Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
hakos1987
őstag
válasz Ati9500 #62299 üzenetére
Most vettem a Gamesoft -nál, hivatalos sony garanciát adnak és nagyon korrektek! Nem mellesleg az egyik legolcsóbb!
szerk: ez is csomagban van alapból, csak a játékot kiveszik mellőle, ezért nem kell meglepődni a dobozon...
[ Szerkesztve ]
Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)
-
oriic
HÁZIGAZDA
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
getdizzy
aktív tag
Sziasztok!
Új tévére ruháznék be hamarosan.
Most jelenleg egy 40 colos HD ready LG-m van.
Az elvárás egy FullHD tv lenne amin PS4-el játszanék és filmeznék leginkább.
A 40 colos tévét már kicsinek tartom ezért a min elvárás már egy 48 colos lenne és ha bele is fér Sonyban gondolkodom.
Az árat kb 150-200 ezer forintra lőném be maximum.
Előre is köszönöm -
Tuomas
addikt
válasz getdizzy #62310 üzenetére
Szia!
Itt lehet, hogy előbb, és szakszerűbb választ kapsz a kérdésedre:
Milyen Tv-t vegyek?[ Szerkesztve ]
We were here
-
chosa91
aktív tag
Lehet volt már, de nem igazán találom (pedig ~ 3 hete én is bújom a fórumot és naprakészen olvasom).
Destiny-vel kezdtem el játszogatni és "társakat" keresnék. Szint: casual (még minden új és tetszik is).
Tudtok esetleg magyar közösségi csatornát játékspecifikusan (only ps4)?"Find something boring, and make it funny!"
-
Migul
csendes tag
válasz toompa #61975 üzenetére
Sziasztok nekem lenne egy ilyen problémám mint a linkelt probléma de hiába csinálom meg semmi nem segít.
Egy nap vagy pár óráig jó aztán megint kidobja a lemezt ,bár ezt mondanom sem kell hogy most járt le a Gari szeptember 9 edikén.
Egy fehér tipusú Ps-ről van szó.
Valaki tud valami jó megoldást rá.
Köszi -
Blashe
aktív tag
Ha egy új PS fiókot hozok létre, akkor azon is tudom használni a már meglévő PSN live előfizetésem???
-
hakos1987
őstag
azt amúgy hol tudom beállítani, hogy egy fiók elsődleges vagy másodlagos legyen? Most elvileg 2 fiók van nálam beállítva, asszonyé meg az enyém, de nem tudom, melyik elsődleges vagy másodlagos...
Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)
-
hakos1987
őstag
az enyémet neten regisztráltam, asszonyét PS-en keresztül. Ezen a gépen lett aktiválva mind a kettő. Át tudom állítani valahogy asszonyét másodlagosra? Vagy egyáltalán át kellene állítanom? Ha veszek PS+ előfizut, mindketten tudunk online játszani, ugye?
bocs a lámázásért, kezdő vagyok
-
konikan
aktív tag
-
A`rpi
addikt
Ha lejárt a garancia és vacakol az eject gomb:
1.Szét kell szedni, rézfelületet megkapargatod. [link]
Vagy:Kikötöd a kapcsolót.
Mivel szoftveresen is ki lehet adatni a lemezt.
Lemezes játékon kinn a főmenüben Options> Remove Disc(#62320) hakos1987
Egy gépen egy időben lehet több elsődleges és másodlagos fiók.Lényeg csak annyi: Elsődlegesen beállított fiók tartalmai
(játékok, és a plus előfizetés)
osztódik meg más felhasználókkal a PS4 konzolodon.[ Szerkesztve ]
-
kanyez
tag
Konkrét üzletet esetleg tudnátok írni ahol a legújabb gépek vannak? Gamesoft-nál van CUH-1216A, azt tervezem is megvenni, viszont jó lenne még egyéb opciók.
Ahogy látom persze kb. sehol nincs kiírva hogy melyik széria, körbe kell telefonálni..
"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal."
-
hakos1987
őstag
köszönöm szépen a választ, így világos!
kanyez: [itt van, hogy melyik bundle-höz jár CUH-1216], ettől újabbakban már mind az van.
-
kanyez
tag
Igen, ezekkel képben vagyok, de engem csak a konkrét alapgép érdekel.
-
marilllyo
veterán
A Sony hülye e-mail-ezése... Egy rohadt demo miatt is "Thank you for your purchase 0 HUF.".....
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
phgergo
aktív tag
válasz kanyez #62325 üzenetére
Az elöttem szolok irtak, hogyha nem kell a jatek akkor kiveszik a bundlebol. Csak te nem erted, hogy ez mit jelent, vagy nem olvasod el a hszeket?
Hoppá, már tele vagy bejglivel? Akkor gurulj be a T4tt0id Twitch csatornájára, mert most egy 20.000 FT értékű PSN/Steam feltöltőkódot sorsolunk ki! ️ Lehet, hogy a következő játékod már nem csak a Streamen fog pörögni! https://www.twitch.tv/t4tt0id
-
A`rpi
addikt
válasz banana_joe #62329 üzenetére
Ha állítva használod tegyél alá valamit (ha nincs állványod, ittlévők közül sokan nem preferálják mivel hangosabb így a gép. )
Tudjon alulról is szellőzni, tudni illik, két oldalán szívja be a "hideg" levegőt, és ha állítod, akkor pont az egyik oldalon "áll".[ Szerkesztve ]
-
kanyez
tag
#phgergo
Nyilván időközben rájöttem.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Neoteric
addikt
US Storeon is mától lesz elérhető az Uncharted demo?
PSN: ne0teric_sAN
-
F.B.I.
veterán
Az állítva használatról (mivel most szedtem szét a harmadik gépet, ami....úristen, hogy néz ez ki kategóriába került nálam, holnap képekkel):
- aki állítva szeretné használni, az arra az oldalra állítsa fel, ahol a meghajtó van, mivel több friss levegőt tud beszívni így, a felülre kerülő venti, továbbá így nagyobb nyíláson áramlik be a levegő, mivel a másik oldalt a merevlemez a felét elfoglalja, halkabb, szárazabb érzés. Valamint így a processzor is jobban szellőzik, mivel a műanyag felületet közvetlenül éri a levegő, nem szorul be a gép alatti 10 mm résbe, mint fektetett állapotban. Standat Legóból a legegyszerűbb (kép holnapra arról is).
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Back to the Future: The Game - 30th Anniversary Edition Trailer
Megjelenés:
US: Október 13.
EU: Október 16.
Nagy kedvenc a sorozat, mindenképp megveszem.
Live-Die-Respawn
-
Elims
veterán
válasz hakos1987 #62301 üzenetére
Majd kiderül,hogy mennyire korrektek..tőlük rendeltem az uncharted-et.
Árpi: "...vacakol az ecject gomb:
1.Szét kell szedni, rézfelületet megkapargatod."'hàt hallod...mi vagy te????Lexikon???? !!!! :-)
Ezt én is köszönöm!!! (Ha ne adj'isten..)
"Ha állítva használod tegyél alá valamit (ha nincs állványod, ittlévők közül sokan nem preferálják mivel hangosabb így a gép. )"
Mondom én! :-)
Nekem is àllítva van az első perctől kezdve.Állvàny nélkül...F.B.I: És igen,nem a meghajtò oldalàn van àllítva. :-/
(Nincs hely,de ma megfordítom.)
Köszi! -
killer095
őstag
Mikortol lesz elérhető az uncharted demo nem tudjátok?
ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
-
Bencus88
nagyúr
Nem volt egy nagy durranás ez az Uncharted. Tetszik a játékmenet, de 20 perc volt. Esélyes, hogy beszerzem.
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest