Új hozzászólás Aktív témák

  • F.B.I.

    veterán

    Kis segítség kellene még (bolha23-ól már kaptam)! :F

    Eladtam a füleseimet, mert mindegyikkel csak probléma volt a konzolon (az A30, meg kicsi a fejemnek), ezért valamit be kellene újítani (itthon).
    Eddig a Logitech F540 fülesem volt a legkényelmesebb és a legjobb hangzású, még sztereóként is, de a PS4 nem támogatja rendesen, a külön álló chat és játék hang vezérlést ezen a fülesen, sőt itt még egy bónusz alapzúgás is befigyel, ami másoknak idegesítő. Az A30 tökéletes lenne de mixamp nélkül, szintén nem nagyon hallom a party-t (prioritáson sem)+ nyomja a fülem.

    A fentiek miatt, az alábbi 3 fülest néztem ki: a legolcsóbb és nem tudom, mennyivel kevesebb az újabbtól a Sony wireless PS3 fülese, ami már gondolom jól működik a géppel, bár nem tudom mennyi hangerőt tud tolni de ezzel legalább, feltehetően, jobban lehet erősíteni a party hangját, a másik az újabb Pulse, amiről hallottam már (bolha23), hogy nagyon jó de negatívumként jött, hogy a felső pánt része iszonyat nyomja az ember fejét, mert csak sima bőr és nincs benne szivacs, a harmadik pedig, egy jóval drágább (de jó pár évre veszem) Creative, ami 2 ismerősnek is van, nagyon jól szól van kraft de mindent a PC-én kell beállítani és utána feltölteni a fülesre+állítólag nagyon kicsi a fülpárna, elnyomja az ember fülét (a többi Creative, olcsóbbak, nem tudom, hogy működnek).

    Szívem szerint a legolcsóbb Sony-t venném, mert elég a sztereó de nem tudom, hogyan szól egy partyban, illetve mekkora hangerőt tud.

    Akiknek van a fentiekből és megosztana velem pro és kontra gondolatokat, annak megköszönném, mert nem nagy kedvem van kidobni 30-50K-t az ablakon (az ASTRO és Tutrle Beach füleseket direkt kihagytam, mert itthon beszerezhetetlen és a garival is csak csöcsön lennék).

    Bocs ha hosszú voltam. :B

    Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák