Új hozzászólás Aktív témák

  • A`rpi

    addikt

    válasz gunszt #103427 üzenetére

    "Van egy Division lemezes alap játékom, amit itthon vettem szal EU-s, de ugye tudok játszani vele simán az US accon, viszont szeretném megvenni a SeasonPasst... a kérdés melyik storeban kéne hogy tudjak játszani az US accomon vele ?"

    A játékhoz a DLC-ket a magyar fiókon kellene megvenni, viszont előfordulhat a Season Pass minden tartalma nem fog megosztódni. Hogy pontosan mi a season pass tartalma, arról a neten tudsz informálódni, esetleg itt a PH-n a játék topikjában:

    Fórumok » PC játékok » Tom Clancy's: The Division

    Kérdés. > Válasz.

    "Azért vannak aggályaim mert egyrészt ubi-s játékoknál nemtudom hogy megy ez, másrészt alapból levan töltve már a dlc a base patch-ben szal csak unlockolni kéne vhogy... pl Bloodborne-nál is EU lemezem van és a dlc-t megvettem magyar store-ból és unlockolodott is US accon játékon belül... van valakinek tapasztalata Divinél ? nem dobnék ki szívesen 9k-t :F"

    Ahogy fentebb írtam a játék topikjában célszerű lenne informálódni, én USA fiókra nem venném meg, ha a játék Magyar lokalizációjú kettes régiós.

    Ha biztosra akarsz menni, USA store-ból vásárolod meg az alapjátékot, és a DLC-t Season Pass-t is így biztos nem lesz gond.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák