Új hozzászólás Aktív témák

  • Darko

    senior tag

    válasz Márk #85772 üzenetére

    Amit vettem (már törölte is a hirdetést, Nyárlőrincen volt) volna akkor az ott volt melletted, de most írt az eladó hogy elvitték. Nem bánkódom, nem tudtam volna csak úgy leugrani oda most. Eddig megmondom őszintén, hogy 4k led lcd-ket nézegettem, de akárhányszor filmet néztem a mostani plazmámon mindig elbizonytalanodtam, hogy jól teszem-e. Pedig nem egy prémium kategória és mégis gyönyörű képe van. Nem váltottam eddig, minek tettem volna, csak már kicsike.
    Szóval szeretnék maradni a plazmáknál, min 50" de inkább 55" lenne jó, fullhd, de elég gyér a kínálat. Sok a túlárazott, vagy nagyon öreg plazma, vagy messze van. Mondjuk nehéz megmondani, hogy egy plazmánál mi az öreg, enyém se fiatal, de még nem láttam hogy gyengült volna bármiben is, mondjuk nem is volt hajszolva, általában a gyerekek néztek rajta esti mesét, meg párommal néha filmeket. Nem "okos", de nem is kell, mivel körülötte minden eszköz megvan az okosodásához.
    Neked szerencséd volt, hogy alig használt darabot fogtál ki, és még közel is volt hozzád. Most nem erőlködöm, a tv-t lassan elviszik (jön jövő héten a vevő érte), ha addig nem találok, berakom a 27-es monitoromat a nappaliba, gyerekek kicsit közelebb ülnek majd, szerintem őket nem fogja zavarni, még a páromat se csak engem :)

    szerk:
    ja és az a Passat az valami bitang szépen néz ki, le a kalappal :)

    [ Szerkesztve ]

    http://www.flickr.com/photos/12131426@N03/

Új hozzászólás Aktív témák