Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz ImACeltic #100471 üzenetére

    Az igazság az, hogy azért nem válaszolsz, mert nem tudsz mit.

    Mert erre nem tér ki a sztori. Tudom, mert kerestem a magyarázatokat. Nincs magyarázat se a tudás, se a technológia, a tárgyak teljes ignorálására a történetben. Ha meg van, akkor meg ilyen "Faro szintű". Arra meg még ki sem tértem, hogy Faro, hogy kerülhetett olyan pozícióba, hogy törölje az Apollo adatbázist? Mikor ő csak egy pénzes ember volt. Elisabet-ék csak a pénze miatt fordultak hozzá, hogy segítsen. Holott ha az emberiség fennmaradása a tét, akkor csak össze fogott volna a világ(vezető hatalmai) a program megállítására, és nem egy robotikából és milicista szolgáltatásokból meggazdagodott trilliárdostól kuncsorognak pénzt. Aki ráadásul hozzáférést is kapott Gaia-hoz.. Na de ez már tényleg csak szőrszálhasogatás nem? :)

    Így nem marad más csak, hogy vagy elfogadod a játék által elédtárt tényeket, mint ahogy te teszed. Vagy nem tudod befogadni, ahogy én sem tudtam.

    Egyébként azon se gondolkodtál el, hogy az emberiség ott áll egy talpig páncél, óriás robot-állatokkal hemzsegő világ közepén. A kis bőrből varrott szütyőjükkel, meg a növényekből, tollakból készített ruháikban, íjjal támadva rájuk? :) Meg hogy az "ősi" létesítményekben végig volt áram. Ezek meg még mindig a nap forrósította kövön sütötték a békát? :D

    És ezt ne vedd magadra. Nem te vagy az első, aki ezzel jött nekem, és a válasz meg elmaradt. Tudtam előre, hogy ez lesz.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák