt veszem észre hogy mindenki megpróbál valamit állítgatni, és kezd széthullani a mezőny, inkább kilépnek emberek a verseny közben mert "unalmas", én is egyre többet megyek egyedül a versenyeken, ami inkább nevezhető lassan egy gyakorlásnak.
Veled pedig semmi bajom sincs, azzal sincs bajom hogy elöl vagy, és javulsz, azzal van bajom hogy állandóan állítgatni kell, hogy érdemes legyen a versenyen elindulni, és kezdek belefáradni, olyan jó lenne ha minden állogatás nélkül "beülnék" az autóba és nyomnánk a szoros és izgalmas versenyeket.....Ja és ha már itt tartunk, szerintetek mi a jó istent csináljak hogy a 2. kör végére ne melegedjen túl a bal első gumim??? ha megyek 10 kört akkor is csak a bal első izzik pirosan, a többi rendbe van, és ennek hatására semmi tapadásom sincs, már állítgattam a nyomáson is, de semmi változás....Ötlet???
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz kishubi84 #5822 üzenetére
Ezt csak a setup lock biztosíthatná. Az meg nem úgy működik, ahogy kellene. Lehetne csinálni gentlemen's agreement-et, de mi a biztosíték arra, hogy mindenki betartja?
A bal első vissza fog hűlni, kibírja a végéig.
Gonzo: Nem titok az.
Downforce elöl 0, hátul 2
Ride height elől 78, hátul 83
Tire pressure elől 1.55, hátul 1.50
Sebeségváltónál final drive 4,19
Radiator 35%(Nem kizárt, hogy ez sokaknak vezethetetlennek bizonyul, rohadtul nem vagyok egy set-guru.)
[ Szerkesztve ]
-
kishubi84
tag
válasz #96349952 #5823 üzenetére
Jól van mind1 lehet az is benne van a pakliban hogy először megyek ezen a pályán..... nézve a setupodat, próbáltam ezt is, és simán kaptam tőled 3 másodpercet, úgyhogy szerintem most inkább velem van a baj
De tény és való hogy jó lenne összerázni a csoport tagjait, múltkor már volt erről szó, de akkor nem figyeltem fel rá... -
Bélaaaa
őstag
Project CARS FunRace szombat este: GT3 - Zolder !
A következő állomásunk egy híres, jó vonalvezetésű pálya! Aki könnyed szórakozásra vágyik és nem szeretne hosszú órákat a felkészüléssel tölteni ott a helye!
A részvétel NYÍLT, mindekit örömmel látunk a rajtrácson!
PCars FunRace: Link[ Szerkesztve ]
Vasvellával nem lehet szí'vát asza'ni!
-
nagyúr
Abba a hibába estem, hogy elképzeltem, hogy veszek egy nvidia kártyát, de a gondom az, hogy ha monitort is akarok fejleszteni, az egy 21:9-es körüli lesz, ami meg LG-ből a legjobb ár/értékű jelenleg. :S Namármost azokban Freesync technológia van, ami meg AMD-s, nem G-sync. Vajon egy R9 vagy mittomén mik vannak most AMD-nél mennyire tudja megoldani FullHD feletti felbontásnál: (2560x1080) a közel maximális beállításokat?! Jaj...
-
törölt tag
2015. 11. 22.
PETITE LE MANS
Autó: LMP1 kategória
Pálya: Le Mans
Időmérő: 30 perc
Versenytáv: 1 óra
Időjárás: Napos, derült
Helyi idő: 14:00
Időgyorsítás: 20x
Gumikopás: Normál
Üzemanyag fogyasztás: Normál
Segítségek: Bekapcsolva
Belső nézet: Kötelező
Váltó: ManuálisEgy boxkiállás kötelező!
Szervernyitás: 17:00
Kezdés: 17:15A futam kb. 60 perc hosszúságú lesz, tehát időmérővel együtt kb. 18:45-re végzünk.
-
nagyúr
Én 1 monitort akarok csak, 2560x1080, kérdés ezt mi tudná AMD-ben kihajtani?
-
nagyúr
Jelenleg FullHD-t a 7870XT-m is egész jó beállításokkal viszi. Csak ugye ha nagyobb monitor nagyobb Videókari. A kérdés, szerintetek izguljak a Freesync-re vagy szarni rá, veszek egy jó Nvidia karit és ezt az lg 29um67P monitort azt szervasz?!
-
veterán
válasz Tsebacsi #5833 üzenetére
Ha ezzel jatszol, akkor lg es nv.
Ha massal is, akkor 390 es freesync.
R9 280xen fullhdba medium-highba ment csak normalisan. Az meg azert erosebb a butitott 7950tol...
Win10 alatt sokat javult. De az, hogy fullhd egy gtx960 lenyomja a 390xet, vicces... XD
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
Csapoati
nagyúr
Bizony, nem véletlen vettem én is 960-at.
El Nano: Na ez szuper kombináció lesz!
Tsebacsi: Vegyél egy 970-et (vagy ha sok a zsé - Zsébácsi -, akkor 980-at), az máshova is elég lesz.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
kishubi84
tag
A holnapi futamot én kihagyom, nagyon nem megy valamiért, inkább elkezdek készülni a vasárnapira....
Sorry de így nem látom értelmét hogy az utolsó helyen kóricáljak -
törölt tag
válasz kishubi84 #5838 üzenetére
...és akkor azok is kihagyják majd a futamokat, akik hasonlóképp gondolkodnak, mert nem akarnak az 5. helytől felfelé kóricálni, aztán az hagyja ki, aki a 4-5. helyen végez, és végül nem marad senki. Ezzel a felfogással egyetlen bajnokság, liga sem érne meg 5-6 fordulónál többet. (Meg lehet nézni a TGC futamokat, Yorkie csatornáján. Senkit nem hat meg, ki hányadik helyen végez, végig totál jó a hangulat. Arról kéne példát venni...) Szerintem ezt azért gondold át. Másrészről egy dolog a TT-vel való szarakodás, a másik dolog egy futam. Teljesen más műfaj. Eleve a TT-s set nem teljesen oké a futamhoz, itt kezdődik csak mondom, mert próbáltam, hozzá kell igazítani a más körülményekhez. A másik, hogy bárkinek kijöhet rosszul a kvali, bárki hibázhat, ilyenek. Harmadjára meg szerintme ezzel rossz példát mutatsz a többieknek. Nem lehetek az első háromban? Vagy akár az első kettőben? Vagy nem lehetek első? Bocsi! Akkor nem jövök! Ez milyen már...
Bocs, de ezt most totál nem tudom megérteni, sőt, kimondottan hülyeségnek és egy kicsit hisztinek is tartom.
[ Szerkesztve ]
-
kishubi84
tag
válasz #96349952 #5840 üzenetére
Ezt a monológodat végig olvasva, azt kell mondjam (és ilyen ritkán van ) IGAZAD van, rosszul ítéltem meg a helyzetet, akkor szerintem vegyük semmisnek az előző hozzászólásomat..... Úgyhogy mindenképpen ott leszek a rajtrácson holnap, és fosok rá hol végzek, szórakozzunk, ne agyaljunk, úgyhogy még egyszer mondom IGAZAD van...
egyébként nem hiszti volt, nem szokásom, inkább egy rossz meglátás
Gonzo: rendes tőled, de most inkább kihagynám, még a futamot sem nyomtam le, amit leszoktam, és a jelenlegi helyzetnek köszönhetően le kéne vezetnem
[ Szerkesztve ]
-
kishubi84
tag
válasz kovdav15 #5843 üzenetére
Tök jó fej vagy, ahogy elnézem hasonló beállítást próbáltam, sajnos most nem setup gond van, hanem én nem érzem a pályát...... de azért megsasolom
Egyébként le a kalappal a csoport tagok előtt, mert beírom hogy nem jövök, majd az egyik tagunk rögtön gyakorolni hív, a fő tagunk, ad 1-2 ébresztő pofont, a harmadik meg rögtön elküldi a setupot, azért ez nem mindennapi, jó ilyen csoporthoz tartozni
[ Szerkesztve ]
-
-
kovdav15
csendes tag
Mondjuk ez a set amit belinkelem megeszi a gumikat...ugyh lehet nem lesz olyan jó futamra. De én már nem szenvedek vele.
Engem az szomorított el h most néztem meg a iracing-es futamot és h mennyivel többen vannak. Bár nagy valószínűséggel ez a miatt is van, h a cars ennyire kiforratlan és sok embernek elveszi a kedvét. Pedig ha többen lennénk akkor egy unalmas futam se lenne mert megtalálná mindenki az ellenfelét. Nekem volt olyan h egész futamon nem találkoztam senkivel pedig nem elől mentem....és gondolom járt már így más is -
dino_m
senior tag
"Patch 6 includes some recalibration of tire heating models. Some folks in a G40 league here found an issue where a slight increase in pressure could cause an extreme amount of overheating in the tires.
We tracked it down to a fix in a change in how the carcass generates heat at low inflation pressure, but this sent us down a rabbit hole of checking that no cars had completely broken tires with the change. Things are much better with the fix in place.
Temperature balance front to rear looks more correct on most cars and it removes something of an exploit that was possible in car setup.
You’ll need to take more care with setting tire pressures now and can expect a larger response from those changes.
With the fix, tires heat faster, more predictably, and will really punish you for poor driving and setup in a way they didn't before.
A lot of tires could move to more standardized values without needing lots of extra calibration just to get the right front to rear temperature balance. Before, if rear tires started at a lower pressure, they could run up against a limit near ideal pressure and lose heat; ending up cooler than the front even if the handling balance was strongly biased to oversteer.
Now they get nice, consistent heating and show a reasonably higher carcass temp than non-driven fronts, which then filters through to hotter tread.
Generally the temps are feeling more representative of handling balance now. Cool stuff.
While in there recalibrating the heat, I merged in some ideas we've been playing with for pCARS 2. Biggest of those is that most slick tires (those based on our SLICK_GT3 template) now have a larger temperature range for the rubber of 0-200°C. This fits in with stuff we've learned from rallycross where tires under extreme stress creep up to 180C or more.
This has a pretty cool result of accentuating the camber effects of a tire so the inside edge reads significantly hotter as it should. Implies that our the old cap around 150-165C was limiting heat gain on the inside edge but not the outside.
Also does a very good job at punishing the driver for abusive technique.
Some tire sets also had slight wear rate recalibration to fit with changes brought on by the new heat model. Anything that did change stayed at the same starting grip as before, but some will wear faster now and with a stronger grip loss effect. Prototype work on the upcoming V8 Supercar helped to hone in the right reference point for grip loss on a heavily worn tire.
Generally the cost is about 2s over a 2min lap at the end of a run. Go longer than that and you're likely to find yourself driving it off the performance cliff and losing heaps of time."
- Casey Ringley, SMS vehicle lead.Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
-
Hunner
senior tag
Fut a hivatalos weboldalon egy kérdőív. Nem tudom mennyi foganatja lesz a PCARS2-höz, de érdemes benne megszavazni a Hondákat, a Liga támogatást és a livery, setup egymásnak küldés lehetőségét szerintem (persze kinek mi fontos)
[ Szerkesztve ]
Oneplus 8 Pro - Canon EOS 600D - EOS M50 - Sigma 18-200 f/3.5-6.3 DC OS HSM II - Canon 50 f/1.8 STM
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest