Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
válasz joshua7 #49295 üzenetére
Nekem Toledo-ba 2009 év végén vagy 2010 év elején szakad meg a szervizkönyv (kb. mikor lejárt a garancia). Onnantól nulla a bejegyzés. Cirka 50.000 km-el nem tudtak így elszámolni. A nagy szerviz biztosan nem volt megcsinálva, km-ben túl volt 18.000-el rajt.
Lehet, hogy mázlim is volt (sőt, biztos!), de a vezérmű szíjon kívül más elmaradt és elhanyagolt szervizelendő elem nem volt rajt. Most már én sem vezettetem. Mindenről van számlám és munkalapom km állás bejegyzéssel, ami bármikor lekérhető a szerviztől is. Ha valaki a szervizkönyvért remeg, akkor egye fene, a szomszéd pékkel kitöltettetem.Ma ismerősnek (leendő "rokonnak") voltunk autókeresőbe. Ha valaki keresgélne (bármilyen) autót, Zalaegerszeget, Pápát és Körmendet biztosan elfelejtheti kereskedések szempontjából. A Zegiek a legparasztabbak. Hibátlan, sérülés és karambol mentes autót hirdetnek. Náluk ez annyit jelent, hogy fejtetőn állt, félcenti vastag a "gitt" és csak monyákba van javítva minden. 2 millió alatt nem találtunk olyan autót, amibe házilag nem turkáltak vagy nem javítottak volna valamit (kivétel a bontásra ítéltek). A hőálló ezüsttel javított ezüst metál Bora vitte a második helyet (az elsőt a fejre állított, hibátlannak hirdetett Alfa vitte el).
Read only...
-
Piwi
veterán
Pesten merre lehet hóláncot venni? eddig amerre voltam mindenhol azt a választ kaptam hogy "még nincs"...
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
footy
addikt
válasz Mágus2 #49298 üzenetére
Ma kipróbáltam még egy toledót, pár karctól eltekintve kívül hibátlan a belseje csak picit retkes amúgy az is nagyon jó állapotban van, viszont az ára 5000. A váltó parádés, motor csendes, 128ezer km-t mutat az óra és amilyen állapotban van még el is hiszem. 2004-es a verda és van hozzá téligumi is. Ami aggaszt viszont,hogy állítólag van benne részecskeszűrő, van erre mutató matrica is a szélvédőn. Volt ebben részecskeszűrős
-
ßrainiac
addikt
"Ha jol latom, amit linkeltel, annak gyari a felfogatasa, ami kiraly, foleg az arat tekintve. Nem recsegos, gagyi?"
Ki mondta, hogy nem ugyanolyan?
Azt hivjak utangyartottnak ami megegyezik a gyarival, kiveve a minoseget (sok esetben).
Nem tudom miert szandekod az, hogy mas megvilagitasbol nezd amit irtam. Vagy nem olvastad el. De nekem mostmar tenyleg mindegy..
-
MunezXBK
nagyúr
Tegye fel a kezét, aki tudja hol találom a színkódot az autóban.
-
-
-
dJ Peer
aktív tag
Ha már itt vagy Mágus!
Hol találom a vízhőfok jeladót egy 1.4-es 4-es góf motorjában? Két napig meg sem mozdult, pedig 100 km-eket mentem vele. Aztán meg egyszer pár perc után felment 90-re. A termosztátot már kicseréltem, kb 1 éve, szóval azzal nem lehet gond. Remélem. :/ Megmozgatnám ezt a csatit, de nem találom.
-
narancsnn
senior tag
F@sza ez a találkozó Gyerekek!
-
Töröm a fejemet h mi legyen: próbáljam megtartani Gazsit v hagyjam menni és nézegessek Touareget.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
MunezXBK
nagyúr
Na aki ellenkezett a fényszórócsere miatt, az magyarázza el nekem, hogy a mosót hova kellett volna rögzítenem? Képet kaptok holnap.
-
-
-
válasz narancsnn #49340 üzenetére
Nővérem külterületen lakik. Van hogy még Gazsinak a magasságérzékelője is kiakad a softos földút egyenetlenségek miatt Amikor oda kimegyek, a városi lev kettőről ki szokta emelni magát automatikusan lev1-re, a legmagasabbra.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
-
latyak17
tag
válasz freaghill #49348 üzenetére
ennyi.. énis poénból mondtam
amúgy én biztos nem váltanék, megint kezdődne előről a macera, most ez rossz most az, belegondoltál, hogy én mennyit törődöm kocsival, és mégis mennyit szopat? még mindig csak a leggyorsabb fokozatban megy a törlő pl..
METABOND olaj, olajadalék, üzemanyagadalék forgalmazása !
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest