Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsoca_D

    tag

    válasz BBéci #32398 üzenetére

    A téli sportok közül én leginkább a síugrást, azon belül is a sírepülést szeretem. Szerintem azt is tehetjük a Forma1 mellé. Én biztosan inkább a Forma1-et választanám kipróbálásra a kettő közül. :D (Főleg, hogy autóval már sokminden őrültséget kipróbáltam, többek közt Hungaroringet is)
    A sportolást én is kiemelkedően fontosnak tartom, de koromból és sérüléseimből (betegségeimből) kifolyólag a rekreatív teniszen kívül nem nagyon mozgolódok. Régebben kipróbáltam aktívan (klub szinten) nagyon sok sportot, kézilabdát pedig mai első-második ligás szinten műveltem évekig.
    Ennek ellenére a sportok nézése és a szurkolás gyerekkorom óta kihagyhatatlan örömökkel szolgál. Persze nem vagyunk egyformák. A bátyám pl. mindig is utált bármi sportot nézni (most már csinálni is), pedig ő is aktívan sportolt évekig.

    PS "Csak azoknak engednék tévében sportot nézni (kivéve F1 és hasonlók) akik igazolni tudják, hogy rendszeresen, legalább heti 3x1 órát intenzíven edzenek, mozognak."
    Még szerencse, hogy ez nincs törvénybe foglalva. OK, hogy én kierőltetném magamból fél lábon a heti 3 órát, de mit csinálna szegény (TV)teniszfüggő 77 éves apám... :DD

Új hozzászólás Aktív témák