Új hozzászólás Aktív témák

  • l.skywalker

    félisten

    válasz .LnB #244457 üzenetére

    Én szerencsére kevés "laikussal" találkozok (habár magamat is ide sorolom, de hozzám képest az ilyenek a laikusok), de igazából ez érthető dolog. A játékosok többsége nem tud ennyire elmélyülni ebben a világban, nem olyanok mint te (vagy én). Egyszerűen leül és játszik és ennek megfelelően alakul ki az ízlése, de nem fog 20ezreket fizetni arra, hogy megkockáztasson olyan játékot, amit nem ismer.

    Anélkül, hogy megbántanék bárkit, a saját ilyen ismerőseimről beszélve szigorúan: igénytelenek ebből a szempontból. A FIFA amiért minden évben fizetnek, ezen túl csak a F2P játékok és mindegyiknek van egy "kedvence". Megveszi 2 évente az Assassin's Creed-et, vagy a Call of Duty-t vagy valamelyik ismertebb franchise újabb darabját.

    Én másik platformon játszok a Kingdom Come: Deliverance-val. Van benne 130+ órám.
    Ezen túl összesen 6 ismerősöm indította el a játékot, ebből 5-en egy óránál kevesebbet játszottak vele.

    Nem az ő ízlésükkel van baj, hanem én fedeztem fel magamnak ezt a játékot. De ezt a felfedezést nem sokan csinálják, mert számukra a játék maga egy olyan kikapcsolódási forma, amibe nem visznek bele külön erőfeszítéseket. Leül, elindít, játszik.

    Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

Új hozzászólás Aktív témák