Új hozzászólás Aktív témák

  • TazLeacher

    nagyúr

    válasz marilllyo #141124 üzenetére

    A kis TR-ek tényleg jók, főleg co-op-ban. Portált egyszerűen imádom, de ott is a 2. rész a co-op-al tette fel az "i"-re a pontot.

    de ha ezek kellenek akkor ismerned kell a játék minden szegletét...

    Kivéve a sok eldugott értelmetlen helyen lévő gyűjthető sz@rságot, aminek semmi értelme, és csak azért van a pályán az a rész, hogy odabiggyesszenek valamit, mert egyébként normál játék funkciója sosincs. Vagy pl. a Resi 5 azon trófeája, hogy golyóval téríts el egy nyilat...nem is vagy vérbeli játékos, ha ez így magadtól, segítség nélkül nem jön össze. (Normál esetben egy ilyen nem esik ki egy átlagos végigjátszás altt. De valószínűleg a 10. végigjátszást követően sem. LEHET, hogy véletlenül behúzod az első sarkon, de nem attól leszel a játék minden csínját-bínját ismerő mester, mert ez összejött.) Aztán jönnek az olyan trófeák, aminek jelentős köze van a szerencséhez. Pont a napokban volt szó a MHW egyik trófeájáról. (Nem játszottam a játékkal, így lehet nem pontos.) Minden szörnyből le kell ölni egy giga nagy példányt. Igen ám, de ezeket véletlenül dobálja a játék. Sokra mész a gondolkodással meg a játékismerettel, ha nem dobja be a játék...

    Valljuk be, hogy a trófeák arra vannak, hogy az erre fogékonyaknak kitolják jelentősen a játékidőt. Így tud egy 5-6 órás játék akár 30-40 órára is lekötni.

    Disney Infinity adok-veszek-csere: https://goo.gl/2CPMqH

Új hozzászólás Aktív témák