Új hozzászólás Aktív témák

  • 89Csabi89

    tag

    válasz janos666 #33985 üzenetére

    Ez nagyon érdekes :U Leírom a tapasztalataimat.

    Ott kezdeném, mert nem mindenki tudja, hogy János tegnap bekalibrálta a 50ST50-esemet is meg a Monitoromat is, az én legnagyobb örömömre :P .

    Nyilván adta magát, hogy a két képet monitoron nézzem meg először, és már elve azzal kezdenék, hogy a két kép között nincs különbség, legalább is ami a monitort illeti, de tényleg semmi. Minden részlet ugyan úgy néz ki!
    Fogtam magam, és ráraktam mind a két képet PenDrive-ra és szépen megnéztem a tévén is, nos a RAW egy rakás sz*r, a csajnak a bal oldalon csak a szélsőn 3 tincsén látszanak a részletek jobb oldalon meg csak egyen ott középen, a többi része a képnek full fekete! Még a másik képnél már szépen kezdenek megjelenni a részletek kb. mint a monitoron, viszont kicsit kezd zajos lenni a kép. De egyik kép sincs a közelébe annak amit az eredeti BD-n látok, mikor itthon elindítom a filmet és megállítom pont ennél a jelenetnél, ott eszméletlen csodás az összes részlet az összes fonal vonal látszik, egyszerűen brutálisain lenyűgöző :D .

    És még egy kis Samsara, most néztem meg csak azokat a képeket is. Az ST50-en a 3. a legjobb ott már kezd kicsi részlet kirajzolódni, majdhogynem annyi mint a monitoromon az 1. es kép, a 2. és a 3. as említésre se méltó. Túl szürke már a sziklás rész, még az ST50-en az 1. és 2. nem érdemel szót mert ott meg full fekete!

    Na erre varrjon valaki gombot :))

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák