Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
válasz Tsebacsi #3100 üzenetére
Igen, az már R9-nek felel meg, mert ugye Tahiti LE, csak azt nem nevezték át. R9 270X és R9 280 között van valahol, R9 275?-nek kellene lennie szerintem. A driver biztosan jó hozzá, felrakhatod.
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
Sonja
nagyúr
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
macy
addikt
Adtak a szarnak egy pofont.
-
- = Zk = -
félisten
válasz matyialiga #3089 üzenetére
" Rfaktorban is tükör nélkül megyek, de ez titok "
lol" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Viper26
nagyúr
válasz - = Zk = - #3108 üzenetére
Végül is csak állandó veszély a többiekre.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
SityiSXT
őstag
Jön az 1.4-es patch hamarosan! Sajna nincs egyelőre changelog, mert az egyik eleme NDA alá esik (titoktartási záradék). Ha tippelnem kéne, szerintem az ehavi ingyen autó lesz az.
-
Viper26
nagyúr
válasz matyialiga #3111 üzenetére
Igen tudjuk akkor ász vagy, hogy neked nem kell tükör, na hagyjuk már..
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
matyialiga
tag
válasz Viper26 #3112 üzenetére
Nem az ászságomról van szó, hanem h rfactorban nem lehet rendesen belőni a türköket, épp ezért nem is használom reflexből vettem le PCarsban is....
[ Szerkesztve ]
"Ha úgy érzed, ura vagy a helyzetnek, akkor ez csak azt jelenti, hogy nem vagy elég gyors. "- Mario Andretti
-
Viper26
nagyúr
-
-
SityiSXT
őstag
válasz Penge@Borisz #3117 üzenetére
Valószínű ehhez köthető az NDA is.
-
Csapoati
nagyúr
válasz Penge@Borisz #3117 üzenetére
A letakart verda szerintem jóval kisebb, valami kompakt autó lehet. De az is előfordulhat, hogy semmi köze az ingyen autóhoz.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
dino_m
senior tag
válasz Penge@Borisz #3116 üzenetére
Hello, Fernando! My name is Nigel.
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
-
vlevi
nagyúr
Nagyjából nulla. Mérni biztos lehet, de nekem csak a fraps van fennt, más mérőeszköz nincs. De Lemansban, jóidőben, gyakorlást próbáltam egyedül, de nem láttam olyan sokkal nagyobb számokat. Talán 75-76 fps helyett néha beugrott 80-81, de ennyi. Azt nem tudom, hogy nagyobb terhelés alatt a minimum fps mennyit esett a régi, és mennyit az újjal, azt nem tudom méregetni a fraps-al.
-
stratova
veterán
Nem tudom Project Cars mennyire intenzív tesszellációt használ, de a Witcher 3 workaround a 64x mérék csökkentésén alapszik. Egy próbát itt is megérhet.
[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
És tényleg.
A vicc, hogy voltak már ott benchmarkok, csak elfelejtettem, hogy van ilyen.A tesszeláció átállítása kőkemény 1 fps-t jelentett.
"Keszulgetunk lemansra?"
Nem, csak az az egyik "kedvenc" pályám. Nordschleife se kutya, de ezen hamar körbe lehet érni.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Milyen gépet raktál alá ?
Ott kezdődik eleve,hogy a játékban kell mókolni,úgy,hogy közben talán nem is látod...
A lényeg,hogy 75Hz-en menjen a Rift.
Nem tudom milyen monitorod van... 75Hz-es ?
Ez az Assetto Corsa.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
JoinR
őstag
válasz akoska07 #3129 üzenetére
3570K@4.2 és 7870XT. 75-ön megy a Rift, a monitor öreg LG W2242 60Hz-es, de ez nem szokott probléma lenni. Mondjuk az AC meg PC egy húron pendül, egyikhez sincs rendes VR support - bár utóbbi még csak-csak, és mindkettőhöz kevés a gépem..néha 1-1 kört megyek velük (egyikkel a Nordschleife, másikkal az eső miatt) aztán annyi elég is.
-
matyialiga
tag
Project cars MonacoMost már tükör is van csak, hogy egyesek lelke megnyugodjon
"Ha úgy érzed, ura vagy a helyzetnek, akkor ez csak azt jelenti, hogy nem vagy elég gyors. "- Mario Andretti
-
Csapoati
nagyúr
válasz matyialiga #3132 üzenetére
Az elso kanyart "eleg szuken" veszed.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Joshi
titán
A tükör alap, nem is értem hogy gondoltad hogy téged nem előzhet meg senki és ezért nincs rá szükség. Az egodat kellene megszüntetni, de a valós versenyen majd megtapasztalod. Ha ott is mindenki mögötted marad látótávolságon kívül, akkor Király vagy.
-
matyialiga
tag
Nem királyság kérdése, csak az Rfaktorban nem lehet ugy belőni hogy tényleg a helyén legyen a tükör és ne tegyen még a képernyő felére orbitális nagy tükröket, de ha Rfaktorozol gondolom tudod miről beszélek, és Hál' Istennek sose volt ebből balesetem, vagy leszorításos esetem
-
Joshi
titán
válasz matyialiga #3136 üzenetére
Az rFactort már rég próbáltam, de szerintem hülyeséget beszélsz főleg egy forma autónál.
-
Penge@Borisz
tag
Hát azért van még hová fejlődnöd. Ez az 1:19:7xx-es idő bőven a 200. után lehet a leaderen...
"A kihívások nem arra valók, hogy győzz, hanem arra, hogy megtudd, milyen ember vagy." - Bud Spencer
-
Joshi
titán
válasz matyialiga #3138 üzenetére
Ez nem cockpit nézet, hanem sisak nézet. Az rFactort már rég játszottam, de szerintem ez lesz a gond.
[ Szerkesztve ]
-
matyialiga
tag
válasz Penge@Borisz #3139 üzenetére
Nyílván mert mentem eddig össz 30kört project Carssal, de köszi, hogy megmondtad a frankót
-
Penge@Borisz
tag
válasz matyialiga #3141 üzenetére
Rám mindig számíthatsz.
"A kihívások nem arra valók, hogy győzz, hanem arra, hogy megtudd, milyen ember vagy." - Bud Spencer
-
Joshi
titán
válasz matyialiga #3143 üzenetére
Akkor ez a probléma. Egy biztos hogy tükör nélkül nem lehet versenyezni, ezt jegyezd meg.
-
matyialiga
tag
Persze-persze, tudom és remélhetőleg a továbbiakban sem lesz ezzel probléma bár nagy valószínűséggel a ligám pár hónapon belül lecseréli az rFaktort és ez a probléma megoldódik.
-
dino_m
senior tag
Csinálok szerót.
Név: SGHUN
Jelszó: sg
Road America
Ariel Atom 500 V8Csak FUN! Nem vérre megy.
Már megy.
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
-
CSBENCE08
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy ezt a játékot lehet-e játszani, (mármint kompatibilis-e vele),Thrustmaster Ferrari GT Experience kormánnyal?
Esetleg van aki közületek ezzel a kormánnyal játszik?
Válaszokat előre is köszi!"olyan nincs, hogy olyan nincs"
Új hozzászólás Aktív témák
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest