Új hozzászólás Aktív témák

  • Tuomas

    addikt

    válasz arty #244592 üzenetére

    És mi ellen emeled fel a hangodat? Hogy milyen szart adnak a ps-hoz ingyen?
    Ez egyéni probléma, mert a tetszik-nem tetszik szubjektív vélemény.

    "A fontos és lényeges: az üzenet. Hogy 36 ezren nem nyelnek le bármit, szó nélkül."
    36 ezer ember felemeli a hangját azért, hogy el lett b*szva az egész hónapjuk, amiért a sony ilyen játékokat rakott a ps+-ba.
    Lefordítom: 36 ezer embernek nincs jobb dolga, mint az ellen anarchiát kiáltani, hogy 1 hónapban milyen játékot kapott "ingyen". Ez egészen fenomenális, és kicsit sem kretén.

    Amióta bevezetésre került a ps+, és járnak ingyen játékok, azóta minden hónapban minimum egyvalaki jön ide, és megmondja a frankót, hogy a ps+ aktuális havi játéka:
    - "Szar, mert nem tetszik"
    - "Szar, mert megvan, ha tudom, hogy elérhető lesz ingyen, akkor nem veszem meg"
    - "Szar, mert szar"
    - "Szar, mert nem azt adták, hanem ezt"

    És amióta a ps+ létrejött, mint szolgáltatás, minden hónapban le van írva (pont a magadfélék miatt), hogy a szolgáltatás árát nem csak az ingyen játékok miatt fizeted ki, hanem:
    - nagyobb felhőtárhely
    - automatikus mentés a felhőbe
    - on-line játék lehetősége
    - további akciók
    - és a sokat emlegetett ingyen játékok.

    Na már most, ha a szolgáltatás nem tetszik, akkor ne fizess rá elő. Ezzel tudod a legjobban kifejezni a nemtetszésedet a szolgáltató felé. Amint megtudja a Sony, hogy nem fizetsz elő a ps+-ra, Japán módra harakirit fognak elkövetni. Ja nem...

    Ne haragudj meg amit itt leírok, de itt hisztizel napok óta, egy olyan fórumon, ahol semmi, de semmi eredményt nem érsz el (csak a saját ízlésedre akarod áttéríteni a jónépet), még akkor sem, ha 100 %-osan jogos a felháborodás (de nem az). Ha ennyire problémásnak ítéled meg, akkor:
    1. Ne fizess elő
    2. Ne itt verd a popódat a földhöz, hanem írj a Sonynak egy e-mailt, aki úgyse fog veled foglalkozni, de legalább elmondhatod, hogy megpróbáltad, és nem csak hisztériázol egy, a Sonytól teljesen független fórumon.

    Ui: Bocsi minden kedves jóérzésű, és normálisan gondolkozó fórumtárstól a kemény kritika és a csúnya szavak használata miatt, és külön kérem elnézésemet azoktól, akinek bár nem tetszik a havi játék, május hónapban is ugyan úgy folytatni tudják általános életüket, nem akadnak meg ilyen apróságokon. Jelen hozzászólásom természetesen nem nekik, és főleg nem ellenük szól.

    [ Szerkesztve ]

    We were here

Új hozzászólás Aktív témák