Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
ogi88
tag
Sziasztok!
Ki akartam próbálni a ReShade programot,hogy másmilyen legyen a grafika de nem müködik.Ez szerint feltelepítem [link] és nem indul el.Ezt írja ki Playerunknown's battlegrounds process has crashed! -
kisza25
félisten
válasz KisTücsök #7554 üzenetére
Nekem semmire sem jutna eszembe macrozni, ha béna vagy ne ugorj ki az ablakon, ha macroval ugrasz ki akkor nálam csalsz kategória
Kis gyakorlással meg lehet tanulni ugyanúgy mint a recoil controlt, nekem sem ment elsőre kb 20. ra sikerült kiugranom, de nem adtam fel, gyakoroltam és már megy, tehát van párhuzam...[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Preda
aktív tag
Nem értem mi a nehéz benne, kicsit gyakorolni kell akinek nem megy. Régebbi játékokban is volt ilyen pl bunny hop ET-ben. Nem az ablakon ugrást kéne kivenni, hanem azt, hogy amikor kiugrasz törjön ennyi. De ez tipikus, ha valakinek nem megy akkor nyafogás van. Pedig tök jó poén amikor hallom, hogy jön be én meg kiugrom és shotival szétkapom azt se tudja mi van.
-
KisTücsök
addikt
válasz kisza25 #7555 üzenetére
És mondcsak a recoil controlra lesz később rásegítés? Esetleg előfordult, hogy a dev által elfogadott volt hosszú hónapokig akármilyen makrózás ezzel kapcsolatban?
Ha ezután sem érted, feladom.
Azt meg egyébként, hogy szerinted mi számít csalásnak, senkit nem érdekel. Ha csak nem te vagy személyesen PU.
-
NyxNyxNyx
addikt
Már az is jó, ha törik, de ez így jelenlegi formájában vicces.
Igazán berakhatnának a játékba valami shooting range szerűséget, ahol lehet gyakorolni a lövést minden fegyverrel, attachment-tel, meg akár az ugrálást is. Éles meccsen nem ezzel vagyok elfoglalva.
Ezt is megértük, csaló vagyok.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
kisza25
félisten
válasz KisTücsök #7557 üzenetére
szerintem aki bármilyen külső programot használ segítségként és ezzel jut előnyhöz, azzal szemben aki nem használ ilyet és maga a játék ezt a segítséget nem tartalmazza, az a többiekkel szemben csal, ez az én véleményem, nem kell vele egyet érteni. Mindenkinek a szíve joga eldönteni, hogy neki még mi fér bele, szerintem bármilyen külső program használata jogtalan előnyszerzés =csalás
Erről egyébként az jutott eszembe, amit haverom apja szokott mondani, hogyha csak a hegyét dugod be az még nem megcsalás, persze a felesége elött[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Segal
veterán
válasz kisza25 #7562 üzenetére
Egyenlőség soha sem lesz mert tulajdonképpen az is előnybe van a másikkal szembe akinek valami kiszuperált egere+egérpad kombója van azzal szembe akinek csak egy mezei 1000ft-os, de lehetne még említeni az fps számot mert ott is előnybe van az akinek 100+fps-e van azzal szembe akinek csak 30. Képernyőfelbontást, képernyőméretet, vezetékes vagy vezeték nélküli beviteli eszközt és még millió más dolgot.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
KisApám
addikt
Hogy szokták lemakrózni az ablakon kiugrást egérrel?
Kíváncsi volnék, akinek olyan van mennyire nehéz, illetve nem...MEGVAN... könnyű...
[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
Segal
veterán
válasz KisApám #7565 üzenetére
Itt volt megemlítve a dolog. Én kipróbáltam de nekem ugyanúgy nem megy ezzel sem tehát valószínűleg ezt is be kell gyakorolni mert aki kirakta írta hogy neki meg 10/10 sikeres.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
ReFleXx
addikt
Ma 3 csirke vacsi, no macro, no reshade.
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
lafaty80
addikt
Stat-tal mi a helyzet végülis? Nekem nem látszódik a reset minden eddigim megvan, de most viszont mintha nem számolna, tegnap és ma is játszottam, de még mindig ugyanazok a számok.
(Bár twitteren írták hogy 10.17-ig elhalasztják a reset-et)Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
venom8888
őstag
Sziasztok. A menu Bug ot hogy tudom meg oldani, a menuben csak a hatter van,semmi mas.
-
Dendytv
senior tag
Kiégtem
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
core i7
addikt
Elmondanám nektek legvégén érdemes kiugrani repcsiből van egy csomó inaktív emberke és egyből 5 killjeim voltak 2x ma is
[ Szerkesztve ]
-
Dendytv
senior tag
válasz core i7 #7586 üzenetére
Nem mindig jön be Én is csináltam már párszor. De én jobb szeretek olyat ölni aki engem is megakar ! (Ettől függetlenül általában ők ölnek meg )
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
törölt tag
válasz core i7 #7590 üzenetére
Én ezt úgy oldanám meg, hogy az első kör elindulásáig van idejük megmozdulni, ha nem teszik, akkor megöli őket a szerver.
Egyébként ilyenre még nem láttam példát a sok sok óra alatt. Mármint, hogy úgy szűküljön a kör, hogy sokáig benne legyen a végjátékban az a hely, ahova az AFK emberek esnek. Az első vagy maximum második kör szűkülése után jön a felirat, hogy sokan meghaltak outside.
-
Segal
veterán
Votmá de ettol fuggetlenul jo
Mi mindig azzal viccelodunk hogy akkor biztos a csirke ha a csapatba mindenkinek van pan-e"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
kisza25
félisten
válasz #67947008 #7592 üzenetére
Én jáetam úgy, hogy elment a net repcsi alatt bementem a házba, kihúztam a modemet+rutert, 30sec bedugtam, majd elmentem egy sörért, vissza a géphez.
2x újraindítottam a gépet, continue-ra rányomtam, 26. voltam és állt mellettem még 2 AFK
A squadom meg már kihalt és nélkülem kezdtek egy új kört, mondjuk így kb 0 fegyverrel kerültem top10-be, 6. lettem, ha jól rémlikEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
manya777
tag
Sziasztok.
Tudnátok segíteni abban hogy hogyan lehetséges ebben a játékban picit magasabbra ugrani? Arra gondolok hogy átugrani egy kerítést, esetleg Romok helynél felugrálni a ládák tetejére meg ilyenek. A játék adta lehetőségeken belül szeretnék valamennyire értelmesen ugrani, de egyszerűen nem megy. Milyen bill kombinációval működik ez gyári beállításoknál? Mert gondolom valahogy csak fellehet ugrani a ládák tetejére ha már odaraktak cuccokat a tetejére. Olvastam hogy szó volt macrozásról is itt korábban, de nem akarom túl bonyolítani a dolgot, (meg nem is nagyon vágom ezt a macrozás témát) ha nem feltétlen muszáj.A másik problémám meg egy fura jelenség. Az mitől lehet hogy a fegyverek amik a kezemben vannak néha néha, (azt hiszem,bár nem vagyok teljesen biztos mindig ajtó nyitás/csukás után) egyszerűen elsülnek? Mindegy milyen fegyver, már nem egyszer előfordult, jellemzően 1 kör alattt kb egyszer, ritkán kétszer is hogy lő egyet miközben tuti nem nyomom le a tűz gombot. Ez azért "jó" mert egyrészt azonnal elárulom ha valaki nem látna még hogy ott vagyok, másrészt kicsit a szívbajt hozza rám hogy max hangerőnél olyan mintha közvetlen közelről rám lőnének. Volt már olyan hogy azonnal húztam fedezékbe, csak utána láttam meg hogy hiányzik a táramból egy lőszer miközben még senkire sem lőttem
i5 12600k - Asus Maximus VI Hero , 2x16 Gb ddr4 3200 Ram.
-
NyxNyxNyx
addikt
Na nekem is sült mára egy csirkevacsi. Kipróbáltam a játékot 3rd personben és ez így egyelőre bejövős. Most egy darabig így nyomom, míg bele nem jövök.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest