Új hozzászólás Aktív témák

  • liszi70

    nagyúr

    válasz pongi1 #17702 üzenetére

    Köszönjük szépen a beszámolót, én is épp ST50 rendelése alatt állok!

    "A megjelenített kép a legtöbb esetben gyönyörű,... kivéve a korábbiakban fent említett divx, xvid, stb. anyagoknál. Bizony az egy élvezhetetlen katyvasz volt. Ilyen anyagot ekkora tévén nem szabad nézni. Azt hiszem ez a formátum inkább a PC monitorán találja meg leginkább a helyét, meg esetleg a kisebb LCD kijelzőkön."

    Ebben nem teljesen értek veled egyet, még egy kisebb LCD-n is rosszabb (tapasztalatom szerint) a kisfelbontású anyag megjelenítése, mint egy nagyobb plazmán. Jó, nyilván ne 65VT50-en nézz 512x256-os divx-et, de egy 50-esen még elviselhető, mondjuk 3 méterről. Pláne, ha az az anyag nem is létezik HD-ban.

    Apropó! BBéci! Én is kidobnék minden SD és még kisebb felbontású anyagot gondolkodás nélkül, ha létezne és beszerezhető lenne HD-ban. De egy csomó, számomra nagyon fontos mozgókép, csak ilyen rossz minőségben létezik. Maga a filmélmény fontosabb számomra, mint a megjelenítés technikai színvonala, szóval az én áhított megjelenítőmnek (50ST50), ezekkel az anyagokkal is meg kell bírkóznia, aránylag normális szinten.

Új hozzászólás Aktív témák