Új hozzászólás Aktív témák

  • marilllyo

    veterán

    válasz Elims #74968 üzenetére

    Emlékeztek a régi szép időkre? Amikor még 300 Ft alatt volt a GBP? 2900 Ft-ért vettem Zavviról AVP3-mat meg Dantes inferno-t. GTA 4 collection 5000-ért.... amikor itthon még a 10-est karcolta. Kipörgetés után a duplájáért el lehetett adni. Eeejjj :(

    Szinte mindegyik adok-veszek oldalon fenn vagyok. Negatívom egyiken sincs. A jatekaim oldal a kedvencem. Ott szinte csak gyerekek meg gyépések vannak. Csak akkor hirdetek ha van itthon egy doboz xanax.

    El kell dönteni, hogy el akarod adni a cuccost vagy nem. Én mindig a legolcsóbb valós hirdetés alá megyek 500 Ft-tal. Nem érdekel...vigyék. Igaz az alkudozókat is el szoktam hajtani.
    De vannak olyanok amikre már én sem tudok mit mondani...

    Ez az ajánlat anno egy 12.000 Ft-ra kirakott Battlefront-hoz jött.
    Elkezdtem fogalmazni neki egy levelet ami úgy kezdődött, hogy "Te igenhülye....". Aztán mire megírtam az alig 30 sort megnyugodtam és nem küldtem el. :DDD

    A másik kedvencem pedig a : 15.000-re kirakott Witcher 3 alatt olvastam kb, egy hónapja. (Akkor már 10-11 körül volt a használt ára). Az ár fix, alku nincs. Postázni nem postázok és nem viszem el sehova. CSAK személyes átvétel Alsómucsajgödrösiben (nem emlékszem pontosan mi volt a település neve de valami kósza falucska Pest alatt ~80 km-re).

    ..ember.. :N

    PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

Új hozzászólás Aktív témák