Új hozzászólás Aktív témák

  • l.skywalker

    félisten

    válasz Moby #1052 üzenetére

    Rosszul értelmezed a dolgokat. A dedikált konzol gyártása nem azért nem áll meg, mert titokban világuralomra törnének vele. Maximum 50 milliót adtak el a One-ból, de ez a nagyon maximum felfelé kerekített átlag. Ha egy időben jön ki, akkor mostanra a Switch-ből is biztos 1,8x több fogyott volna. A PS-ről felesleges is beszélni. Spencer egyszer már beszélt róla, hogy fontosak nekik a meglévő konzol tulajdonosok, így amíg lesz rá igény, gyártani fognak dedikált eszközt. De!

    Már régóta lebegtették, hogy jönnek majd alternatívák:
    • egy teljesen digitális eszköz (ez lett az All Digital S)
    • egy only streaming eszköz (ez még nincs hivatalosan sehol ill. az xCloud-al majd az S és az X lehet ez)
    • és idővel kínálni fogják azt az alternatívát, hogy ne is vegyél Xbox-ot, játsz azon amid van

    De ez az egész piaci átalakulás nem újkeletű. A generáció elején az E3-on amiket bemutattak és amikkel megbuktak és amin röhögött rajtuk a fél világ (online only, lemezes játékot is csak 1x lehet felhasználni, stb. stb.) azokat a dolgokat kvázi azóta is vonalon tartották, csak más ruhában adják elő.

    Online only: szinte már mindenhez kell online jelenlét, ha nem is folyamatos, lévén a GamePass és a többi előfizetés asszem 7 naponta ellenőrzi a jogosultságot

    Egy játék csak 1x használható fel: Xbox One S All Digital

    És a hogy a cégcsoport többi termékét az előfizetéses/felhős formába irányította az MS (mostanra mondhatni sikeresen), így ezt követi most az Xbox is. Az Xbox marketing szintjén ugyanazt képviseli ezzel, mint amit az anyacég vállalt, fogalmazott meg. Nem, hogy nem átverés van (ami teljesen abszurd) hanem közös stratégiai irány. Ők ebben hisznek. És igen, sokan vannak, akik a jelenben még ezt abszurdnak tartják, de most vagyunk egy technológiai ugrás küszöbén, és idő múlva a mostani felhős szolgáltatások alá fog dolgozni sok olyan dolog, ami ma még el sem indult.

    Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

Új hozzászólás Aktív témák