Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ldave

    félisten

    válasz ProEvoFan #264100 üzenetére

    Az Óperencia nagyon is ajánlott, ha kedveled a körökre osztott, taktikusabb rpg játékokat. Ez a régi Eye of the Beholder, Lands of Lore játékokat idézi, modern köntösben. Van benne teljes magyar nyelv támogatás.

    Pár kevésbé ismert játék, amikkel még játszottam a mostani Indie akciós listáról:
    Ashen: ez egy Dark Souls-szerű játék, a játékmenet persze valamivel egyszerűbb, de a hangulata egész jó. Ha kedveled a stílust, ennyiért megéri.
    Outward: kinézetre sajna eléggé PS3-as időket idéz, de egy remek RPG, ami egyáltalán nem fogja a játékos kezét, szóval eléggé hardcore élmény, ami manapság ritka.
    Creaks: nagyon hangulatos puzzle játék, egyik legjobb idén, amivel játszottam. Van benne jópár agyizzasztó feladvány, rájönni a megoldásra igazi katarzis tud lenni :)
    Slay the Spire: kártyás játék roguelike alapokon, pakliépítésen van a hangsúly. Három teljesen eltérő stílusú karakter van benne, sok-sok kombinációs lehetőség.
    Observation: scifi kalandjáték, kicsivel több mint egy walking sim, de lényegében oda sorolható. Annyi a csavar, hogy itt az űrállomás MI-jét irányítjuk, nem magukat a karaktereket.

    Természetesen ennél jóval több remek indie cím van most akcióban, csak így hirtelen átfutva ezek jutottak eszembe azok közül, amik nem a felkapottak közül valók.

    Ja, és mondjuk a Mosaic semmiképp nem ajánlott részemről, belefutottam egy bugba a végefelé, amitől nem lehet továbbhaladni a történetben, a checkpoint save sem segít rajta, ahhoz meg nem elég jó a játék, hogy újrakezdjem...

    [ Szerkesztve ]

    A Slime draws near! Command?

Új hozzászólás Aktív témák