Új hozzászólás Aktív témák

  • Z_A_P

    addikt

    Sziasztok,
    A kovetkezore lettem figyelmes. 50ST60 az illeto. PC-rol van hajtva AMD 5870 -> hdmi -> Onkyo 607 -> hdmi -> ST60. A forras 24p MKV file. Lejatszo: MPC-HC. A TV masodlagos monitor, kiterjesztett desktop.

    Ha 24 Hz-et allitok be a Catalyst-ban a TV-nek, akkor a Pana at is valt 24Hz-re, ki is irja. Viszont a filmek nekem ilyenkor nezhetetlenek, nem folyamatosak, nem "usznak" a mozgasok, hanem "ugralnak", pl mikor a kamera balrol jobbra mozog. Viszont, 100% kitolti a kepernyot a kep.
    Ha 50Hz-re rakom, akkor mar sokkal folyamatosabb a mozgas, ez mar-mar megfelelo nekem, es 100% kitolti a kepernyot a kep.
    Ha a maxot, 60Hz-et allitok be, akkor a legfolyekonyabb a mozgas, ez a legjobb nekem szemre, viszont kb 80%-ot tolti csak ki a kepernyon. Ha beallitom a 16:9 overscant a TV-n, akkor mondjuk 90%, de meg mindig van vagy 5-8 cm a szelen, ahova nem rajzol semmit. De a kep is homalyosabb igy, nem akarok overscant.

    Ez miert lehet? Hogy tudom 60Hz-en nezni, hogy teljesen kitoltse a kepernyot?
    Persze a 24Hz lenne a legjobb, csak (a rendszeremben) az tulsagosan akadozo, ugralo, nem folytonos mozgasu. De ha valaki erre tudna megoldast, az lenne a legjobb :R

    OK

Új hozzászólás Aktív témák