Új hozzászólás Aktív témák

  • BaLee

    addikt

    LOGOUT blog

    válasz KTTech #5004 üzenetére

    Igen, de pont ez az, hogy ezt csinálják jól.

    Bemegy egy tájékozatlan vevő az MM-be, hogy neki lapostv kell, 2 perc alatt rámoccan a Samsung Led reklámpólós srác és 15 percen keresztül magyarázza neki, hogy miért jó neki a Smart tv. Igaz ő lehet sosem fogja használni, de megveszi, mert az egy Smart tv.
    Valamit pl. nálunk a helyi MM-ben fő helyen vannak a Samsung termékek, sőt egyedül Samsung tv-hez van kitéve aktív szemüveg amivel lehet gyönyörködni az animációs mesefilmben vagy demó anyagban ami tényleg nagyon ütős.

    Meg az LG-nek volt kint passzív szemüvege de az nem volt olyan jó szerintem. A többi gyártónak nem volt kiemelt helye, nem volt külön "rábeszélő embere" nem volt külön polca, sőt a Panasonic 3D Plazmán nem is 3D anyag ment hanem valami szar analóg adás.
    Ez mind marketing. Ilyen dolgokra is vissza lehet vezetni, hogy miért megy jól nekik.

    Kevés ám az olyan ember, aki olyan határozott és konkrét elképzeléssel megy oda, amin nem fog változtatni, vagy amiről egy eladó ne tudja lebeszélni hamar, ha ő mondjuk a Samsung tv-k eladása után kap jutalékot.
    Hallottam én már nagy sületlenségeket TV osztály vezetőjétől is plazma témában, pedig nekem annyi közöm volt hozzá hogy ezt a fórumot szoktam követni, semmi egyéb.

    Amúgy én eddig Samsung termékekkel mindig elégedett voltam, most vettem egy Samsung SSD-t, ismerősöm Samsung notebookot, és az okostelefonok piacán is talán ők az elsők.

    Ez nem véletlen...

    Ja és ami még fontos, hogy ők is előszeretettel adnak termékeikre 2-3 (esetenként 5) év garanciát, ami mellett ha ipari hulladék is a termék, ha tönkremegy kapsz egy újat...

    Hozzáteszem, azért az elég durva volt, mikor előttem bontottak ki 2db Panasonic P42S30 plazmát és mindkettőn volt 2 pixelhiba, valamint az enyémen is annyi volt amit hazahoztam családnak. 3-ból 3 az már kicsit gáz...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák