Új hozzászólás Aktív témák

  • Rigormortiis

    addikt

    Hu, mekkora vacilálás van már a ps4pro miatt. Ha van rá keret, nyugodtan meg lehet venni. Én nagyon jól elvahyok a 2 éves gépemmel, amíg dobog a szíve, nem lesz lecserélve.

    Viszont fölösleges f.szságokat ne terjesszünk. Kezdve itt a "mennyit számít multi játékokban a 60 fps". De inkább korlátozzuk az fps műfajra, mert szerintem senkit nem érdekel, hogy a Burning Crusade idejében úgy voltam a szerver második (néha első) klánjának kasztvezető raidhealere, hogy egy-egy intenzívebb raidnél gyakran még 15 alá is beesett az fps érték (kellett nekem gyenge gépet vennem...viszont ez nem kifogás a jó teljesítményhez). De mivel ez itt nem téma, nézzünk inkább egy aktuálisabbat, a bf4et.

    Ki merem jelenteni, hogy itt a topiklakok között nincs olyan, akinek a teljesítményén fikarcnyit is meglátszana, ha nem be-beeső 30, hanem 60 fpst kapna. Biztos van az a szint (komoly pénzdíjas versenyek), de ez itt konkrétan senkit nem érint.

    Nek vagyok egy nagy játékos, azért szinte mindig megvan az átlag 1,8-2es kd (1500-2000 spmmel, ergo nem kempingsajtolok), és csak kíváncsiságból elkezdtem nézni, hogy mitől szoktam meghalni.

    A legtöbb halál saját hibás. Értem ezalatt, hogy látom, hogy ott van, de a feje mellett fél centire lövök el. Vagy csak simán embalf.szkodom, mert késelni akarok vagy akármi miatt. Aztán kisebb százalékban vannak azok az esetek, amikor tényleg jobb az ellen. Nagyjából egyszerre réntunk fegyvert, de én csak a mellkasát/torkát lövöm, ő pedig érzésre is fejbehúz. Van ilyen, deal with it.
    A járműhalálokat nem is említem, mert ott rengeteg faktor közbejátszik, elég egy igen képzett vadászgéppilóta, aki a pályán lévő összes jármű életét meg bírja keseríteni, de itt sem az fps számít.

    És van, amikor a játék simán nem regisztrálja a lövéseinket (beletárazol, ő lepuffant és 100 százalék élettel továbbszalad).

    Biztos, hogy mondjuk 100 fűbeharapásból van vagy 3-4 amin segitene a 60 fps, de ismétlem, ez itt senkit nem érint.

    Szóval maradjunk annyiban, hogy a 60 fps kellemesebb a szemnek, de játékbeli teljesítményt maximum icipici mértékben befolyásol.

    Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled

Új hozzászólás Aktív témák