Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
Mr.Csizmás
titán
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
RazoR
veterán
válasz DrTechnoid #6852 üzenetére
Az a fej!
-
etejedu
őstag
válasz Mr.Csizmás #6854 üzenetére
-
Jinxb1rd
addikt
Valaki ismer valami csatornát, ahol lehet nézni friss DrDisrespect montázsokat, mondjuk a heti termésből? Amiket eddig követtem youtube-on, azok mind abbahagyták.
We are only Stardust...
-
hun-man
tag
Ilyen amikor az egész szerver a te streamedet nézi
https://www.youtube.com/watch?v=ofB2gb-pUug -
sagem
addikt
-
ReFleXx
addikt
tözsdecápák, hol fog tetőzni?
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
Jinxb1rd
addikt
válasz ReFleXx #6864 üzenetére
Egy visszaesés mindenképp várható, amit szaknyelven korrekciónak hívnak. A ruhák ára csak kis mértékben emelkedett, amit a ládák ára viszont nem követ le, az emelkedés nem logikus, tehát egy lufiról beszélünk. Együtt kellene emelkedniük. Ezenkívül van egy csomó láda, amit előbb utóbb be fognak szórni pánikból, amint egy picit is esni kezd lefele, ez amikor kipukkad majd a lufi.
Visszaesésre tippelek 2,8-ra és onnan majd megint egyenletes növekedést felfele.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
Jinxb1rd
addikt
-
VGNGR
senior tag
Ha volt már, akkor bocs.
-
Hunbeast87
senior tag
-
Segal
veterán
válasz ReFleXx #6869 üzenetére
A GTA-ból meg már több mint 80 milliót adtak el tehát azt tutira nem előzi meg eladásba max az egyszerre játszanak vele kategóriába tudja.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Mr.Csizmás
titán
válasz etejedu #6867 üzenetére
kezd kialakulni a holland tulipánminta a grafikonnál, saccra hétvégére várható a csúcs, és a zuhanás is.
-
etejedu
őstag
válasz Mr.Csizmás #6873 üzenetére
Akko' minden szutykot eladok!
-
Mr.Csizmás
titán
válasz holozis_HUN #6878 üzenetére
-
-
etejedu
őstag
válasz cintula187 #6876 üzenetére
-
holozis_HUN
veterán
-
lemusz
addikt
A ládák témakörhöz annyit tennék hozzá, hogy bármeddig is emelkedjen az ára, az október végi Heloween sale előtt érdemes lehet elpattintani, mert olyankor minden marketes itemnek csökkenni szokott az ára, főleg a sale első 1-2 napjában. A bedőlt árakon újra is lehet vásárolni őket, a különbözet pedig színtiszta profit.
-
Dendytv
senior tag
too many users
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
Dendytv
senior tag
De mi lehet a gond valami szerver baj ?
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
Dendytv
senior tag
Hát én még azért mindig meg vagyok lepődve Mikor napi 1Millionál nem voltak semmi crash-ek sem lagg sem semmi ! De ha egy ubis játék érné el ezt a szintet napi palayerekkel ! pl: Wildlands vagy Division ott off lenne kb mindennek (nem, mielőtt valaki félre érti nem vagyok ubi gyűlölő vannak játékaik amiket szeretek)
Szerk: Láttuk mi volt For Honor BETA-nál
[ Szerkesztve ]
-
sagem
addikt
Na igen, és mostanra kezd még jobban kihalni a cucc, a wildlands-el karöltve..és ezek eléggé friss megjelenésű 60 eurós AAA játékok..én ezek miatt is vagyok megértő a PUBG-el szemben
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
addikt
Mi lehet a gond Tapasztalt, régi, jól bejáratott, nagy stúdiók játékainál negyed ennyi felhasználótól kikönyököl a hajtókar a szervergépekben, tényleg nem értem mit szerencsétlenkednek ezek a koreaiak ott abban a pincébenm. Jó jó tudom a dota2-vel 20x ennyien játszanak, csak az a játék már 10 éve kint van.
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
Dendytv
senior tag
Utolsó off
Én ugy voltam vele, hogy For Honort nem veszek amíg el nem telik 2-hónap a megjelenés után mert hát ubi xD Nagyon nehezen bírtam ki De most nagyon büszke vagyok magamra, hogy nem vettemSzerk: Van szerver
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Mr.Csizmás #6879 üzenetére
Kezd letorni a grafikon.
-
lemusz
addikt
válasz Jinxb1rd #6897 üzenetére
https://www.whenisthenextsteamsale.com/
Jó ha nem hagyod előtte lévő napokra, mert ez az oldal nem nagyon szokott mellé nyúlni, a rengeteg tőzsdecápa pedig tudja a dolgát...
[ Szerkesztve ]
-
saen
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest