Új hozzászólás Aktív témák

  • hunspikey

    őstag

    válasz kovadika #31950 üzenetére

    Nézzük meg, hogy mi csinál most az ST-ből VT-t?

    Egy picivel gyorsabb sub-field-drive és egy jobb filter. A többi smafu - parasztvakítás. Szerintem a Pana az ST60-ba betolja a mostani VT50-es elektronikát és talán ad majd egy jobb filtert is. Én ezért gondolom, hogy nem lesz melléfogás, mert egy nagyon jó készülék lesz. Kérdés, hogy megjelenéskor megéri-e az ártöbbletet? Valószínűleg nem, de ahogy az ST50 ára is nyárra hirtelen 100 ezer forintot zuhant, lehet az ST60 is így tesz majd.

    És akkor még van ezer dolog - ezeknek a fontossága felhasználónként változhat - pl sokkal kulturáltabb smart felület, sokkal jobb menürendszer stb stb. Azt ugye még nem is tudjuk, hogy változik-e az ST szériában a foszfor illetve tudnak-e lejjebb menni fekete szinttel egy javított panel drive-al? Nem tudni. Én várnék - de ez csak az én véleményem.

    Mondjuk az eléggé zora húzás lenne a panától, ha az ST60 egyértelműen verné képben az idei VT50-et... de meglehet ez fog történni, mert bajban vannak, minden eladást ők akarnak, előre menekülnek - nem azon agyalnak, hogy szépen lassan csöpögtessék a fejlesztést. Itt most össztűz van úgy érzem.

    A whisky skót, a kávégép olasz, a TV meg Oled, épp egy LG77G3

Új hozzászólás Aktív témák