Új hozzászólás Aktív témák

  • marilllyo

    veterán

    válasz RangerFox #114595 üzenetére

    Driveclub az okosok szerint inkább arcade. Bár attól függ mihez viszonyítjuk. Egy NFS játékhoz képest inkább szimulátor. Attól függ mit szeretsz. Ha az ilyen open world NFS szerű izgalmas "akciódús" autós játékokat csíped akkor a DC nem a te világod. DC-vel a legtöbben úgy vagyunk / voltunk, hogy elsőre unalmas néha bosszantó valami. El is adtam a francba. Aztán második nekifutásra meg szépen be tudja húzni az embert ha ráérez és onnantól rettentő addiktív lesz.

    A régebbi Cod-okban is van még élet. Én pl a Ghost-ot próbáltam nem rég. Bőven játszanak még vele. Egyébként meg az összes COD multija kb ugyanaz. Szerintem a Titanfall 2 jobban összerakott. HA egyik sincs meg akkor egyértelműen TF2.

    Divison-nel játszanak még ...meg ugye van lehetőség randomokhoz becsatlakozni. (Bár csak óvatosan). Diviben végigtolod a főküldiket aztán bemész a DZ-be. Ott viszont sajnos elég hamar monotonná válik a játék. Ha meg akarod venni akkor vegyél hozzá DLC-ket is. Úgy tovább kitart de ha rám hallgatsz akkor futsz csak neki, ha van egy ismerősöd akivel tudsz együtt játszani.

    [ Szerkesztve ]

    PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

Új hozzászólás Aktív témák