Új hozzászólás Aktív témák

  • Szigma70

    addikt

    Ennél a "sima" vs Pro témánál kicsit olyan érzésem van, mint amikor
    két Suzuki tulaj azt vitatja, hogy megéri e a 100+ oktános benzint tankolnia.
    Az egyik esküszik rá, hogy sokkal jobban megy a gép :DD a másik feleslegesnek tartja.

    Tudjátok, ha egy játék 60 képkockával, natív 4K-ban megy, de csak azért játszod mert épp az a menő game, meg mert az így megy, de a játék még így is xar akkor........
    Ha meg egy játék nagyon jó, élvezed minden pillanatát, szórakoztat, akkor qvára nem fogod nézni sem a képkocka/másodpercet, sem a felbontást.
    Kevés ilyen játék van, ezért van idő ilyen faxságokon vitázni :R

    Én mindíg ár/érték arányban vásárolok. Szerencsém is van, mert a gyerekem is úgy korosodik, hogy megtehetem azt, hogy 2-3 év csúsztatással veszem a konzolokat. Így vettem most nem egész 43ban egy Ps4-et. Vehettem volna Pro-t, szerencsére megtehetném,de erre a jó esetben 2 évre minek? Aztán a Sony is, generációváltás esetén mindíg magasról lexarja az előző gent. A pro tulajok úgyan úgy váltani kényszerülnek, mint én, te, mi. Ezért nem értem a bőszen digitálisan vásárlókat sem. Mert ha félárban lenne legalább az online tartalom, ami reális is lenne, akkor megérteném, de így ugyanannyiért megveszik azt, ami csak erre a generációra jó, és gépeladás esetén a leendő vevőnek még örömöt, ösztönzést sem nyújt a megvételre.
    Játszon mindenki azon, amin élvezi, és amilye van. De legfőképp jó játékok kellenek, nem pénzlehúzós techdemók.
    Ennyit akartam mondani. Hangsúlyozom, ez magánvélemény :R

    Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy

Új hozzászólás Aktív témák