Új hozzászólás Aktív témák

  • whappela

    csendes tag

    válasz WhiteWalker #22793 üzenetére

    Ezt most nem értem. Hogyhogy nem azt kapta, ami a hirdetésben volt?! Ha nemcsak az a gond, hogy hibás, hanem ráadásul még csak nem is egy 60-as E530 plazma, akkor miről beszélünk egyáltalán? :) Remélem, hogy nem ez a helyzet, mert ha igen, akkor kénytelen lennék szegény Dexar kollégára aszondani, hogy megőrült, hogy nem ezzel kezdte...
    Ez a garanciaügy valóban kissé zűrös, ebben nincs vita, de az ilyesmi időben való pontos tisztázása a vevő felelőssége is. Csábító a legolcsóbb bolti árnál is 25%-kal alacsonyabb áron hozzájutni nagy értékű vadonatúj műszaki cikkhez, de a vaterázáshoz ne úgy álljon hozzá az ember, mint egy webshophoz. Itt főként magánemberek adogatnak-veszegetnek, szóval ehhez elengedhetetlen a megfelelő kommunikáció, és bele kell kalkulálni a kényelmetlenségeket is. Nem lehet rögtön fölnyomni valakit azért, mert nem úgy történtek a dolgok, mintha boltból vásároltunk volna házhoz szállítással. Ha a faszi valóban elintézi neki a hivatalos papírt, akkor simán überjól járhatott Dexar ezzel a vásárlással még így is. Én csak aszondom, hogy fölösleges rögtön a legrosszabbra gondolni és fölnyomásban gondolkodni, ha egyszer van esély, hogy anélkül is jól végződik. Ésszerűen kell kezelni az ilyen helyzeteket.
    (Különben minden rosszindulat nélkül: ha valaki egy magánembertől egy ennyire értékes, szállításra közismerten bazi kényes műszaki cikket vásárol sima futáros postázással, pláne első vaterás vásárlásaként, az tuti, hogy még nálam is nagyságrendekkel jobban szeret veszélyesen élni.)

    (#22794) liszi70: "Azért az elgondolkodtató, hogy minek is tette föl a leütés után azonnal, még egyszer ugyanazt a hirdetést? Amit gyanúsan gyorsan levett, ahogy írtam neki"
    Ebben van valami, de végül is akármi lehet emögött. Csak az érdekesség kedvéért. Szóval a vaterán kívül is hirdetett, tehát ha tényleg több tévéje volt, máshol is elkelhetett, és pl. azért zárta le. Nem lehet semmit sem tudni.
    Még egyszer, én csak annyit mondok, hogy az eddigi vaterás tevékenysége alapján nem egy tipikus csaló. Ettől még persze lehet, hogy mégis egy kibaszott csirkefogó gazember, viszont akkor legalább a kifejezetten dörzsölt fajtából való, aki energiát feccöl a tevékenységébe, sőt eddig még arra is ügyelt, hogy úgy kúrja át a vásárlóit, hogy azok elégedettek legyenek. :)
    Én is kíváncsi vagyok, mi lesz a dolog vége, őszintén remélem, hogy nem marad el a hepiend.

    Dexar: Majd számolj be, hogy mi lett. Egy biztos: egyelőre eszedbe ne jusson visszajuttatni neki a tévét (ha mégis, azt csakis azután, hogy visszakaptad a pénzt).

Új hozzászólás Aktív témák