Új hozzászólás Aktív témák

  • Gery9112

    őstag

    válasz prokxy #142862 üzenetére

    Hát nézd szerintem, ha újra Horizonnal szeretnél játszani, akkor vedd meg nyugodtan az AC-t. :DD

    Witcher 3. részével pedáloztak a készítők a fejlesztés közben de kb. annyi a közös a két játékban, hogy mindkettő címe tartalmaz i meg e betűt, illetve a felfedezetlen terepet kérdőjellel jelölik a térképen.

    Maga a játék nagyon a mellékküldetésekre van kihegyezve és sajnos azok közül eléggé kevés sikerült változatosra (130 küldetésből 20 talán ami a főküldi). Ebből a szempontból nálam u.a. mint a Horizon mert a mellékküldetések teljesen hidegen hagytak.

    A látványvilág és az ókori Egyiptom megalkotása csillagos ötös, nem véletlenül adták ki nemrég a túramódot a játékhoz. Félelmetes milyen részletességgel alkották meg a világot. Itt is pariban van a Horizonnal

    Skill fa is jó, hasznos skilleket lehet megszerezni (pár skill kb. a Horizonból lett átemelve pl: ugrás közben belassul az idő mikor a nyilat kilövöd).

    Amiben ez a játék szerintem gyengébb mint a Horizon az a sztori, míg ott érdekesnek hatott itt tényleg csak annyira elég, hogy A pontból el akarj jutni B pontba. Ebből a korszakból, tekintve milyen hatalmi játszmák zajlottak, sokkal de sokkal többet ki lehetett volna hozni.

    Pozitívum viszont, hogy a felszerelésed fejlesztése és a felfedezés nagyon érdekes. Jó volt felfedezni a sírkamrákat, bebarangolni a piramisokat és a barlangokat.

    [ Szerkesztve ]

    PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832

Új hozzászólás Aktív témák