Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz marilllyo #259229 üzenetére

    Olvastam már. Ez a grafika dolog érdekes. Szerintem tök jól néz ki. Nem egy csoda, de simán vannak szép momentumai. Itt egy galéria nézd meg: [link]
    A hó az okádék, ez tény. :)

    De szerintem rengeteget változott a játék, nem tudom, hogy mikor játszottál vele utoljára rendesen. De láttam videókat a megjelenés körülről. És mostanra már nagyon más. Került bele egy harmadik nehézségi szint, és ha jól láttam arany alkatrészek se voltak benne. Nem beszélve a Summit, heti Event-ekről. Az lvl 1000 is később került bele. Kezdetben 600 volt.

    Egyébként mostanában kezdtem el komolyabban játszani az autókon kívül mással is. És tényleg nem rossz. Repülőket szoknom kellett, főleg a versenyeket (nem az akrobatikus feladatokat), de már azokból is megvan mind. Tegnap gyúrtam kicsit a hajómra, kellene még rá alkatrész, az sem vészes.

    Most az köt le, hogy csinálom a Summit-okat. A fődíjért, a Plat szintért, általában fullos járművek kellenek (nekem közel sincs mindenből fullos). Már tegnap elkezdtem gyúrni az eheti versenyekre.
    Márciusban volt egy óriási update, az Inner Drive. Abba bejött egy full külön álló rendszer, ahol kisebb/nagyobb hobbikat kell "teljesíteni". Három kategóriára van osztva. Versenyzés, Felfedezés, Gyűjtögetés. Rengeteg különféle feladat. Versenyezz 1000km-t klasszikus kocsival. Juss el egyik városból a másikba "x" idő alatt. Vegyél 5 Ferrari-t. stb stb (teljes lista: [link] )

    Szóval folyamatosan van mit csinálni benne. Egyedül még amitől én hányok, a légpárnás hajó versenyek. Azokat nem sikerült még mind megnyernem.

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák