Új hozzászólás Aktív témák

  • balisz

    senior tag

    válasz ben-ga #79232 üzenetére

    Az UT50 nagyságrendekkel jobb mint az X60. Az UT 1080p-s, jóval mélyebb a feketéje és igény esetén 3D-t is tud. Az U/UX30 szintén 1080p-s, fekete szintben nem tudom pontosan hol állhat az X60-hoz képest, valószínűleg hasonlóak.

    Filmet egyáltalán nem tervezel rajta nézni? Ha nem, akkor az alapján választanék hogy mekkora lenne a tévé és milyen messziről néznéd. Ha jó messziről akkor jó lesz erre a felhasználásra az X60 is, ha közelebbről akkor inkább már U/UX30. Ha esetleg flmet is néznél rajta akkor egyértelműen UT50.

    Még csak annyit az UT50-hez, hogy sötétben a 2D-s képminősége abszolút összehasonlítható a csúcs plazmákkal is. Persze nincsenek olyan benne olyan részletes beállítási ehetőségek és kicsit magasabb a fekeszintje, de ha a szülőknél meglátom a tőlem kapott UT50-et akkor nem gondolom azt hogy "ez nem az igazi". Akinek UT50-e van és nem lát MELETTE egy GT vagy VT60-at az tökéletes megelégedéssel használhatja egy jó OLED tévéig.

    Nem hiszem hogy van olyan oldal ahol összehasonlíthatnád az U30-at az x60-nal, az U30 európai modell volt és elég kevés infó van róla a neten.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák