Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rob210
nagyúr
Na hölgyek urak ma sokat bizonyított az autó.
Elkezdtem a lakásfelújítást, kiszedtünk egy régi öntötvas kádat a fürdőből, betettem a kisautó hátújába és ugye el kellett szálítani kicsit féltem, hogy be se fog férni.
No de az előre döltött hátsóülés hatalmas rakteret tett elérhetővé
Simán bement a 150X70 es kád, ráadásul a futómű is jól vizsgázott.
Azt hittem majd , hogy leül a hátulja még is csak 150kilóról volt szó.
De azt kell, hogy mondjam megint bizonyította, hogy ez nem sima golf futómű.
1max 2cm ert sülyedt le az autó.
Nem volt észrevehető, hogy mit visz a hátulja.
Kicsit nehezebben gyorsult nem 2000nél hanem 2500nál kellett váltogatni.
De be is feküdt a kanyarokba
Szóval nem hittem volna, hogy ezt így megoldom vele.Ha így folytatja belopja magát a szívembe.
Renault power
-
VR6-Fan
veterán
na most akkor a 6n-es poloról beszélünk? mert az max 15éves lehet akkor
am hát az attól függ hogy az előző gazdái mennyire figyeltek rá.
ha karban volt tartva és ésszel használták, akkor elhanyagolható.
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
rootkiller
őstag
válasz gamerkiller #7809 üzenetére
Szinte ugyanazokat a motorokat rakták mind2-be, van 1.2 3zyl, 1.4 (asszem 16V), 1.6 (ritka), meg 1.4 3zyl ill 1.9 TDi, de az új Poloba valszleg 1.2zyl és 1.6 TDi lesz, és 1.2 TSi, a szokásos 1.2 és 1.4 mellett. 1.4 TSi-t meg szerintem a GTi fog kapni, ha lesz.
Artengo TR 990 Pro
-
gamerkiller
senior tag
válasz rootkiller #7810 üzenetére
Akkor az általad leírt első lesz amit én kerestem! Köszi!
Sony PSP Slim & Lite + 8Gb, Nokia N Series 73 + 2Gb ¤¤ Steam: hayhap4pa ¤¤ Bad Company 2 : Hayh4
-
VR6-Fan
veterán
válasz rootkiller #7810 üzenetére
1,4 TSI szerintem csak GT lesz a 6-osban és marad a 2,0l-s turbos kicsit felpiszkálva GTI-nek, V6-os meg elvileg nem lesz.
-
adalbert1
veterán
Szerintetek egy Golf II GTI-t mennyiért lehetne bontásra eladni? Sajnos a kaszni már eléggé rohad, egyedül a motor ami ér valamit, az olyan 6 éve lett felújítva... Bonyolítja hogy nem lesz újra műszakiztatva (most járt le), és valszeg. a forgalomból is ki lesz vonatva (attól még gondolom lehet adni-venni).
-
VR6-Fan
veterán
válasz adalbert1 #7813 üzenetére
hüm GTI-n belül milyen, mikori? melyik motor/belső milyen, lehet 1-2 dolog engem érdekelne pl..
hát ha sima 8V motor akkor 30e körül szoktak menni, váltók se sokkal többért
a komplett futómű egy 50-60e
-
adalbert1
veterán
válasz VR6-Fan #7814 üzenetére
1984-es, 1760 cm3, 82kw.
A váltó egy kalap szar, a belső is (fater az utóbbi 10 évbe melóba járásra használta így nem votl túl igényes a belsejére, ott már eleve nem az eredeti alkatrészek vannak).
Futómű nem tudom milyen állapotban van, de ha este visszahozza az autószerelő akkor megkérdezgetem tőle.
Esetleg még az alu felni rajta (az ha jól emlékszem 3-as golfról van), de az sincs a legjobb állapotban? -
VR6-Fan
veterán
válasz adalbert1 #7815 üzenetére
hüm ha 82Kw akkor még sima K-jettornikos, fel kell rakni a netre (duen/ racing bazar), ott találsz árakat hogy más mennyiért árulja,
a belsőről esetleg érdekelne egy fénykép, mert ha olyan mint az enyém akkor pár cucc lehet érdekelne.
felni meg proba cseresznye hát ha valaki olyat keres.
-
DeadMeat
nagyúr
A legszebb polo szvsz... Nincs velük gond,de 1,4-es moci alatt ne... abból is az mpi-t nézegesd,avval a világból kiméc.A futóműre figyelni kell,szereti enni a szilenteket,mint az összes ezeken a jó utakon.De nincs velük komolyabb gond.Jó kis kocsik.
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
rob210
nagyúr
Megvan a futómű titok.
Ebben cserélték a rugókat, ha minden igaz azt mondta a szereló, hogy 80as audi rugók vannak a gép alatt.
Így már mindent értekRenault power
-
DeadMeat
nagyúr
válasz VR6-Fan #7823 üzenetére
Bele hát.Ua futómű van alatta mint a fábia alatt,ha jól tudom.Meg ha nem vesz bele tömör szilentet oszt csá.Ha más nem lehet csináltatni is hozzá.
2x 1,4 mi?tothm:Ha az előző tulajok odafigyeltek rá akkor sokat.Szögegyszerű motorok semmi különleges technikával.Szaréhúgyé alkatrészárakkal.Ha megadták neki a kötelezőt,és hidegen nem forgatták akkor 200+ bőven bennük van.
rob:pont ezt akartam mondani én is.Audi rugó van alatta.kollegám egyese (gyuri) alatt is az van,elvitt vele 800kg vasat
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
VR6-Fan
veterán
-
adalbert1
veterán
válasz VR6-Fan #7818 üzenetére
Huhhh, lehet hogy el fog húzódni a dolog, mivel féltesómmal úgy nézz ki ketten örököljük a gépet, így a hagyatéki tárgyalás lefolyása még eltarthat egy pár hónapig...
Ja, az autószerelőtől megtudtam hogy a futómű már nem az eredeti GTI...
Szóval kb. max. a motor meg a felni érhet valamit, viszont ha a belső még később is érdekelne (mint mondtam elég leharcolt) úgy akkor ahogy lefolyt ez az egész hercehurca dobok fel képeket. -
VR6-Fan
veterán
válasz adalbert1 #7828 üzenetére
hát képeket dobhatsz fel hamarabb és akkor megtudom mondani hogy érdekel e belőle valami vagy sem.
meg esetleg a többi cuccról és akkor amit tudok nagyából megpróbálok beazonosítani.
hogy érti hogy nem GTI, rúgót cseréltek vagy pl kivették a tárcsás hátsó hidat alóla?
-
Winner_hun
titán
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
tomcsi23
veterán
válasz Winner_hun #7830 üzenetére
Te aztán univerzális vagy.
Amúgy jó dinamikus útja lehetett, aki így vezet, az meg is érdemli - pl német autópályán max 110....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Winner_hun
titán
válasz tomcsi23 #7831 üzenetére
Mondjuk a papának még gyúrnia kell egy kicsit a fogyasztásra[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
válasz rootkiller #7832 üzenetére
Előbb jogosítványt szerezz
55 literes a tankja
[ Szerkesztve ]
-
tomcsi23
veterán
válasz Winner_hun #7833 üzenetére
Hát ja, ráadásul a ford nem kicsit nagyobb is.
rootkiller lehet, hogy úgy gondolta, hogy Te próbáld ki.
Amúgy ha a fenti lenne forgatva 5-7 e körül (bár azt max 5-ig lehet szerintem), simán kajálna. Nem beszélve, ha ez egyesben lenne - mert azt nem írta, melyik fokozatban kéne pörkölni 5-7e rpm körül....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
VR6-Fan
veterán
válasz Winner_hun #7834 üzenetére
+ a gázoknak szánt tágulási tartályba lehet tölteni még, olyan 62l-t bele lehet szuszakolni, ha valaki nagyon erőszakos.
tomcsi23:egy kicsivel lejjebb mint az enyém, 7000-nél.
-
tomcsi23
veterán
válasz VR6-Fan #7836 üzenetére
Most a fehér ibizára gondoltam, az meg dízeles.
Ja, itt is van. [link]mod: Különös figyelmet szenteltünk a kerekeknek is. Így a SEAT Ibiza Ecomotive 165/70 R14 méretű, Dunlop SP 10 A speciális gumiabroncsokkal van felszerelve. Az elöl 2,9 bar-ra, hátul 2,7 bar-ra növelt guminyomásnak köszönhetően csökken a futási felület nagysága, ami csökkenti a gördülési ellenállást. Ezenfelül, a keskenyebb gumiabroncsok az aerodinamikára is kedvezően hatnak.
csak kanyar ne jöjjön, meg fékezni ne kelljen.[ Szerkesztve ]
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
VR6-Fan
veterán
válasz tomcsi23 #7837 üzenetére
jah , én meg az övére
ezt szerintem se lehet szét gyilkolni...
én ezt az egész új trendy irány vonalat nem helyeslem, ha az autó és üzemanyag gyártó cégeknek érdekében állna valóban ez az egész vonal akkor a teljes palettát ilyen autókból valósítják meg, és esetleg hagyjanak 1-2 sportos modellt.
-
Als
tag
Elnézést, ha bárkit is megzavarok "hirdetésemmel":
Seat, VW, Audi, Skoda és bármely más márkájú autókhoz árulok xenon elektronikákat, trafókat, izzókat. Garanciával.
Kizárólag gyárilag xenonnal szerelt autókról beszélek, nem gagyi kínai xenonról.
Akit érdekel, hívjon.06-30-87-57-907
-
Zewa
senior tag
Sziasztok!
Érdekel valakit egy VW Golf IV hátsó lökhárító?
Hozzámvágták, hibátlan , bordó színben igény szerint küldök képet!ps.: Ti milyen osztós felnikre gerjedtek? 5*100?
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
m3tr0
őstag
Eléggé ráindultam erre a GTI témára.
Jobban, mint kéne. (pénzem nem sok van )Egy normál GTI-t 450-ből lehetne már venni?
Találtam egyet KR-s motorkóddal első bár a kristálylámpa,meg a bixenon k*rvára nem kéne bele.Jah és egy G60 azért ez jól néz ki, így elsőre. Bár ennyi pénzért...nem tudom. Azért elfogadnám.
-
VR6-Fan
veterán
a kéknek nap mint nap emlegetem az anyukáját, ha 6hónappal hamarabb tudom hogy eladó ez a kocsi...
(egy baj van az enyémmel, hogy nem tetszik a színe, teljesen átlagos ezüst olyan mint egy szuzuki vagy 206-os pug..)
a kék KR-es nem rossz dolog ha a kasztni nem volt agyon foltozgatva, és a motorja nem tropa, akkor elég durva kis büntetős autó lehet
és elég strapás motor szal ha a jó olajat megkaptam és mellőzték a hidegen üvegelést akkor sok ezer km-t elmegy.
az enyémbe 238e van volt nem rég egy kis kergetözésem ez 156-os 2,5-es alfával (lemaradt picit..) olyan negyed óra versenyezgetés volt folyamatosan 4500 felett tartva, egy gramm olajat nem evet meg, 23éves a gép.
erről a sok kristály meg anyám nyálat ledobálni, és vissza rakni a piros csíkos kis lökösöket és van egy elég király hatch back-edezt a piros G60-at ne, drága és volt "kis" lakatos munka a bodéval, a motorja viszont tényleg jó.
a kéknél arra figyelj hogy egy 100-as tartalékod legyen ha bármit meg kell csinálni rajta (futómű felújítás,esetleg motor generál..)
-
VR6-Fan
veterán
kedvenc színem és kedvenc spoilerezésem G2-höz, már mint a G60-as kapcsán.
az biztos hogy csak egyszer vezetni egy ilyet nagy élmény.
és nap mint nap is, jó ideig tud újat mutatni az átlag vezetőknek.
ha van lehetőséged próbálj ki egyet
-
tibi666
senior tag
sziasztok!
az előző generációs audi a6 quattrokkal mik a tapasztalatok?
gyors keresést végeztem a használtautón.
kombi autó kell, hátsó, vagy összkerékhajtással. egy barátomnak, nem nekem.
a bmw-nek az 530d-jéről lebeszéltek. a mercedes w210 270cdi szvsz túl van árazva, annyit nem ér (pedig nekem is ilyen van, elfogult is lehetnék, de tényleg sokat kérnek érte), a 290td gyenge, 300td-ből pedig alig van.
a benzines kínálat gyér.bevillant, hogy lehetne a6 quattro.
szóval amiket találtam, 2.5 tdi kombi quattrok, 2-2.3 millió között dögivel. találtam 150 és 180 lovasat is egyaránt. erősebb kéne, kiránduló autó lesz, 4 emberrel, sok csomaggal. bár a 150 sem elvethető, ha abból lenne szép. kézi váltós lehetőleg.szóval mik a tapasztalatok? mennyire megbízhatók? motorikusan? fenntartási költségek? quattro rendszer?
[ Szerkesztve ]
-
rootkiller
őstag
válasz tibi666 #7848 üzenetére
Olyanból kézi az érdekes lesz, "kettőfeles"-ből csak automatát láttam eddig, Amúgy meg ha kiránduló autó lesz, akkor mindenképpen A6 Allroad Quattro az optimális választás, és a 180le-s motornak szerintem van akkora teljesítménye, hogy azt a bódét mindenhol elviszi, és országúton, autópályán is lehet vele haladni.
Artengo TR 990 Pro
-
tibi666
senior tag
válasz rootkiller #7849 üzenetére
egy csomó kéziset láttam a használtautón.
nem feltétlenül kell ám allroad, szerintem túljátszott ez a műanyagozás, nem dagonyázni kell, hanem hosszútávú utakra (görögország, vagy síelés franciaországban)
ha audi, akkor quattro, ebben viszont megegyeztünk a barátommal, megfontolja ezt is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...
- 1000W-os Hátsó Motoros Újszerű Mountain Bike gázkarral
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
- Lorelli gyermekülés 9-36kg (Cute Teddy - blue) eladó
- Három db SONOFF Zigbee okos relé/kapcsoló eladó
- Xiaomi Kami Doorbell wifi csengő arcfelismeréssel - foxpost az árban!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs