Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
atee
őstag
válasz TheProb #6801 üzenetére
Nekem is vannak ilyen körök amikor egyszerűen nem találok AR-t. És hajlamos vagyok azt gondolni, hogy nerfelték. Aztán a következő körben a második házban három is van... össze vissza random az egész.
Természetesen akkor nincs egy pisztoly sem amikor több enemy is ugrott mellém.
És van, hogy top 10 ig nem találkozom senkivel fullos cuccban amit már az első 3 percben összeszedtem[ Szerkesztve ]
D-day 2002-01-04 01:54
-
Carlytoo
senior tag
Betehetnének pár könnyű harci járműt a játékba. Persze az is csak a gépből hulljon, mint "drop". Mekkora állat lenne. Viszont én akkor már beraknék valami elhárítót is, hogy ne legyen akkora előnye annak ,aki megszerzi.
"No sacrifice is too great, no treachery too small" - Inquisitor Horst
-
Mr.Csizmás
titán
-
atee
őstag
Most meg ez van.... We are very sorry that this crash occurred. Please help us track down and fix this crash by providing detailed information about this.
Tegnap este semmi baja nem volt. Ma meg el sem indul.D-day 2002-01-04 01:54
-
zarayg
aktív tag
valaki duo / squad? este 6ig vagyok rá vevő [link]
Telefonszámom: 36-30/935-51-87! || Szépen kérlek! Ha írok PM-et, akkor legyél hajlandó válaszolni rá! Köszönöm.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz cintula187 #6809 üzenetére
battlefield did it
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
mamusz11
tag
Sziasztok!
A ládakat amit a game-ben veszek azokat érdemes eladni egyből vagy tartogassam? Ti mit csináltok velük?
Learning never exhausts the mind!
-
Preda
aktív tag
Ne ez komoly volt. Ugrok Pochinkibe első épület kis két szintes kapásból scar. Fél perc és meglátok egy tagot az utca túl oldalán ...kap két fejest vége. Nézek ki a fenti erkélyen látom még egy tag éppen egyik házból jön ki, ös is kap két-három lövést meghal. Na mondom faja jól kezdődik. Megyek megnézem mi van náluk. Találok is pár jó dolgot. Lootolok tovább kör is pont jó épp a közepén vagyok. Lootolgatok mászkálok 1 percet, jön az arty támadás bemegyek egy sima egy szintes házba, a nagy egybe ebédlősbe. Mondon amíg red zone van lootolgatok bent, de kicsit fura volt, hogy sok találatot kap a ház mondom wtf. Kinyitom a fürdő ajtót és bamm meghalok egy artytól a házban mondom az igen. WTF bejött a kicsi ablakon vagy mi? Esetleg átbuggolt a tetőn? Más is találkozott ilyennel már?
-
Preda
aktív tag
válasz agressor12 #6816 üzenetére
Pedig én marha messze voltam az ablaktól. Ráadásul fürdőszoba volt, ahol sztm vagy kicsi az ablak vagy nincs is .
[ Szerkesztve ]
-
lafaty80
addikt
-
Carlytoo
senior tag
válasz cintula187 #6809 üzenetére
Ha talán RPG nem is, de egy Javelin mindenképpen.
-
Jinxb1rd
addikt
Vagy lehetne saját, erősebb bombázást kérni egy kisebb, de általunk megadott területre.
We are only Stardust...
-
atee
őstag
válasz SidCorky #6765 üzenetére
Nálam ugyan ez van most! Steamból eddig se jut csak küldhetem a jelentést nekik...(eddig mindig steamból indítottam)
Rendszergazdaként pont eddig a képernyőig indul és semmi több
Csináltam már mindent csak épp újra nem telepítettem... Ahogy olvasom nálad se ez volt a megoldás. Azaz semmi nem oldotta meg csak jó lett egyszercsak megint.
Tegnap minden gond nélkül még játszottam este. Ma meg ennyi. Változtatás közben semmi nem történt a gépen sem szoftveresen sem hardveresen természetesen.Valakinek ötlet?
D-day 2002-01-04 01:54
-
addikt
Nálam meg mostanában random csinál olyat, hogy meccset talál, elkezdi tölteni, de onnan nem jut tovább, nem rak be a szigetre. Kilövöm a játékot, újraindítom olyankor feldobja, hogy van meccsem folytatom-e. Ha igenre nyomok megint töltőképernyőről nem jut tovább, ha nemre akkor keresgetek új meccset és az már be is szokott töltődni. Ez a legutóbbi patch óta van, addig nem volt ilyen.
-
Carlytoo
senior tag
Vagy csak egyszerűen beleraknák a játékba a WIN gombot. Begyűjtöd lootcrate-ből. Előveszed és egy 25 sec-es töltés után "Winner, winner chicken dinner". Mennyi idő alatt degradálódna a játékosok száma két számjegyűre?
Ja és az életben maradt játékosokra megkapod a kill count-ot.
[ Szerkesztve ]
-
niof
addikt
-
KisTücsök
addikt
Suliból is jöttünk már úgy ki, hogy csak pisztoly meg shotgun, és mindenki halott volt... Nem is egyszer.
-
Carlytoo
senior tag
De amikor az utolsó tanyasi házban találsz 3 kar98-at ,meg 2 M4-est lőszerekkel. Akkor még a 2-es sisak, 3-as mellény és 3-as táskáról nem is beszélve. Van egy olyan érzésem, hogy próbálják jobban szétszórni a loot-ot és nem fogsz találni már olyan könnyen a népszerűbb helyeken olyan sokat belőlük. Military kivétel. Az egy szeparált hely, legfőképp a hidak miatt. Ott általában mindig jól fel tudja tuningolni magát az ember, persze ha kijut a pöcegödörből. Nyilván nem mindig ez a helyzet ott sem, de többségében igen. "C" épületekre már nem is szoktunk ugrani, mert onnan élve kijönni művészet. 3-4 squad és kevés, ha te vagy a jobb.
-
Carlytoo
senior tag
válasz cintula187 #6833 üzenetére
Szerintem ez abszolút megállja a helyét. Miért ne csinálnák? Ezzel nincs semmi baj. Még szólni sem kell nekünk róla, mert ez így jó. Igenis fosztogassák a tanyavilágot is.
-
ScomComputer
veterán
Hali...a lövést,hogyan kell átállítani,hogy ne single legyen?
Köszi!EclipseGT:köszi,megnézem....még ismerkedem a játékkal,nem rossz,szokni kell közel 4000óra Bf3 után...
Vagy 2-szer olyan teambe léptem be ahol faxán felszereltem magam,oszt kilőttek a saját random csapattársaim....
[ Szerkesztve ]
-
<Lacy85>
addikt
válasz ScomComputer #6835 üzenetére
Alapon asszem "B" gomb.
-
saen
Topikgazda
Jelentsd őket, ez tilos, ban jár érte.
-
Jinxb1rd
addikt
Én se szoktam bemenni az apartmanokba. Ott a leglassabb a lootolás, könnyen körbevehető, támadható. Átlagnál jobb loot általában a kis, nyitott minitornyokban szokott lenni, amit valamiért senki nem szokott átnézni. Én személy szerint nem bánom, mert így legalább jó cuccaim lesznek, elég gyakran találtam kart ezeknél.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
TheProb
veterán
Ezért kell kivenni az automatching-et. Bár egyedül nem is értem minek joinolsz squad/duo-ba.
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
addikt
Kommunikáltál velük? Csak mert én sokszor megyek randomokkal, és még eddig a 600 óra alatt 1x lőttek ki összesen. Többször nyertem random külföldiekkel, mint magyarokkal. Komolyan mondom a külföldiek néha értelmesebbek, a honfitársamnak hiába mondom hogy ne kolbászoljon el 2 km-re, csak elmegy, aztán meg lelövik és üvölt hogy segíííííítsééég.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Lokids
addikt
válasz gyuribácsi88 #6841 üzenetére
Én eddig ahányszor random squadot mentem egyedül, a csapattársaim semmit nem kommunikáltak velem. hiába próbáltam beszélni hozzájuk. Bár le nem lőttek...
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
niof
addikt
Nálam is ez van...
Amúgy én sem szoktam nagyon gyakran az apartmanokba menni, csak most odáig tudtam elbólogatni, és megláttam a kört. Persze járművet nem láttam, és mást sem hallottam azzal elhúzni. Azért ennyire szar még sosem volt ott a loot. Legalább egy shoti meg 1-2 smg szokott lenni, de most nulla... Inkább jobban szeretem a nyugati dupla ikerházaktól felderíteni a terepet az étteremig, a házak közt. Bejáratott hely, szerintem nagyjából csukott szemmel végigmennék. Na jó, ez nyilván túlzás, de biztos nektek is van általatok szívesen látogatott helyetek.Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
Preda
aktív tag
Hát valamelyik nap rendesen szivatott engem is az RNG. Átnéztem gyorsan kb 8 házat és egyikben se volt táska mondom nem hiszem el minden más volt csak táska nem. Van amikor meg tömve van lvl2 es tatyokkal. Pl azt is észrevettem, hogy a bejáratott helyeimen nincs semmi pl nagy városok akkor sokszor mások is csak shoti smg és hasonlókkal vannak. Volt olyan is hogy egyik kedvenc útvonalamon ahol jó 5 perc alatt fullos vagyok szinte semmit se találtam.
-
ScomComputer
veterán
Köszönöm a válaszokat,sokat kell még tanulnom tőletek,de majd meglátjátok,lesz még itt sírás-rívás.
(#6840) TheProb:no az automm-t hogyan kell kikapcsolni?
Egyedül??Nincs kivel tolnom az összes haver a BF1-n függ,nekem nem jött be...
GyuriBá...:persze,de nem szóltak vissza csak röhögtek...idióta kis csirák voltak,hozzám(hozzánk) képest.Ja és még arra kérnék szépen valakit,hogy egy nagyon jó sweetfx-et dobjon nekem ami a blur-t tényleg kilövi..
EZT,szoktam nézegetni,és ebből tanulok..ez jó??
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest