Új hozzászólás Aktív témák

  • Dudee

    senior tag

    válasz panada #70825 üzenetére

    Hehe. Szintén UPC amúgy?
    Nekem még kicsit küzdenem kell velük, hogy menjenek a HD adások is, mert sem a megrendeléskor, sem a tegnap délutáni hibabejelentéskor sem sikerült megoldaniuk a problémát, pedig azt mondták jó lesz :)
    Sebaj, annak is örülni kell, hogy azonnal adtak kártyát fiókból.

    Viszont egy dolgot észrevettem, amit nem tudok megmagyarázni: a Cisco beltérim rendszersen csinált olyat, hogy sok óra kikapcsolt állapot után egyszercsak bekapcsolt, felpörgött benne a vinyó, aztán van amikor 10 perccel később, de van, hogy csak egy órával később kapcsolt ki. Nagyon utáltam ezért, mert nekem ne kapcsoljon csak így be, és fűtsön feleslegesen egy órát. Persze nem ez a random bekapcsolás volt a legfőbb érvem ellene, de szerepelt a listán.
    Tegnap este 10kor kikapcsoltam a már kártyás TV-t -rákötve egy kis vinyóval a felvételhez-, és azt vettem észre este 11kor, hogy kattan egyet a TV, és felpörög a rádugott vinyó. Namondom b*sszameg, ugyanazt csinálja, mint a beltéri. Azt nem vártam meg, hogy mikor kapcsol ki.
    De fogalmam sincs mi lehet ez, naponta frissítenek valamit, vagymi? (majd megkérdezem upc fórumon)

    És amúgy neked milyen a tapasztalatod a beltéri után a kártyával? Pl felvételt illetően -ha szoktál olyat ?
    Engem egy dolog zavar csak egy picit. Ha van egy adás, amit elkezdek felvenni, azonnal elmegy a kép, és kiírja, hogy 'Encrypted channel'. Ez egy picit béna, de ez meg gondolom a UPC miatt van...vagy a franc tudja.

    G.

Új hozzászólás Aktív témák