Új hozzászólás Aktív témák

  • Ágógreen

    senior tag

    a tavalyi ST50 egy szar volt képileg az ST60-hoz képest.
    képélességben legalábbis mindenképpen.
    rengetegen panaszkodtak tavaly erre (külföldön is), ezt idén a 60-as szériában hála Istennek kijavították.
    ST60 = GT50 minimum (ugyanaz az alappanel). szóval senkit ne tévesszen meg az ST60 ára. ez egy nagyon király TV.
    nekem speciel a VT60 képe nem tetszett a Arena panashopban. szerintem nagyon rosszul helyezték el ott (magasság) és a beállítások is hagynak kívánnivalót maguk után. ST60 és GT60 annál inkább. hát mások vagyunk. de én mindenkinek ST60-at ajánlok 4év garival, mert ez a best buy, nem csak itt hanem világszerte az ST60 viszi a legjobb ár/értékű készülékek "creme de la creme"-jét.

    magas input lag ? OK, persze a vevők 5%-a ha észreveszi és csak akkor ha hardcore gamer és speciális körülmények, jeleneteknél. bőven játszható kategória egyébként az ST60 is. nem kell itt kertelni, most kimondottan meleg szívvel ajánlható a "alap"-széria a panasonictól. ráadásul a feketéje is jobb picit a GT-nél. mindenkinek azt ajánlom, nézzen meg egy panashopot és utána döntse el, h megér-e 1-2%-nyi képjavulást ~100ezer-forintot. erre minden józan ember azt mondja, h nem. ezért várom olyan nagy izgatottsággal és hévvel a 15.-ét.

    amint megjön a cucc majd teszek fel videót youtube-ra. (bár ezek nem adják át teljesen a lényeget, mert olyan profi kamerám nincs is).

    input lagot nem fogsz látni a filmezés közben és tv-zés közben SOHA, max konzol játékok esetén hébe hóba, de nem zavaró mértékben. szóval számomra ez kicsit túlvan lihegve.

    mindenki azt veszi amit akar, de nekem már meg van a kiválasztott és meg is tudom magamnak magyarázni és saját tapasztalatokkal alátámasztani a döntésem helyességét. számomra nagyon fontos az ár/érték és a garancia. ha GT megkapta volna a 4évet akkor nehezebb dolgom lenne, na de így ??? no question

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák