Új hozzászólás Aktív témák

  • andro93

    aktív tag

    válasz dilipok #77911 üzenetére

    Mint mondottam volt, a környezet geometriailag rendben van, rengeteg a tereptárgy, és egészen részletgazdagon ki vannak dolgozva a különböző helyszínek, de az effektek, és a textúrák közel nem a ma elvárható színvonalat hozzák számomra. Hasonló felépítésű játék te is tudod, hogy nem sok van, a WD szintén ubi fejlesztés, azt ne keverjük ide, de ha pl összehasonlítom a pc-s Gta 4 textúráival, nem sok különbséget vélek felfedezni. Az effektek, a rombolhatóság is le lettek butítva.
    A 2013-as gameplay vége fele pl. amikor meglőtték a szellőzőt, a golyó helyén izzott a fém egy ideig, a reklámtáblán ütött lyukakon átszűrődött a napfény, a csatornából felszálló gőz gyönyörűen nézett ki, a kocsik ablakain rendes 3d lyukakat ütöttek a golyók, nem csak textúra szinten, a kerekeiket ki lehetett lőni, leszakadt a lökhárító, a meglőtt festékesdobozokból kifröccsent a festék, és még sorolhatnám.
    Érdemes végignézni ezt a 3 és fél perces videót, jól láthatóak a különbségek a 3 bemutatott E3 gameplay között. Most meg ha kilövöd a lámpát, 5 sec múlva felgyullad.

    Bárki bármit mond, nekem ez a játék nagy csalódás, bár nem vártam az elmúlt években, amikor megnéztem az E3 gameplayeket, azért fel-felcsigázott, de a béta alapján egyszerűen csalódás, ez van. Biztos lesznek sokan, akiknek meg gyönyörű lesz, és nagy élménnyel játszanak majd vele.

    (#77913) dilipok: helyesbítem az előző kommentem: Helyenként idézi egy évekkel ezelőtti játék grafikáját. Pl a textúrák, szintjén. A karaktergenerálásnál is részletszegénynek találtam a karakterek kidolgozását.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák