Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz Csapoati #2990 üzenetére
Teljesen ugyan ez történt velem(velünk) is. Nem láttam, hogy még mellettem van és húzódtam vissza az ívre a kanyar előtt. Erre a későbbiekben nagyon fogok figyelni.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Csapoati
nagyúr
válasz Penge@Borisz #3000 üzenetére
Látom kicsit meglöktelek a 3. körben, elnézést érte! Nem láttalak, hogy ennyire mellettem vagy, mert elfelejtettem beállítani az oldalra nézést, a következő futamra már meglesz.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
barcalaci84
őstag
válasz Penge@Borisz #3003 üzenetére
elég idiótán mentél , szerencsére te szívtad meg majd hátha tanulsz belőle...persze tudom h nem
nem cikázunk...és mindig hagyunk helyet a másiknak ha szupergyorsnak érezzük magunkat ha nem... -
dino_m
senior tag
Én tegnap, teljesen indiszponált voltam. Kétszer elrontottam a buszmegálló sikánt, harmadszor meg valaki kivezetett ugyanott és utána egyszerűen kiléptem.
Viszont megfigyeltem a videódon, hogy a végsebessséged elérte majdnem a 210-et. Én már annak is ötültem, ha 201-et mutatott, pedig én is alapsetuppal mentem, csak a fékerőn állítottam, hogy ne blokkoljon minden kisebb fékezésnél. Én is hatodikban mentem full gázzal az Eau Rouge-on át, mégse értem el azt a végsebességet, mint te. Csak azt figyeltem, hogy kinyomom a szemét, de mindenki elment mellettem az egyenesben.[ Szerkesztve ]
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
-
Csapoati
nagyúr
válasz barcalaci84 #3006 üzenetére
De azt gondolom szelarnyekban erted el, nem? Nalam 202-ig ment.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
dino_m
senior tag
válasz barcalaci84 #3006 üzenetére
Most kipróbáltam megint. 203-ig felment. Azt hogy lassabb köridőket megyek, betudom a 270°-os kormánynak, de az egyenesben ennek nem kellene így lennie. Padlógázon mentem át az Eau Rouge-on, egy pillanatra se vettem el és valahogy mégse akar a végsebességem feljebb menni. Először azt hittem, hogy a real assist, átállítottam NO-ra, de semmi különbség.
[ Szerkesztve ]
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
-
macy
addikt
Nem tudtok valami infót a modified car pack-ról? Még mindig homályos nekem, hogy miért nincs. Úgy tudom a team member-nek az is jár, még ha 8-án vettem is meg a játékot.
-
ozoli78
tag
Ez mi már
Nem mész rosszul de hogy a veseny szitukat nem tudod kezelni az tuti.
Nem néztem végig a videot sg n nem tudtam megnézni ott is te raktál be videót ott Ferrnándo a nick neved?
Egy jó tanács ha már be mész valaki mellé és rövid iv a tied akkor ne szélesits mert mindíg ez lesz a vége az már mellékes hogy egy olyan falazás után iR ben pl felrobban a motorja az autonak.
Ahogy elnèztem itt senki nem tiszteli a másikat de amig nick nevek mögé bujtok nem is lesz nagy változás, meg elég személytelen is.OSW SimuCUBE & Alcantara & Dtm style Rim & Heusinkveld pro pedal
-
SityiSXT
őstag
Itt vannak infók róla (bocsi, idő híján ezt most rád hagyom elolvasni).
-
barcalaci84
őstag
na szóval ...legyen CLIO ma is ? (mert szerintem tök jó volt tegnap is )
ha igen milyen pályán? -
ozoli78
tag
válasz barcalaci84 #3014 üzenetére
Igaz, látom ti előtte elég jol el voltatok.
Amikor volt az amd vs nvidia vita es itt fröcsögött kiváncsi voltam hogy mehet a pályán(kb ezt néztem ki belőle)nem lassu az látszik csak ne legyen körülötte senki
iRacing forumon már kapott volna egy topikot.OSW SimuCUBE & Alcantara & Dtm style Rim & Heusinkveld pro pedal
-
Csapoati
nagyúr
válasz barcalaci84 #3015 üzenetére
En a Megane-t is meghajtanam, eddig meg nem mentem vele. Palyabol mondjuk a rovidebbik Le Mans? Azt se probaltam meg itt, de a MotoGP-kben szerettem.
-
-
nagyúr
válasz barcalaci84 #3019 üzenetére
Lehet tudok menni, kiírod majd, hogy mikortól lesz? Vagy előtte vagy utána meg köll nézni Asszonykával az aktuális GoT részt
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
barcalaci84
őstag
SZERVER INDÍTÁS: 19:30 (2015.05.26. kedd)
SZERVER NÉV: magyar fun
JELSZÓ: srsAUTÓ:
Renault Clio CupPÁLYÁK:
CatalunyaPractice: 30 perc
Q : 15 perc
Race: 15 kör19:30-tól tudtok csatlakozni egészen verseny kezdetéig (kb 20:15)
-
Csapoati
nagyúr
válasz barcalaci84 #3019 üzenetére
Barcelonaval sincs gond, azt is szeretem. Jojjenek amugy minel tobben, annal tobb csata varhato!
Hu bakker, f8? En jo esellyel csak fel 9-re erek haza focibol.Tsebacsi: Felesleges, ugyis csak annyi tortenik, hogy Tyrion...
[ Szerkesztve ]
-
macy
addikt
válasz barcalaci84 #3024 üzenetére
Nincs semmilyen kódom. Team member-ként elvileg alapból járt volna az MCP.
-
Penge@Borisz
tag
válasz barcalaci84 #3014 üzenetére
Komoly frusztráció dolgozik benned ahogy késztetést érzel minden lehetséges fórumon megtalálni engem, mi? Rossz hír: ettől még nem leszel gyorsabb.
"A kihívások nem arra valók, hogy győzz, hanem arra, hogy megtudd, milyen ember vagy." - Bud Spencer
-
Penge@Borisz
tag
válasz ozoli78 #3012 üzenetére
Kár, hogy nem nézted végig. 4. körtől 10.-ig egymás elleni harc megy végig, nagyon közel a két autó és egy koccanás sem történik. 6 körön át megy az adok-kapok teljesen fair módon, élvezetesen. Aztán jön az, akit háromszor előzhettem volna meg egy verseny alatt ( ) és véget vet ennek a nagyszerű és fair csatának. (Miután egyszer már annyira összetört hogy jelentős tempóvesztés lett az eredménye...) Még linkelhetek pár videót, ahol "nem tudom kezelni a versenyhelyzeteket", vagy de, tudom kezelni és remek csaták alakulnak ki. Igaz, ehhez partnerek is kellenek, nem sunyi wreckfest arcok.
[ Szerkesztve ]
"A kihívások nem arra valók, hogy győzz, hanem arra, hogy megtudd, milyen ember vagy." - Bud Spencer
-
titi1990
tag
Kezdődik.
-
barcalaci84
őstag
válasz Penge@Borisz #3028 üzenetére
utolsó reakcióm rád
ozoli éppen azt említi , h ne csodálkozz h kiforogtál , belső ívet választottad még is kijössz a külsőre ahol ott vagyok...mindig ki fogsz forogni...úgy fordulj h adj helyet a másiknak is...az utolsó eset meg a vicc kategória...4 irányváltást csináltál mikor láttad h jobban gyorsítottam ki...szélre menekültem , elvettem a gázt , de neked még azért kellett egy ötödik irányváltás , ahol történetesen ott volt az autóm...én akkor már zsír egyenesen mentem a palánk mellett elemelt gázzal...
tegnap történetesen kb 1 mp vel lassabb voltál nálam amúgy, én 44 közepét mentem
alap setupot használtam és egyébként én még a benzint is fullra tankoltam versenyre ... -
JONAS77
aktív tag
válasz barcalaci84 #3022 üzenetére
Velem is számoljatok, ott leszek! Remélem beférek...
Opel Grandland X - Sky-Watcher 200/1000 NEWTON TELESCOPE + BAADER HYPERION ◙ OLYMPUS E-620 + 14-42mm + 40-150mm + 70-300mm, HLD-5, iPhone 15 Pro MAX 256GB
-
ozoli78
tag
válasz Penge@Borisz #3028 üzenetére
majdnem végig néztem
az utolso incides most láttam csak grat
komolyra fordítva amugy te tényleg nem látod mi a gond?
anno amikor elkezdtem szimulátorozni én is azt hittem hogy a másik a hibás aztán a replayekt vissza nézve sokszor rá kellet jönnöm hogy, jobb ha kusolok
szerintem kicsit szállj magadba és gondolkozz el hogy miért tudtad őket be hozni az elején ,nem azért mert te kurva gyors vagy hanem azért mert csatáztak és szélárnyékot is kaptál rendesen
ilyenkor én azt csinálnám hogy kivárnék,mert ha egy ilyen csatába be szállok abból jó nem sűlhet ki
előbb utóbb úgy is hibáznak
az meg sajna a játék hiányossága hogy ilyen a törés,ha komolyabb lenne nem lennél/étek ilyen bátrak
sokkal jobban vigyáznátok magatokra is és másokra is
mondom nem mész rosszul csak gondolkozz mielőtt bele mész ilyen helyzetekbe
az utsónál kicsit laci is el vehette volna de az előzményeket ismerve gondolom volt benne egy kis egyél haver ha már cikázol
na béke inkább versenyezzetek én is jönnék csak mindíg valami közbe jön
mondjuk az érdekes hogy 3 versenyen indultam mind a 3 szor be ugrottam ,nem is értettemui:bocs hogy fel hozom mert tudom ,hogy itt sokan allergiásak az iRacingre de a ha másra nem is jó ott megtanulod tisztelni a pályát és az ellenfeled
OSW SimuCUBE & Alcantara & Dtm style Rim & Heusinkveld pro pedal
-
Penge@Borisz
tag
válasz barcalaci84 #3032 üzenetére
Túltárgyaltuk, több a duma, mint amit a téma egyáltalán megér. Privi ment - ahová az eddigiek is.
-
ForRedGlory
félisten
Ha valaki nem akar szpni Project Carsban a kormány kalibrálással, akkor ne úgy próbálja, ahogy írja a játék, mert hatalmas fail. Konkrétan azt írja a játék, hogy két lépésben kell kalibrálni:
1. tekerd a kormány az óramutató járásával megegyező vagy ellentétes irányba ütközésig, majd utána nyomd meg az x-et.
2., ha ez megvolt, akkor forgasd a kormányt 90 fokot és kész...
Ezzel szemben az első lépés rohadtul rossz és félrevezető, mivel ténylegesen úgy kell, hogy tekerd a kormány jobb és bal végállásba is, azaz oda-vissza csutkára, majd állítsd közép állásba és akkor nyomj x-et. A második lépés már megegyezik.
Órákat elszarakodtam vele, már agyvérzés határán voltam. El sem tudom mondani, mennyire retek nagy fail, hogy a programozók arra sem képesek, hogy normálisan leírják a kalibrálás menetét. Erre olyan hülyeséget csinálnak, ami nem is jó.
Jah, ez a Thrustmaster T500RS esetére vonatkozik PS4-en, bár kétlem, hogy másféle kormánnyal jó lenne az eredeti leírás.
[ Szerkesztve ]
-
barcalaci84
őstag
válasz Penge@Borisz #3036 üzenetére
valaszoltam: részemről béke
-
nagyúr
Sziasztok!
Ahogy olvasom a topikot a GRID 1 hangulata idéződött fel bennem Úgy érzem meg kellene vennem ajátékot
-
Penge@Borisz
tag
válasz ozoli78 #3035 üzenetére
Erre az iR-es dologra: Nem olyan régen beszálltam, megnézni, milyen a cucc. A szimuláció remek, a verseny szervezés már szó-szó, nekem nem jött b,e de ettől még lehet persze népszerű. A lényeg: Full kezdő kategóriában nyomtam le néhány versenyt és hát pont az vette el az egésztől a kedvemet, amilyen wreckfestek néha lezajlottak ott. Katasztrófa volt egy-két futam, főleg a rajt utáni első kanyarok. Az vette el végképp a kedvemet az egésztől, amikor láttam, hogy a program nem mérlegel, és akkor is büntetőpontokat dobál nekem, ha történetesen én nem voltam hunyó az esetben. (Pl. féktávon belém szállnak gázpedált csutkáig nyomva.) Na, amikor ez elkezdett ijesztő mértékben ismétlődni és vonta le a pontjaimat mint az őrült, úgy döntöttem, hogy ezért én nem igazán akarok pénzt adni.
[ Szerkesztve ]
-
ozoli78
tag
válasz Penge@Borisz #3040 üzenetére
ott a rookiet tul kell élni ,az elején full kezdőkkel rak össze de ha jol versenyzel és megoldod a szitukat megtanulod kezelni a helyzeteket akkor már nyertél ,ez is a része
de látom nem jött át a lényege ,ha nincs türelmed jobb is ha nem költessz rá
ezért mondják sokan hogy nem játék,mert szinte mindenki komolyan veszi
ismerek olyan mazda mx 5 cup ligát angolok,hogy minden egyes incidenst megvizsgálnak óvni sem kell
hidd el megéri az árát
nem hiába csak 13+ év felett lehet regisztrálni
na nem offolok[ Szerkesztve ]
OSW SimuCUBE & Alcantara & Dtm style Rim & Heusinkveld pro pedal
-
Penge@Borisz
tag
válasz ozoli78 #3041 üzenetére
Mindettől függetlenül marhára tetszett egyébként, jó lett volna benne maradni, de aztán végeztem némi számolgatást és az jött ki, hogy kb. 60 rongy lett volna mindaz, amit meg akartam volna venni. Na, akkor mondtam, hogy köszi, nem. Máig sajnálom, hogy magyar mércével ennyire drága, mert tényleg atom profi cucc. (Tudom, hogy megvehetném egy-két év alatt apránként a pályákat meg autókat, de én nem ez a típus vagyok. )
-
Enton
addikt
Ennek a verdának a 6. sebessége hol használható ki gyári setuppal:
Mercedes-Benz C-Class Coupe DTM
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
válasz titi1990 #3044 üzenetére
Használni használom én is.
Csak pl nem sok értelme van, max lejtőkön, de azok meg rövidek a 6. maxolásához. Nordon a 3 gyors szakaszból talán még az elsőn megy ki a legjobban, vége egynes lejtő után valami 254 max(247-251 5dikben még annyira nem néztem hogy pontosan tudjam).Sebaj még egy jó pár kört érdemel az autó, nagyon tetszik GT3 feeling de valahogy mégis jobban betapad így gyári setuppal. Talán az első verda amivel sikerül 7 perc alá mennem nordon. Nekem az AC-s Nissan GTR GT3-ra hasonlít, csak az is kicsit kevésbé tapad gyári setupon.
Plusz a BMW M1 procar mellé már ez a 2. verda ami miatt érdemes a Limited Edition-re hajtanom.
Suzukán a 190E DTM-el körözgettem az nagyon adta, csak oda már elkélne a kuplung+H váltó, hogy kiadja az igazi ízét.
[ Szerkesztve ]
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
veterán
Skacok, kerhetnek par le mans idot gt3-al? Annyi a kikotesem, hogy 60liter uzemanyag legyen benne...
Nekem ezek jottek ossze ( kocsinkent par kor alatt, max 10 )
Porsche : 4:07:02
Z4 : 4:06:7
Merga : 4:01:2
Audi : 4:00:7
Aston : 4:00:4( van meg hova fejlodnom, tudom... Nem erre vok kivancsi )
Jah, meg valami : sokan vagjak a celegyenes elotti utolso lassitot. Az ugy ugye nem er...
Koszonom![ Szerkesztve ]
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
Penge@Borisz
tag
A tegnap PH-SG futam saját szemszögből. Finoman szólva sem voltam egy kirobbanó formában...
-
SityiSXT
őstag
A múltkori "minek a Logitech Gaming Software a kormányhoz" álláspontomat részben revalidálnám: tegnap meglepődve tapasztaltam, hogy Win10 alatt kell, különben nem működik (általában kalibrálás közben megáll, illetve ha mégis sikerül ezen túljutni, akkor 200 fokos módba teszi magát, átállíthatatlanul). Viszont ezt felrakva flottul megy újra.
-
Enton
addikt
-
boogie84
veterán
válasz Penge@Borisz #3047 üzenetére
Van olyan fórumtárs aki billentyűzettel játszik?
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest