Új hozzászólás Aktív témák

  • saelin

    veterán

    válasz hombre[EU] #181683 üzenetére

    Ha jó mechanikái lesznek akkor pár embert behúzhatnak vele (lásd Warframe), de eddig semmi mélyet nem láttunk a játékból. Eddig nekem az jön le, hogy egy "easy to pick up" gameplayt csináltak, ami elé naponta leülsz, gyűjtögetsz, fejlődsz és ezt ismételgeted amíg elérsz egy pontra. Ezen a ponton meg vagy lesz még content vagy nem (endgame), és azt is ki tudja meddig lehet nyúzni.
    A másik meg ami engem visszatart a játék megvásárlásától, hogy 1-1,5 év múlva kukázva lesz mint a destiny első része, és kiadják az Anthem 2-t... Nem hiszem el hogy egy AAA studio sem tud valami jó hosszútávú játékot összelökni, amit évekig csak bővítene. Nekem ebben priceless a Warframe és a nemsokára Ps4-re is megérkező Path of Exile. Lassan de biztosan csorognak ezekhez a contentek, egyedüli hátránya ennek az üzleti modellnek az elképesztő mennyiségű grind, ami a free to play velejárója inkább.

    Ezt pont beszéltük haverokkal is, hogy ha az Anthem-et is sokáig támogatnák, jönnének hozzá tartalmas DLC-k, akkor boldogan dobnánk utánuk a pénztárcánkat, csak túl sok a de... Új IP, amit egy olyan studio csinált akinek eddig single cuccokkal volt tapasztalata, túl ködös a játék core mechanikája még mindig és a legborzasztóbb az egészben, hogy az EA áll mögöttük. A szívem az mondja vegyem meg, de az agyam visít, hogy No, no, nooo...

    [ Szerkesztve ]

    "It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."

Új hozzászólás Aktív témák